Kaslı ve kültürlü olduğunu da unutmayalım. Tek sorunu biraz asosyal olması ve boyu kısa 1.76m. Sizce bu tanıma uyan bir adamın gideri olur mu?
Evet, evlenirdim.
Hayır, evlenmezdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Mezun olduğu üniye de bakarım ve seviyorsam evlenirim
Mezun oldugu üni mi. İşe mi alıcaksın ahaha
@Good-girlll her yerde mühendislik fakültesi var nerden mezun olduğu tabiki önemli itüyle Zonguldak ya da ODTÜ'yle Manisa bir mi mesela
Ankara Gazi
Gazi güzel bir üni olabilir
erkek dediğin benden deneyimli olmalı, beni taşıyabilmeli diyorlar. Kocası Rus'a gitmeye başlayınca ağlayan kadınlar bunlar genelde. Bu çok saçma bir düşünce böyle diyen kız yok diyorsa da salaktır
Var valla duydum, okudum buna benzer seyleri. Ben herseyi birlikte kesfetmekten, esimle bir olmaktan heyecan duyardim. Ama cogu turk kadini hukmedilmek istiyor.
Ben kıskanırım ya olmaz öyle şey
Makine ya da inşaat mühendisiyse ivitt değilse hayırr
Makineci. Niye böyle dedin ki şimdi?
Diğerlerini sevmiim
Nesini sevmiyorsun ki adamların? Çok iyi kod yazan bilgisayarcı, elektronikçi arkadaşlarım var. Valla çakı gibi adamlar tıkır tıkır çalışıyorlar.
Bilmem bu ikisine zaafım var
Hahahaha. Desene Statige, mukavemete ve dinamige zaafin var) bunlar makine ve inşaatta ortak dersler.
Biliyorumm olasılıkta var :D
Probablity. Sorma ondan neler çektim. Sen de makineci veya inşaatçı mısın?
Yoo değilim bir de autocad'e zaafım var çizebiliyor musun
Yeap. AA ile gectiydim arada odevlerde gerekiyor. O değil işe mi alıyorsun evleniyor musun belli değil abla))
Teknik resimmm :o
Yegenimle tanistirirdim. Boyle genc kacirilmaz evlendirirdim onlari... :)
Karakteri yok mu? Onu niye yazmadın?
Karakteri de normal sakin biri. Romantik, ev adamı.
Asosyal olmasi daha iyi tam benlik
Seviyorsam neden olmasn
Boyu çok kısa ya kabul etmezdim :/
Ortalama turk erkeği 1.72 kadını 1.58 bunu da göz önünde bulundurunuz.
Ben ortalamanın üzerindeyim o zaman 162yim. Erkek 1.80 olmalı çok kısasın
Ok. Sen ortalamadan 4 cm uzunsun bu adam da 4 cm uzun. Gerçi bence böyle biri senin gibi birine bakmaz 1.70lik talipleri de var. Çok Kısasın diyen olmaz bence 1.76ya ama hadi bakalım senin için öyle olsun.
İzmirdeysen alayim seni ben
İzmirli kızlardan korkulur valla. Ankaralıyım.
Hahahaha korkma yemeyiz tatlis
Ben bakirim o yüzden bazı konularda yetersiz kalırım muhtemelen. Benim klansmanımda bir kadınla daha iyi anlaşırım bence.
Her İzmirliyi o. spu sanıyolar her Ankaralıyı adam sandıklari gibi peh
Yo her Ankaralı adam değil ama, İzmir insanıyla Ankara insanı uyuşmuyor genelde. Yetişme, mahalle kültürü vb farklı. Kimseye bacım dediğim yok, bakirlik benim kusurum.
Bakire biri olarak kusur gormuyorum
Teşekkürler, yanlış bir genellemeye inanmışım. Türk kadınları genelde erkek dediğin benden deneyimli olmalı, beni taşıyabilmeli diyorlar. Kocası Rus'a gitmeye başlayınca ağlayan kadınlar bunlar genelde.
aklıma grinin elli tonu geldi :D tabiki
Niye?))) O kitaptan gicik kaptim.
mühendislik, kaslı, kültürlü olunca aklıma geldi
)))) yok ya sadomazoyla is olmaz bu çocuğun. Normal aile adami bir tip.
Boyu çok kısa olmaz😫
Niye üzüldün abla ben boyumla barışığım. Daha uzununu bulursun sen de.
Bakir i napim ben
Bakir diyip gecme six pack, adonis hepsi var, bazi erkekler dogustan sansli dogar;) bazi konularda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar