"Kazın ayağı öyle değil işte" denilebilecek bir konu daha.
Buradakilerin çoğu "n'olacak" dese de inanma. Hemen hiç biri samimi değildir.
Çünkü ortam kötü.
Bak mesela erkekler bayanları arabaya çok benzetir. Bu yüzden hemen araba piyasasını inceliyoruz. Sahibinden gibi sitelere girip bakınca hemen anlıyorsunuz. "kazasız, boyasız, değişensiz" ya da "tavanda boya yok" diye...
Yahu nedir boya? Hayır boya yapılması kötü bir şey değil ki. N'olmuş boyalı ise?
Güzel kardeşim, bu ülkede "taklalı" arabayı bir güzel toplayıp edip "kazasız" diye satıyorlar. Bu tip şerefsizlerin yüzünden kimse aracındaki ufak çizikler için boya yaptırmaz hale gelmiş. Zira arabadan anlamayanlar bir yerinde boya varsa (haklı olarak) bir hinlik hainlik olabilir diye düşünüyor. Adam ağır hasarlı aracın kapısı serviste değişti diye çakma rapor falan bile düzenliyor ya. Onu bırak, firmaların ana bayiileri gelirken yolda hasarlanan araçları tamir edip sıfır diye satıyor. Firma kendi yapıyor bunu!
Aracı ekspertize götürdüğünüzde aracın motor ve yürüyen aksamlarından çok aracaın kaportası inceleniyor. Boya kalınlığı nedir, değişen parça var mı diye... Yahu seni aracın motoru ve tekerlekleri mi götürecek yoksa kaporta mı?
Ama işte ülke o kadar pislik olmuş ki, galeriler o kadar çok insan kazıklamış ki, artık yoğurt üflenerek yenilir hale gelmiş. Ve de bu durum normal karşılanır olmuş. Şimdi bu toplumda kime güveneceksin?
Bayanda da aynısı. "Küçükken tecavüz edilmiş", "Bale yaparken yırtıldı.", "bisikletten düştüğümde oldu"... Olmasa da oldu! Ne diyecek gittim yardırdım mı diyecek? İkiyüzlülüğün, kahpeliğin, entrikanın meziyet sayıldığı bir toplumda kimse dürüst davranmaz. O yüzden tecavüz kanıtlı belgeli bile olsa inanılmaz. İnananın da aklında "acaba" kalması huvvetle muhtemel.
Bunun yanında kimse de büyük konuşmasın. Ben kabul ederim / ben kabul etmem demeyin. Allah başınıza geçiriciverir yavrucuğum...70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben kabul ederim.
Allah için ederim.
birde gönlü temiz ise
ikince kez Allah için kabul ederim159 Yorumla- +1 yıl
helal oslun
- +1 yıl
Peki ya 48 erkekle yatıp sana tecavüze uğradım demediğini nasıl bileceksin?
- +1 yıl
@Fastandeep abi benimle bu tarz diyaloglara girme
biz işimizi Allah'a bırakırız
yalancının yanan mumunu yatsıda sönmüş görürüz
değil 48, 408 kişide olsa ben birşey kaybetmem ama Allah'ın rızasını kazanırım
bilmem anlatabildim mi? - +1 yıl
@Fastandeep böylede got ederler adamı işte
- +1 yıl
Tamam zaten aradığım cevabı vermiş oldun...
- +1 yıl
@KertmeyenKelee cevap verenin polemik isteği yok... ben de uygun cevap yazdım.. yoksa farklı cevapta verebilirdim... Sen parazit olmamaya çalış.
- +1 yıl
Iste bunum gibileri muge anli da ablaaaaaaa 20 binlirami aldilar hobaaa diye zirlarken goruyoruz sonrasinda.
- +1 yıl
@Negative_Creep sen git müge anlı izlemeye devam et hadi bakiyim hadiiiiiii naşşşş
- +1 yıl
Ba bana bak? Agzina balgam atarim oglum bak,
Birdan bir koyarim medine dilencisi olursun ha
+1 yılBunu bir kadın olarak yazmak bana acı veriyor ama. Zamane kızları yaşadığı yanlış veya doğru ilişkinin arkasında durmuyor. İlişki yaşayıp yaşayıp buldukları her saf erkekğe sakız gibi yapışıp ben tecavüze uğradım diye yalandan ağlıyorlar. Böyle 2 kişi tanıdım. Berbat bişey gerçekten. Hepsi böyle demiyorum. Cinsel birlikteliğim kimseyle olmadı 2 hafta önce nikahım oldu eşimle bile olmadı daha düğün temmuzda olduğu için. Her şeyin zamanı var lütfen çocukca bir karar verip gerçekten zor durumda olup tecavüze uğrayan insanları yalanlarınıza alet etmeyin.
Ve eğer sevdiğiniz kadın gerçekten tecavüze uğradıysa ona bunu asla hatırlatıp başına kakmayın. Bu onun suçu değil...00 Yorumla
+1 yılTecavüzcülerin adam sayıldığı, tecavüze uğrayanın fahişe olduğu bir ülkedeyiz.. Tecavüz edenle evlenmenin normal karşılandığı ama tecavüze uğrayanla evlenmemnin anormal karşılandığı bir ülkedeyiz... Aslında tek suçlu sensin, o tecavüz esnasında cinsiyetinin kadın olması en büyük suçtu... Ne kadar acı değil mi ama gerçek bu... Sen bu büyük acıyı yaşarken, beyfendi iki damla kanın acısını düşünüyor, ne büyük acı ama...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Eğer gerçekten tecavüze uğramışsa ona karşı çok hassas davranırım sevisirken çok sakin davranırım (soruna cevap vermiyorum bile) yeterki bana doğruları söylesin birisiyle yatmış olmasına asla bir şey demem ama bana tecavüz yalanları söylerse iş değişir hiçbir şey sonsuza kadar gizli kalmaz
70 Yorumla
+1 yılsacmaladın bu soruyu sorarak gercekten seven tabiki kabul eder bu durum senn sucun deıl ki istem dısı olmus birsey seni anlıyorum acını anlıyorum demeyeceğim cunku bunu asla bilemem sadece tahmın edebilirim oda 4 te 1 acını demek istediğimi anladın sen sacmalayıp durma doru insan karsına cıktıgında goreceksin sorun etmeyecek ama senn acını paylasmaya calısıcak ve seni mutlu etmek için kılıktan kılıga giricek yeri gelicek snnle aglayacak yeri gelecek sennle gulucek ama doru insanı beklemelisin o doru insan cıktıgında mutluluk seni bulmus olucak bu senn sucun deıl seni kmsede tesellı edemez azı olan konusur sen içine atmamalısın ama arkadaslarınla dertles bişeyler yap ama ıcınde acını buyuttukce buyutme canın daha cok acır buda benm gorusum ve gercekten üzgünüm
06 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda gördüğün gibi demekki sormak gerekiyormuş doğru insan gerekiyor acımasız insan değil beni iyi tanıyan insan zaten böyle bişey yapmayacağımı bilip bana gözü kapaşı güvenir karakterim kişiliğim o yönde çünkü bu yüzden şu an bu olaydan sonra bir erkekle el ele bile tutuşmadım şu yaşıma kadar, hani insanın kendine bile söyleyemediği sırları varya işte bu o bir yumru boğazıma takılıyor ve sesimi çıkaramıyorum sadece gözyaşlarım akıyor ellerim titriyor bu konuda ayrıca inansalardan farklı muamele göreceğim ben bunu istemiyorum nasılsam yine öyle muamele görmek isterim bana daha ilgili olması bana bu olayı daha sık hatırlatır çünkü
- +1 yıl
sende haklısın bence istediğin olacak bak beni tanımıyorsun ama ileride mutlu olacagını dusunuyorum ve adam gibi biri doru kısı karsına cıkıcak istediğin gibi gidicek hersey beni tanımamana ramen sunu soylemek istiyorum guven bana hersey yoluna giricek
Soran+1 yılİnşallah yoluna girer teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
rica ederim bak nezaman konusmak istersen buralardayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim gülümsemek herkese yakısan birsey sende her daim gulumse guclu ol ve hayata inat mutlu olmaya cabala :) mutsuzluk zamanı ne geriye alır nede birsey kazandırır sana neyse ben cok konustum sanırım susayımda kafa dinle biraz :D dediğim gibi nezaman yazmak istersen yaz konusuruz bende cene masallah vardır yani :)
O pisliği yapan utanmalı. Niyeyse biz toplum olarak her şeyde kadını suçlar olduk. Çünkü sesi çıkmıyor, arkasında duranı yok. Sokaklarda her erkeğe cilve yapan kadınlardan daha iyidir o kişi. Sevgili ayağına yatıp kalkandan ziyade desteği hak eden o kişi olur bence
20 Yorumla
+1 yılgerçekten tecavüze uğraşmış biriyse benim için hala namusludur. ama buna inanmam lazım. kendi isteğiyle erkeklerin altına yatıp sonrada tecavüze uğradım diyorsa o insanlardan nefret ederim. gerçekten dürüst ve namusluysa tecavüz onun suçu değildir ve o kişiyi eşim yaparım çok seviyorsam tabi...
00 Yorumlabu nasıl bir saçmalıktır?
kabul etmek ne demek?
hepimizin türlü hatası eksiği gediği var aşık olurken bunları ne kadar gözetiyoruz?
üstelik tecavüz vakalarında esas dışlanması kabul edilmemesi gereken o rezaleti yapandır yeltenendir. mağdurenin aşağılanması suçlanması dışlanması ne demek...
kabul edilir gibi değil10 YorumlaBu duruma düşen erkeğin ne yapacağını şu anda erkeğin kendisi bile bilemez. Kabul etmem der, çok sever önemsiz detay olur. Kabul ederim der ama bir kaç hareketten dolayı tam güvenmez bu nedenle kabul etmez.
Bu gibi durumlarda kadın erkek herkesin davranışını kişilerin ilişkideki durumları belirler. Açık konuşayım bakire olmadığını sadece erkeğin bildiği durumlarda erkekler daha çok kabullenici oluyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞunu unutmamalıyız ki savunmasız şekilde bu tür olay yaşayan kişi masumdur. Şimdi şu açıdan bakarak bir düşünmeli.
Savunmasızken tecavüze uğrayan mı yoksa kendi isteği ise sevgilisinden zevk alarak seks yapan bir kız mı. Hatta bu kız sadece 1 erkekle yapmamış bunu.
Ben ömrü billah kendi isteği ile erkek altına yatan biriyle evlenmem. Evliylen eve erkek almayacağı veya başka yerde biriyle yatmayacağı ne malum. Sorunun cevabı bu kadar basit.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni mutlu edip o zor günleri unutturabilcek biriyle olmalısın acı çekmemiş biri seni mutlu edemez ve ilerde başına kakar herkezlede paylaşma bunu bende senin dediğin o laneti yaşadım iyi bilirim nasıl hissettirdiğini Allah kalbinde fesat olanlarında iyi olanlarında haklarında hayırlısı diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etmesine ederim ama gerçekten inanırsam ve güvenirsem. Seni tenzii ederek söylüyorum günümüzde bir çok kız kendi isteği doğrultusunda defalarca ilişkiye giriyor ardından ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim falan diyor.. Günümüz şartlarında kişilere güvenmek zor ancak ilk başta da dediğim gibi şayet güvenirsem evlenirim ve bunu asla ama asla onun yüzüne hiçbi zaman vurmam...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz kişinin rızası olmadan olan birşey olduğu için ve ben erkek olsa idim öyle bir bayanı tabiki kabul ederdim. Bu onun suçu değil. Bazı hayvanların yapmış olduğu tecavüzü masum insanların üzerine yapıştırmak hiç etik gelmiyor bana.
00 Yorumla
+1 yılO birinin -tecavüz edilen-den daha güzel sıfatları vardır. İlgilenilmesi gereken kişinin elinde olanlar bence. Toplum baskısı da bir yere kadar senin sebebiyet vermediğin bir yaşantıdan üzüntü duyacak kadar kendini yıpratmaya değmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Bir erkek olsam kabul ederdim. İlla tecavüz olması şart değil seviyorsam kendi isteğiylede yapsa kabul ederdim.
44 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ne dememizi istiyorsun.. direk kıza sen tecavüzemi uğradın diye sormakmı lazım! yoksa o kız öyle bir duruma maruz kaldıysa onun hakkında öyle diyenlerin... neyse ağzımı bozmayacamm.. önemli olan senle birlikteyken ahlaksızlık yapmaması.. doğru yolu bulması.. illede başından öyle birşehy geçti diye o insanın ırıspımı olması lazımm.. onunda canı yok mu.. bence böyle bişeyi bilen herkimse bir sır olarak saklamalı..
00 YorumlaGüven verdiyse, söylediğinin yalan olmadığına kanaat getirdimse, aradığım kriterleri onda bulduysam ve beni kendine aşık ettiyse kerhanede olsa ne yazar, hiç çekinmeden evlenirim...
00 YorumlaEyer cidden bunun doğrulugunu hisseder karşımdaki insana güvenirsem bu konuyda kesin bir güven elde edersem tabiki. Hayat bu ne olcağı belli olmaz kabul ederim.
00 YorumlaKarakteri halı tavrı belirler. Yalanını yakaladığım insanı silerim. Tecavuz olayı doğruysa ve ahlaklı bir kız ise evlenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavüz olayını, kimin yaptığını bilirim öncelik. kız gercekten masumsa ve seviyorsam bırakmam sanırım. mümkün mertebe ona hassas davranırım. bu hsaaslık evlilik sürecine kadar gider ve evlenirsem eğer onun o anı yasadığı memleketten uzak dururum.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin düşüncelerini bu kadar ciddiye almayın hepsinde bir şerefsizlik vardır emin olun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. yaşı küçükken olmşsa kızın bir suçu yoktur
sorun edilmez
ama kız olgunken olmuşsa kızında payı vardır01 Yorumla- 8 ay
nasıl payı var aq andavalı büyük yaştada uğrayabilir pislik bir ülkede yaşıyoruz sığır eğer erkeksen senle aynı cinsten olduğuma utanıyorum be şerefsiz hemen kızında payı var ee o zaman senin bacına veya sevgiline yapsalar ya da kızına kızının payımı var demek bu
+1 yılİnanıp inanmama bağlı bir durum bazı kızlar bekaretlerini kaybettikten sonra ( ki gerçeği anlatması daha doğru ) böyle yalanlar söyleyebiliyor bana yalan söylediğini düşünüyorsam kabul etmem ama doğru söylediğine eminsem kabul ederim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar destek olur hep yanında olur ona yaşadığı o kötü anı unutması içinn çaba harcardır
00 Yorumla Ederim.
Ama kendi isteğiyle başkalarıyla yatmış birini kabul etmezdim.
Eş alıyorum ***pu değil.00 Yorumla
+1 yılBaşına kötü bir şey gelmis diye insan sevdiğinden sevgilisinden vazgeçer mi sevgi sevmekno. kadar basit mi
Beraber omuz omuza herşeyin üstesinden gelinir gelinmeli00 YorumlaEderim niye etmeyeyim? Sevgi mi önemli yoksa saçma sapan bir zar mı?
10 Yorumla
+1 yılsenin bir suçun olmadığı için sorun yok ama o adamı bulabilseydim...
00 Yorumla
+1 yılNormal devam ederim ancak kız arkadaşım yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor araştırırım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tecavuz olduguna inanir mi bilmiyirum. Ben inanmazdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOooo canım ya sen birilerin insafına bırakırsan kendini hertürlü ezilirsin
Bence hiç dürüst olma başına gelenide söyleme neden biliyormusun sürekli senden şüphe duyacaklar hep senin rızanı arıyacaklar azcık beynin çalışıyorsa git doktora hallet00 YorumlaNe bilek tecavze ugradiğıni belkide sevgilisile yapip onu terk ettigi icin bu yalani uyduruyorsa.
Buyuk konusmayayim ama ben istemem04 Yorumla
Soran+1 yılPara verip diktirmesinide bilirdi ama o kız gelmiş sana ağlaya ağlaya titreye titreye bunu anlatıyor ne diyeceksin orada kabul edemem diye bırakıp gidecek misin?
Soran+1 yılUmarım senin gibilerle karşılaşmam en azından kabullenmezse bile beni yatıştırıp gitmesini tercih ederdim
+1 yılona bunu unuttururum ve onunla bir ömür geçiririm..
tecavüz onun suçu değil..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKabul ederdim sanırım. Sonuçta bu zorla ona karşı yapılmış bir şey, onun elinde olan bir şey değil.
00 Yorumla Artık inanmadığım konu
Bakire olmayanların neredeyse hepsi aynı şeyi söylüyor , bir yerden sonra insanın inanası gelmiyor
Gerçekten tecavüze uğrayan kadınlar ile lise ateşiyle önüne gelene veren şahıslar bir tutulmamalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatlatması unutması için yardımcı olurum, takmam onada düşündürtmem, bu onun suçu değil bunun için onu itekleyecek değilim. doğrusuda budur geçmiş geçmişte.
00 YorumlaAdı ustunde tecavüz zorla istemediği şekilde olmuş hassas davranırim eğer adam san ve bırakıp gitme değil kalıp sahip çıkmak gerekir diye düşünüyorum
00 YorumlaEvlenmemde onu sevmemde engel olmaz bekarete onem veririm ama sonucta bu farkli kendi iradesiyle degil zorla olan bir sey
00 Yorumla
+1 yılsahip çıkmayan ve istemeyen zaten insan değildir elbette sonuçta oda bir insan sahip çıkılır ve hatta gereğinden daha çok ilgi sevgi şefkat göterilir gösterilmelidirde tekrardan topluma kazandırılmalı
00 YorumlaEderim ama gerçekten tecavüz edilmiş olcak yoksa gidp onun bunun altına yatıp sırf evlenmek için bana tecavüz ettiler demeecek
00 YorumlaBirak beni sevmesini ben gizliden gizliye yasasam dahi askini, duydugumda öylesine sarilirdim ki... inansin isterdim güvende olduguna.
Inansin isterdim.. sadece.00 Yorumlaonun suçu değil sonuçta, Allah kimsenin başına vermesin, sevdiysem kabul ederim tabii ki
00 YorumlaErkek olsam ederim ve evdeni gordum cunku kizin sucu yoki
00 YorumlaBana olan tutumu önemli hayata bakisi önemli
Beyni kasar değilse hic sıkıntı yok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. evlenilir ama başka bir memelekete göçme sartıyla
00 Yorumlacocuk gibi bakardim belki isinirsam ilerleme olurdu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. tecavuz kişinın pskolojısınde onarılmayan yaralar açıyormuş diye bılıyorum umarım bunu yapan gerekli cezayı almıştır.
00 Yorumla
+1 yılTecavüz eden kişiyi darp etmeden o kişi ile birlikte olabileceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz edilen biri ile evlenilirmi tabikide evlenilirler ama boşanmış bir erkek evlenebilir o anki anbiyansa bağlı
00 Yorumla
+1 yılSamimiyetine durustlugune güvendiği sürece sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılönemi yok kardeşim kadıınım olduktan sonra benden sonrası ilgilendrir
00 Yorumla
+1 yılNe yalan diyeyim inanmam ben
20 Yorumla
+1 yılEvet ederdim. Neden etmeyeyim ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBuna inanmazdim vede kabul etmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavüze uğramak suç değil tecavüz edeni asmak gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDestek çıkardım kabul ederdim tabiki
00 Yorumla Erkek olsam kabul ederdim ruhu bakire olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani biz kız olacak buna bir cevap getiremedim ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmek mesele değil. Güvenmek mesele
00 Yorumla
+1 yılErkek olsam kabul ederdim
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam kabul ederdim , unutturmaya çalışırdım
00 Yorumla
+1 yılNeden kabul etmeyeyim?
Sahip çıkar korurum hatta40 Yorumla
+1 yılo adamı öldürür sonra kızı alıp kaçarım
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!