Bu soru erkeklere Sizce siz böyle bir kızla evlenir miydiniz?

Şimdi ben annemle sohbet yerine gidiyorum Oda cuma günleri 2 de başlıyor 3 de bitiyor Ve oraya çarşaflı bir kız geliyor Yaşıda 17 Herkes onu bildiğin çok seviyor Tabi bende bu sevgi bağı dikkatimi çekiyor Kız aslında orada sohbeti anlatan hocanın yardımcısı gibi Yani oda bir nevi hocalık yapıyor Hoca geldiğinde ilk başta kendisi birşeyler anlatıyor Sonrada kıza birşeyler anlatmasına izin veriyor Kızda hep yanında bir defter taşıyor Ve anlatacağı konuları oraya yazıp Ordan ezbere anlatıyor Bazen takıldığı yerde defterine bakıyor Ama gerçekten kız o kadar güzel anlatıyor ki Herkes hayran kalıyor Bende bile ilk o kızın anlatış tarzını dinlediğimde hayran kalmıştım Birde kuranda kendini geliştirmeye çalışıyor Biz o sohbet yerine sadece cuma günü geliyoruz Ama o kız hafta içi hergün geliyor Ve kızın hiç sevgilisi ve flörtü olmamış Yuh yani Abi benim bile 1 bir tane sevgilim olmuştur Bunu duyunca şaşırmıştım Hatta kız erkeklerle hiç muhabbet etmiyormuş Bana göre çok saçma Erkeklerle ne diye konuşmuyor ki Ben olsam konuşmadan duramam Yani bu kıza hiç erkek eli değmemiş Bana göre illaki değmiştir Ama neyse Ya birde annem ikide bir bak oradaki çarşaflı kız namazını düzenli kılıyor Bir sana alıştıramadık diyor Yani benle onun göbek bağı bir olmadığı için Onun yapması benim yapmamam normal

Bu soru erkeklere Sizce siz böyle bir kızla evlenir miydiniz?