Sevdiğim kız ile kanka oldum ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba aslında olay başlıkta belirttiğimden çok daha fazlası. İlk olarak sevdiğim kız ile ilkokul 1. sınıftan beri tanışıyoruz. Yani çocukluk arkadaşıyız. Ben 5. sınıf civarlarında arkadaştan öte hissetmeye başladım ve bir süre sonra facebook üzerinden açıldım. Karşılık bulamadım çünkü o bir başkasını seviyormuş o zamanlar. Neyse bunu arkamızda bırakıp arkadaş olmaya devam ettik fakat ben hala birşeyler hissediyordum.8. sınıf bittiğinde farklı okullara düştük ve ben biraz uzağa taşınmak durumunda kaldım. Lise 1 ve 2'de konuşmaya devam ettik. Daha sonra irtibatımız tamamen koptu. Bende haliyle onu bir nebze olsun unutmaya başladım. Ama yaklaşık 4 ay önce bana sosyal medya üzerinden ulaştı ve tekrar konuşmaya başladık. Ben ilk zamanlar normal arkadaş gibi muhabbeti sürdürdüm fakat artık her konuştuğumda ona hala onu sevdiğimi söylemek ile söylememek arasında kalıyorum. Kaç yıl geçti üzerinden ama hala ona karşı birşeyler hissediyorum garip... Neyse 4 aydır bana hiç kanka vs. sözler ile hitap etmedi fakat son 1 aydır bana kanka demeye başladı. Benim çok fazla arada kaldığım durum ona bundan bahsedip bahsetmemek çünkü söylersem onun arkadaşlığınıda kaybetmekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sevdiğim kız ile kanka oldum ne yapmalıyım?