3yillik bir iliskimiz vardi ve ben aldatildim peki ya siz aldattiniz mi aldatildiniz mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirini çoook sevmistim.. o kadar çok sevdimki en yakın arkadaslarımdan birini sevmesine göz yummustum.. Sonra bir yanlışlık var dedim.. Sevmelere doyamayan dokunmaya kıyamayan ben ama sevdiği kisi 5 kurus etmez biri.. O günden sonra sevmeyi bıraktım... Değer dedim.. değerli biri olsun dedim..
Sonra biri oldu.. İşlerden dolayı zaman ayıramıyordum diye aldattı beni ve bunu benden saklayabilecekmis gibi davrandı..
O gün gidip biriyle yattım.. Sonra baska biriyle.. Sonra baska.. Ama hiç sevgilim olmadı..
Sonra birşeyin farkına vardım.. Meğer sevgililik eğer gerçekten değer verilmiyorsa kişiye, ilişkiye sadece zaman kaybı ya da anlamsız birşey..
O yüzden sevgili sıfatını sevmediğim gibi beraber olduklarımla da bu sıfatı taşıma gereği duymuyorum..
Tamam beraberlik oluyor ama ne sexten ibaret ne de ihtiyaçtan.. bu ikisinin ortası :)
Hem heyecan azalmıyor hemde saçma triplere girilmiyor.. Ve gidip bir baskasıyla olması.. ya da gidip bir baskasıyla olman büyükl bir sorun yaratmıyor..
Konu cinsellikse eğer.. Hürriyet en önemli faktör..
Çünkü aldatma illa fiile dökülmesi gereken birşey değil.. Yüreğiyle aldatır.. fikriyle aldatır.. Senin yanındayken baskasını düsünüri.. Hadi hepsini geçtim sana sadık kalırken kendisini aldatır..
Bos verin sevgililik denen saçmalığı.. Hoslanıyor arzuluyor musun? .. Yap gitsin.. Bir neden ya da bir sıfata gerek yook !! :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aldatacak kadar karaktersiz değilim.. Hatta son çıktığım kıza " sen çok değerlisin ama aşk yok" demiştim yani yalan söylemem hiç kimseye.. Ne amaçla olursa olsun. Saatlerce yanyana olsak vedalaşırken ağlıyordu evimiz de yakın bide.. 1 km falan var.
Mart gibi ayrıldık heralde. Direk biriyle çıktı. Şimdi de birine aşığım diye paylaşmış ask. fm'de.
Arkadaşlarıma çok masum iyi bir kız falan diye bahsettim hep.. Dün ask. fm'inde birine aşığım herkes yakında öğrenir vs yazdığını görünce >
"senden bahsederken arkadaşlarıma dediğim her şey için pişmanım desem? 5 ayda 3 kişiyi sevme özelliği. garip. seni öyle bilmiyordum ben." diye mesaj attım pişman değilim :D Aldatmak sayılmaz ama olsun..03 Yorumla- +1 yıl
Aldatma kategorisinde yer almıyor bu ama iyi demissin :D
- +1 yıl
Masum olan masum da fena olanda iyi fena
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılAldattım diyemem de genelde sadakati zorlayan çok hareketlerim oldu. Günün birinde de aldatıldım. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çok da iyi oldu ama. Sadakatin ve dürüstlüğün ilişkide önemini net anladım. Aldatmam, aldatılma şüphesini aldığım anda da uzatmam, giderim.
03 Yorumla- +1 yıl
Anlasak durmayiz zaten biz de iyi yapmışsın
- +1 yıl
Ohoo inanmayan zorlayan sonra da affeden kaynıo ortalık :D
Aldatanı affetmek aldatması için ikinci bir şans vermektir. Bu konu ile ilgili sevdiğim bir laf var.
Kimse aynı boka iki ayağıyla basmamalı! - +1 yıl
Hayatimda ilkti sonrasi da olmayacak gibi zaten
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/UU9Maf0tvi0aldatıldık cok güzeel -_-
02 Yorumla- +1 yıl
Kahretsiin
- +1 yıl
ayneen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
73Cevap
evet başıma geldi siz deyiminizle aldatıldım ama kendi deyimimle aldatılmadım çünkü aldatan kendini aldatır beni değil !! hani şöyle düşünmek lazım bu kişilikle daha nereye kadar gidebilirdi ki ya 3 yıl değilde 6 yıl olsaydı ;) geçmiş olsun hadi şimdi benim paylaşımıma bakta bişiler söyle ya çıkmaza girdim yardım edin :( :)
00 Yorumla
+1 yılBir erkek hanımını aldatmamalı hanımı da beyini aldatmamalı.
Aldatmadım aldatamam da.
Aldatan kişi kendini aldatır evet klasik bir cevap ama doğrudur.
Gözüyle ya da bedenen aldatan bir erkek eşine de o gözle bakılacağını bilerek bunu yapmamalı.
Kendi hanım yakınlarını düşünerek empati yapmalı ne düşünür ne yaşar.01 Yorumla- +1 yıl
Kutlarriiimm sizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir defa aldatıldim. Bunu öğrendiğimi belli etmedim. Daha sonra bende onu aldattim. Iliski devam ediyor tabu bu sırada da bu öğrendi bunu. Sonra bana bir laf saymalar bir kavgalar... Bende ona dondüm yaptığını anlattım. Bu sefer ben bir saydım buna. Hak etti bunu. Hiç beklemiyordu
04 Yorumla- +1 yıl
Karsilikli olmus karsilik vermeseydin keske
Cevap sahibi+1 yılneden vermeyecekmişim?
- +1 yıl
Onun karaktersizligi sonucta
Cevap sahibi+1 yılKaraktersizliğini herhangi bir şekilde ödetmeyecek mıyıdım? Ben bu yolu sectım... kısasa kısas...
+1 yılAldatıldım hemde deli gibi baglanmısken ama hala o insanla beraberim aşk işte engel olamıyorsunki :/
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle kuzum ne yazık ki ama dikkatli ol
- +1 yıl
tedbirimi aldım donanmamı kurdum :D
- +1 yıl
birde sunu soyleyeyım. biri seni aldatmışsa bu onun sucudur ama o kısı senı bır kac defa aldatmıssa bu senın sucundur bu sozede cok ınanırım :)
- +1 yıl
Ahaha guzel savas cikarsa saldıiir :D
- +1 yıl
Aynen öyle :D hayırlı geceler kardesim :)
- +1 yıl
Bir kere oldu ve son oldu.. sanada kardes :))
Yahu adamı hayallerimde bile aldatmadım, ama itinayla aldatıldım
02 Yorumla- +1 yıl
Karakter yoksunu mahluklar
Pek aldatılacak bir tipe de benzemiyorsun lakin aldatılanların kesinlikle ilişki yaşadığı kişiye göre eksik noktası çok fazla.. Diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatıldım hemde 2 sefer. kaldıramadım onu affettiğimi söyledim kendime iyice bağladım ve hiç beklemediği bir anda onu aldattım. heryerden engelledim. mal gibi ortada kaldı. son zamanlarda duyduğuma göre gece gündüz içiyormuş. beter olsun..
00 Yorumla
+1 yılEğer iyiysen sonuç bellidir üzülen tarafsın demektir.
00 YorumlaHayır, hiç böyle şeyler yaşamadım. Kimseyi de aldatmadım.
00 Yorumla3 yıllık ilişkide tabi aldatır sıkılmıştır artık senden evlenmeyeceksen neden o kadar yıl çıkıyorsun.
06 Yorumla- +1 yıl
Sıkılan insan belli eder umut vermez gelecek planlari yapmaz bir de kalkıp beni mi sucluyorsunuz adi ustunde aldandim aldatildim
- +1 yıl
Sevgi olsaydi bu gibi seylere kalkismazdi. Cehennemin dibine kadar sevsin
- +1 yıl
Evlenecekse neden ihanet eder ki? Esi gozuyle baktigi bir insana neden bunu layik gorur
+1 yıl2 defa aldatıldım ve ne tesadüftür ki ikisiyle de neredeyse evleniyordum. Allah onların taaaaaaaaa... geçmiş olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah kurtarmis
- +1 yıl
amin. hiç sorma.
+1 yılAldatmadım aldatmam da, ama ileride aldatılırsam ya da kandırılırsam Jigsaw'a dönerim.
00 Yorumla
+1 yılAldatıldım hemde 3 sene peşinden koştuğum kızı 3 senelik kardeşimle boynuzladığında
02 Yorumla- +1 yıl
Sonucta bir beraberlik soz konusu degilmis
- +1 yıl
Kızla sevgili gibiydik hani aşık olduğumuda biliyordu. sadece naza çekiyordu
+1 yılAldatmış olan hem karşısındakini hem de kendisini aldatmış olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi
Yok Oyle bir dünya büyükte konuşmak istiyorum. Benden sonra kimle iliski kurcaksa kursun hani bide benle beraberken tanişmişsa cok sıkınti buyuk sıkıntı olurum ;)
00 YorumlaSevdiğim bir kızı 1 hafta önce evine çağırmaya gittiğimde kapının önünde bir arkadaşımın ayakkabısını gördüm. Kapıyı çaldım içeri girdim ve görmez olaydım. Neyse söyliyecekleirm bu kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
Gecmis olsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatıldım o geri döndü bu sefer ben aldatıp ayrıldım muluyum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kisaasa kisascisin sende :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem aldatıldım hem aldattım köpegi :) salak gitti benu aldattı öğrendim gittim bende aldattım ògrenmesini sağladım acımayaba acımak yok bu devirde :)
12 Yorumla- +1 yıl
Kisasa kisas diyosuun :)
Cevap sahibi+1 yılSonuma kadar ! :)))))
+1 yılAldatmasın diye kimseyle çıkmıyorum.. işimi sağlama alıyorum :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimi en yakın 3 arkadaşıyla aldattım hatta ablasıylada geçen yaz ilişkim vardı hala gizliden devam ediyoz ama farkında değil
02 Yorumla- +1 yıl
Igrencsin
Cevap sahibi+1 yılsoruyu sen sordun cevapladım
+1 yılAldatıldığımı düşünüp aldattım ama gerçekleri öğrenince içime öküz oturdu ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha kotu olmus bu
- +1 yıl
evet :/
+1 yılben aldatıldım ama allah kimseye öyle bir aldatılmak vermesin en yakın arkadaşımla sevgilimi benim evimde hemde:(
00 YorumlaUlan herkes aldatılmış anasını satiyim :))
Bu devirde düzgün birini bulmak çok zor :)00 Yorumla
+1 yılaldatıldım mı bilemiyorum ama aldatmadım aldatmam da..
00 Yorumlaaldatmadım
aldatılmadım
Allah yardımcın olsun kötü bir durum.00 YorumlaAldatmadım da aldatılmadım da.
Büyük geçmiş olsun :/04 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Ahaha iyi yapmışsin :))
mutlu olan asla aldatilmaz ve aldatmz. sebepsz bisey yoktur kesin bir sorun vardi ondn olmustur mutluysa neden aldatsn ya da aldatilsn
04 Yorumla- +1 yıl
Gayet mutluyduk bir dediginini iki etmezdim saygi ve sevgi çerçevesinde bir iliskiydi hala benimleyken yüzüme gule güle yaptı bunu. Karaktersiz biriyse bu benim sorunum dahi olamaz
- +1 yıl
Oyle oldu
+1 yılAldatıldım. Adam gibi sevdim. Kendisi kaybeder benim kaybedecek birşeyim yok. Elimi sallasam ellisi. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Boyle dusunmek gerek tabi :)
- +1 yıl
:) Haklısın. şu an bende arıyorum gerçek aşkı. Gönül eğlendirmek istemiyorum. :/
+1 yılkimseyi aldatmadım, aldatanın da gelmişini geçmişini 7 ceddini sülalesini...
00 Yorumla
+1 yılAldatıldım.. Üstelik tenine hiç dokunmadığı, yüzünü bile görmediği bir kızla aldattı. Mal ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaketmese aldatmazdım ama son ayımıza doğru 3 kişi ile aldattım çatır çutur hemde ona seni seviyorum mesajlarını aldattığım kız atıyodu :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar onur kirici bir sey ama
Cevap sahibi+1 yılKardeşim dediği insanla çıkıyo şu an kız bu onurlumu?
- +1 yıl
Onun karaktersizligi yapacak bir sey yok ki sen kendinden odun vermeseydin
Cevap sahibi+1 yılakrep burcu intikam almasını bilir
+1 yılAldattım
Aldatıldım.
Artık birini yapmam, diğerinide yemem.00 Yorumlademekkı o sevgılın kafasızmış. aldatıldımsada haberım olmadi
00 Yorumla
+1 yılHiç ALDATMADIM,
Hiç De ALDATILMADIM.
Çok Şükür.
Allah Kimseye Yaşatmasın, Yaşattırmasın...00 Yorumlasevdiğim kimseyi aldatmadim aldatıldımmı bilmiyorum sonucta kızları bilemezsin
00 Yorumlaaldatıldım ama aldatmak karakter bozukluğudur bence ben hiçbir zaman yapamam diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılsanaldan aldatım reelden aldatmadım. aldatılmadım die biliorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
senin gibi bir kız aldatılır mııııııııııııı?
+1 yılaskerde sözlüm gibi olan kız arkadaşım ihanet etti hemen başkasına gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatıldım. sonra özür diledi falan soğudum ayrıldım peşimde çok koşup yüz vermeyince or.. dedi. kim takar böyle bir şeref yoksunu nu?
00 YorumlaÖnce aldatildim sonra uyandim ve hep once ben aldatmaya basladim
00 YorumlaÇok şanslıymışım her ikiside olmadı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Olmazda inşallah :)
+1 yıl2.5 yıldır çıkıyorduk. Aldattı
02 Yorumla- +1 yıl
3yildi ulan kahretsin
- +1 yıl
Biz önceden de konuşuyorduk sevgili gibiydik sadece geç çıktın ayniyiz sayılır kimsenin başına gelmesin kaldırması çok güç
Ah şekerim çok aldatıldım
02 Yorumla- +1 yıl
Ah bee
aldatıldım.. ve aldatmam...
02 Yorumla- +1 yıl
Adam olan aldatmaz zaten
Hiç aldatmadım, yalnız bir defa aldatıldım.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayret.
Bende aldatıldım, ne yazık ki.
02 Yorumla- +1 yıl
Pisman oldu mu
+1 yılBile bilee aldattım da aldandığımm çoook :))
00 Yorumlakaç kez aldatıldım sayamıyorum artık...
00 YorumlaAldatıldım be canısı ://
03 Yorumla- +1 yıl
Bendensin be kuzum
- +1 yıl
Yalan dolan zaten
+1 yılben de senin gibi oldum kimseye güvenmemek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Aldatıldım.
Kafası çok güzel oluyor -.-10 YorumlaAldatildigimi ogrendim sonra bende onu aldattim :)
00 Yorumlainkar etse de ben biliyorum aldatıldım
05 Yorumla- +1 yıl
Ayni sekilde inkar ederler hep
- +1 yıl
Aman be ne hali varsa görsün eminim o kaybetti
- +1 yıl
Karakter yoksunu mahluk
Aldatıldım mı bunu bilmiyorum. Ama aldatmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru olanda bu
hep aldatılan oldum hiç aldatan olmadım
00 Yorumla
+1 yıl4 senelik bir ilişkim var ve aldatmadım
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen boyle devam ett kutlarim
- +1 yıl
Teşekürler
+1 yılneither nor demek istiyorm
01 Yorumla- +1 yıl
Nice