Şimdi kimse para önemli değil bilmem ne demesin geçinmek için para da elbette önemli ama mühendis doktor polis avukat bilmem ne diye sınıflandırmamak lazım sonuçta mesleği ile evlenmeyecek eğer düzgün biri ise saygılı anlayışlı sevmeyi bilen biri ise tabi evlenilir niye evlenilmesin
1
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mühendisim belki ilk bakışta oooo denebilir. ama ev araba yok mesela:) Yani mesleğe göre direkt bir yorumda bulunulmuyor artık Ama çok şükür çalışıyorum
Evlenme işleri sıkıntılı çetin işler arabayı geç hadi şart değil zamanla hallolur ama evlenmeyi düşünüyorsan evin mutlaka olmalı bence çoğu kişi o yola girdikten sonra kendi yuvası olsun ister yanlış anlaşılmak istemem ama herkes kabul etmez evlenip de başka birinin evinde kalmayı yanlışım varsa düzeltin lütfen :)
Ev derken kirada kalabilirim yani Başkasının evi derken yanlış anlaşılmasın Ha ilerdr daha güzel kazanç ve birikim olur ev sahibi de olunabilir Ben şükrü bilen insanla olmak istrrim Yoksa her şeyin üstü, ve daha iyisi var.. :)
Tabiki zamanla bunlar en iyisine sahip olmak değil zaten sevdiğin ile bir yeri iyileştirebilmek önemli, yinede başını sokacak bir yerin olmalı kira olur o olur bu olur v. s gerisi zamanla. Diyeceğim o ki evlenilir.
Aklı başında kendini bilen sınırları belli insanlar kolay kolay oltaya gelmez bence yine de sağol sen de dikkat et mühendissin diye avlamaya çalışan çok olur. :D
Haha yok be Artık her meslekten sürüyle insan var ülkede:) Erkek de dikkat etmeli Ama kızlar daha çok dikkat etmeli Özellikle sanal ortam, sosyal medya vs hiç sevmiyprum, gitmem lazım hesabı silip Çünkü şeytan kandırabiliyo kolaylıkla İyi insn olmam için uzak durmam gerek burdan :)
Sağol senn de her şey gönlünce olsun Namaz kılmaya alışmam lazım güzelce Bu dünya fani... Nefse aldanıp yanlış işler yapmamak gerek.. Allah yolunda olup doğru düzgün işler yapmalıyım ki Allah her şeyin en güzelini nasip etsin
Şakasına diyorum kusura bakma Sen bakma bana:) Burası sanal ortam, sosyal medyadan bir erkeğe güvenilmez Kızlar çok dikkatli olmalı İnşallah hep sağlıklı mutlu olursun ve zamanı gelince de güzel bi insan çıkar karşına:)
Kızlar Ne Diyor
Şimdi kimse para önemli değil bilmem ne demesin geçinmek için para da elbette önemli ama mühendis doktor polis avukat bilmem ne diye sınıflandırmamak lazım sonuçta mesleği ile evlenmeyecek eğer düzgün biri ise saygılı anlayışlı sevmeyi bilen biri ise tabi evlenilir niye evlenilmesin
Mühendisim belki ilk bakışta oooo denebilir. ama ev araba yok mesela:)
Yani mesleğe göre direkt bir yorumda bulunulmuyor artık
Ama çok şükür çalışıyorum
Evlenme işleri sıkıntılı çetin işler arabayı geç hadi şart değil zamanla hallolur ama evlenmeyi düşünüyorsan evin mutlaka olmalı bence çoğu kişi o yola girdikten sonra kendi yuvası olsun ister yanlış anlaşılmak istemem ama herkes kabul etmez evlenip de başka birinin evinde kalmayı yanlışım varsa düzeltin lütfen :)
Ev derken kirada kalabilirim yani
Başkasının evi derken yanlış anlaşılmasın
Ha ilerdr daha güzel kazanç ve birikim olur ev sahibi de olunabilir
Ben şükrü bilen insanla olmak istrrim
Yoksa her şeyin üstü, ve daha iyisi var..
:)
Tabiki zamanla bunlar en iyisine sahip olmak değil zaten sevdiğin ile bir yeri iyileştirebilmek önemli, yinede başını sokacak bir yerin olmalı kira olur o olur bu olur v. s gerisi zamanla. Diyeceğim o ki evlenilir.
Evet o zaman
Yaşına göre olgun birine benziyosun
Seni mi alsam 😜😀
Şaka:)
Hahah daha düşünmüyorum çok erken
Erken ama olsun ben seni okuturum 😜😀
Şaka tabi😀hem internetten kmseye gvenme 😀
Öyle tabi :D
İnternette çok takılmamak lazım
İnsan aldanabiliypr dikkat et lütfen:(
:)
Aklı başında kendini bilen sınırları belli insanlar kolay kolay oltaya gelmez bence yine de sağol sen de dikkat et mühendissin diye avlamaya çalışan çok olur. :D
Haha yok be
Artık her meslekten sürüyle insan var ülkede:)
Erkek de dikkat etmeli
Ama kızlar daha çok dikkat etmeli
Özellikle sanal ortam, sosyal medya vs hiç sevmiyprum, gitmem lazım hesabı silip
Çünkü şeytan kandırabiliyo kolaylıkla
İyi insn olmam için uzak durmam gerek burdan :)
Öyle tabi insan elinden geleni yapmalı, her şey gönlünce olsun.
Sağol senn de her şey gönlünce olsun
Namaz kılmaya alışmam lazım güzelce
Bu dünya fani... Nefse aldanıp yanlış işler yapmamak gerek..
Allah yolunda olup doğru düzgün işler yapmalıyım ki Allah her şeyin en güzelini nasip etsin
Öyle doğru
Allah a emanet ol:)
Sen de
Sağol
Günaydın
Hemen xp2 olmuşsun:D
Mühendisleri beğeniyorum. Kafası çalışan mühendislerdense olabilir
Kafası çalışmasından kastın ne
Nasıl anlarsın mesela bunu
her şey hakkında az çok fikir sahibi oluyorlar. Birde alanında projesi falan varsa anlamaya gerek yok zaten
Alanında projesi olması yeterli mi yani
Kafası çalıştığını göstermesi için
Ya tabi oturup konuştukça da anlarsın ilk bakışta diyorum
Gerisini Allah bilir...
Konuşalım
Bakalım anlıcak mısın 😀
Haklısın
Bakalım
Tel no veriyorum 😀😀😜
😂😂
Şakasına diyorum kusura bakma
Sen bakma bana:)
Burası sanal ortam, sosyal medyadan bir erkeğe güvenilmez
Kızlar çok dikkatli olmalı
İnşallah hep sağlıklı mutlu olursun ve zamanı gelince de güzel bi insan çıkar karşına:)
İnşallah hepimizin
İnşallah
Günaydın nasılsın
Abi sen iyi misin?
Noldu ki
İyiyim tesekkürler
Evetde o benimle evlilik istermi çünkü işsizim
Zamanla olur belki neden olmasın
O kişiye o güveni ilgiyi verirsen, :)) neden olmasın
Erkek adam ilgi sever
Çalışmak istemiyorsan ev hanımı olursun evinin kadını
Ev hanımı mı olmak istiyorsun çalışan mı