Tecavüz travmasini atlatamiyorum:( Ne yapmalayım?

üzerinden birkaç sene geçti deliler gibi pişmanım şikayet etmediğime ama o zamanki koşullarda okadar zorduki kardeşim yeni kaza geçirmiş ve sakat kalmıştı mahkeme sıkıntı üzüntü vs vsderken herşeyin peşpeşe geldiği bir zamandaydık birde bunu anlatırsam ailedeherelde anam babm sıkıntıdan ölür artık bide abim kardeşim belki bu yüzden adamı öldürürse hapse düşer gelecekleri mafolursa benm yüzümden :( Normalde ondan bndan korkacak lafımı çekecek biri değilim ufak tefek ama kızlara göre kuvvetli sayılırım ama yetmedi işte kendimi savunmama .gazete tv orda burda tecavüze uğrayanları izlerken saldıran değilde saldırıya uğrayan neredeyse suçlanıyorKaralamak okadar kolayki .sonuçta çocuğa hayvana saldıran erkeklerde var.bu kişi patronumdu aramızda hiçbirşey yoktu işim harici hiçbir şey konuşmazdım hatta erkek kız(bir bayan daha vardı)bütün elemanlarla arkadaş gibiydi ben hariç.ben ilgisini hissettiğim için yaklaşıp espri yapacak ortama gimezdimm.olaydan bikaç gün önce ofis eşyalarını değiştirip yenilemeye başladı elemanlarla beraber alıp geliyordu.sıra geldi diğer kızla aynı odadaydık bizim ofis eşyalarına dedikii evinizi arayın eşyalar gelick geç kalırsanız merak etmesinler bizde aradık haber verdik.derken diğer kız arkadaşn kocası geldi eşini aldı gitti biyere gidilecekmiş.ve bizim patron aşağı üretimde yaklaşık 20 kişi falan çalışıyor onlara demiş erken paydos yapılacak (erkek elamanlar)benim birşeyden haberim yok tabi ofisten aşağı bakarken bir gördüm herkes alakasız erken bir saatee üstünü giyinmiş çıkmaya hazır bahçede bekliyorlar patronun babası seslendi (ben ve bikaç kişi onunla müsait yerlere bırakılıyorduk)bir baktım herkeste çıkma havası patronda aşağıda 5 dakika içinde ne oldu anlayamadım pc kapatayım çantamı alıp aşağı ineyim diye bende hızlandım tam merdivenlerden inerken siz gidin ben onunda ofisine eşya almaya gideceğiz dedi ve ben merdivende kalakaldım dedim siz istediğinizi seçin ben elemanım eşya farketmez olsun dedi bir kahveiçeyim hemen çıkalımtabi kapıya bir zincir doladı asma kiliti taktı bende renk gitti ama hemen çıkalım dediya:( su sıcak kahveyi yaptım kahvesini verirken bileğimi yakaladı ve sonrası malum :( ya sanayide hergün demir kaldır indir yapanla benm gücüm bir olamaz ama yinede savundum kendimi ama yetmedi ofis harici işyeri içinde hiç dolaşmadım 2 yanyana bnadan oluşuyor ve alt ve üstten kapılarla geçiş var ama bilmiyorum etrafı 3 kere merdivendenyuvarlandım kafamı yerlere vurdu boğazımı sıktı pes et diyeboğazım kurudu öksürükten tıkanacağım su getirdi zorla içirdi dengem iyice şaştı gavurun eziyetini yaşadım bitaraftan ağlıyodu allahım şükürler olsun sana diye olay oldu bitti yine şükürde mutluluğuma şhit ol allahım diye okuyana duyana basit ama yaşaması farklı.aşağı kata inip camları kırıp dikkat çekecektim yapamadım inerken koştu yakaladı saçlarımdan tutup merdivenden sürükleyrek çıkardı eğer evde ya da nrmal ofiste osaydı heryolu denerdim kaçmak için amaorada olamadı
Tecavüz travmasini atlatamiyorum:( Ne yapmalayım?