Kız arkadaşınızın tecavüze uğradığını öğrenmeniz ne düşünürsünüz ne tepki verirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTecavüz onun suçu değil kesinlikle evlenirdim yeter ki seveyim. Travmadan ötürü bizim seks hayatımız nasıl olur onu bilemem ama sevgiyle aşılır her şey.
Bile isteye bakire değilse katiyen evlenmem. Bunu da anlamak çok güç artık sonuçta zar diktirme ameliyatı var yeniden kanatıyor 3-4 bin gibi cüzi rakamlara yapıyorlardı en son.02 Yorumla- +1 yıl
Ha tecavüze uğradım diye yalan atan bir kaşar da olabilir bilmek için vakit gerek.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Konuşmak ister misiniz
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini seni sevmeyen lerin
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ne güzel moral vermişsiniz belki çevremdeki birine anlatsam bukadar deger verip guzel seyler söylemezdi cok saolun😥
- +1 yıl
Sende sağol varol ol üzme kendini
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Açıkcası Biraz Üzülürdüm ve onun suçu olmadığını düşünüp öyle davranırdım ve ona daha çok destek çıkıp daha iyi hissetmesini sağlardım ve tabi i evlenirdim neden evlen miyim ki suçu olmayan birisiyle (bunları yapan erkeğim diye gezmesin.)
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek değil zaten böyleleri hayvan bile diyemezsin hayvana hakeret olur
Soran+1 yılEe ses çıkardı diyelim ne olacak boyle kişilere yıllarca hapismi verilecek yoksa dislanacakmi sana sonucu söyliyeyim sadece kıza acınası gözlerle bakılacak bazıları kizda suç arayacak iste sonucu goruyorsun
- +1 yıl
ben böyle bir durumda o kıza ses çıkarttı diye neden acınası gözle bakim ki eğer susup göz yumarsanız bu durumlarda o zaman kötü duruma düşersiniz ama ne yazık ki ülkemizin adalet sistemi ortada hamurabi kanunlarının gelmesini isterdim ama bu da imkansız böyle bir durumda hiç bir zaman kıza suç bulmazdım
Soran+1 yılZor iste oyle olmuyo maalesef
Soran+1 yılHadi inşallah başarılı olursun
Tecavüz elde olmayan bir durum tecavüze uğrayanın yapacak bir şeyi yok, bir sucuda yok onu cezalandırmak insafa sığmaz, tecavüz edeni cezalandırmak gerekir
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama zaten onlar herseyi yapabilecek birileri olduğu icin herseyin içinden cikarlar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşıksam isterdim tabi ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki yeni tanimissan
- +1 yıl
Zaman geçmesini beklerdim tanımak için
Soran+1 yılHim anladim
+1 yılGörmezden gelir bırakmaz mutlu etmeye çalışırdım. Bide ben mi köstek olayım destek olmak varken. Dünyası zaten mahvolmuş bir de ben mi mahvedeyim. maalesef her erkekde vicdan yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen insanların hala yaşıyor olması güzel
- +1 yıl
Böyle insanlar var. Emin ol zamanında benim de oldu öyle birisi hayatımda. Sonra bırakıp gitti..
Soran+1 yılBırakıp giden utansın bence o seni haketmeyen biriymiş Allah seni uzaklastirmis
- +1 yıl
Olabilir. Mutlu olsun yeter bana. O halde onu kullanmak isteyen çok olur. İnşallah onu koruyan düzgün birine denk gelir..
+1 yılBunu yaşamış biri olarak, eğer manitine tecavüze uğradığını söylersen ve seninle sırf tecavüze uğradığın için evlenmek istemezse bu onun hıyarlığı, yani tabi ki de cinselliğe karşı duyduğum bi nefret var, belki bu yüzden ayrılmak ister ama her ilişkide cinsellik olcak diye bi kural yok, bi de kim tarafından tecavüze uğradığı da önemli, eğer yabancı biriyse o kadar sorun olmaz ama ailedense çok kötü ben abim tarafından uğramıştım sonra ona fena sövmüştüm çok kötü bişey mk
09 Yorumla- +1 yıl
Abiniz mi ciddi olamazsınız
- +1 yıl
Tabi mk ama ben abim olarak görmüyorum, ztn tam bi @r@sbuydu
- +1 yıl
Üzüldüm adınıza ve şuanki durumunuzu merak ettim
- +1 yıl
Şuanki durumum iyi ya, ztn ben bişey olduğunda hep içime atarım, sonra da unuturum, acısını 1 yıl çektim ama 1 günde unuttum, değersiz insanlar için değerli gözyaşlarımı israf edemem ben o gözyaşlarımı mutluluğuma saklıyorum, mutluluk gözyaşlarıma 😌💍💖🤧
- +1 yıl
Umarım bulursunuz mutluluğu merak ettiğim şey şu an aynı evde mi yaşıyorsunuz yoksa
- +1 yıl
Aynı evde yaşıyorduk ama ben ayrı eve taşındım
- +1 yıl
Anladım geri kalan hayatınızda başarı dolu mutluluklar güzel kardeşim 🌼🌺
- +1 yıl
Eyw🤧 Thanks krdşm 😌🙂✨
Soran+1 yılAilen biliyormu aileden olsa heralde dahada zor olurdu nasil atlatabiliyorsunuz
+1 yılvalla onun sucu degil yanlız psikolojık olarak kurtulmussa saglıklı düsünebilrse olur yoksa sorunları olan insanı kolay kolay kabul emek zor olur saglık sorunu degil neticede iyilesince gecsin psikolojık sorunlarını geride bıaktıysa sorun olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBu psikolojiyi aşmak tek olmuyo maalesef karsidaki kisinin davranışı vs çevre bunlarla asılıyor zaten
- +1 yıl
ölede genede mesela agır depresyondaysa kendine zarar veriyosa karsısındakıne zarar veriyosa iyileşmesini beklemek bence zaman kaybı tedavisini destegini alıp gelmısse ayrı tabi
Soran+1 yılDedigim gibi takan insanlar zaten çevre ne düşünür karşımdaki kisi inanirmi dile getirirmi gibi seyleri düşünerek boyle psikolojiye giriyorlar
- +1 yıl
haklsıın ama böyle yasanmıs olaylarda mesela tedavi biriyle olmak evlenmek degil düzelcegi bi ihtimalı var mı kesın yok o yüzden tam anlamıyla hazır hissederse olur dedim
Soran+1 yılAnladım görüşünüz icin saolun
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun bir suçu yok ki karşıdaki hıyarın halt yemesi benim için sorun olmazdı destek olurdum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu istisnasız her insanın başına gelebilecek bir durum. Böyle iğrenç bir şeye maruz kalmış olması insan olduğu gerçeğini değiştirmez. Böyle bir soru bile insanlık adına üzücü. Umurumda bile olmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin elinde olmayan seyler yüzünden kimseyi suclayamazsin
Her insanın geçmişin de iyi kötü olaylar olmuştur. Geçmiş önemli değil bu yüzden böyle bir şeyi kafaya takmam. Tam aksine kendini iyi ve mutlu hissetmesi için yapmam gerekeni yaparım
06 Yorumla
Soran+1 yılGercekten boyle dusunuyorsan helal olsun
Soran+1 yılIyi insanların varlığı guzel
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O öz güvensizlik, zordur destek olurum geçerim. Çok seviyorsan devam ederim, çok sevmiyorum sadece flörtüm ise o zor dönemde herkes manipüle edilebilir demektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmiyorsam hoşlandıysa bırakırım mi demek istedin
Soran+1 yılUmarım o düşüncelerin birgün senin kızınıda bulmaz..
Soran+1 yılYaşın küçük ilerde dusunursun
Yani özellikle taciz ve tecavüze uğramış birini aramam ama böyle bir şey yaşamış olması evlenmeme engel değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGelip o kişide oyle olmasını beklemez zaten her insan temiz kalmak ister bence boyle birsey yapacak birini aramaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu kötü bir şey değil ki. bunu hor gören birileri varsa şayet hepsine boydan gireyim, böyle saçmalık mı olur?
01 Yorumla
Soran+1 yılVar bizim ülkede hersey mevcut
Gerçekten tecavüz olduğu konusunda emin olmaya çalışırdım çünkü şimdi herkes herkesle yatıp bunu bahane ediyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun ama gerçekten oyle oldugunu bilsen?
Soran+1 yılHelal olsun düşüncenden dolayı Allah kalbine gore versin inşallah guzel kardesim
+1 yıl- katil olduktan sonra yapacak bi şey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılElini pis kana bulamaya degmez
- +1 yıl
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı
Soran+1 yılAllah görmüyormu en güzel cezayı o verir
- +1 yıl
Herkes adaletini kendisi sağlamalı , Allah’ın adaletini Allah sağlar ona bi lafımız olamaz..
biri gelip sana tokat atsa karşılık vermeyip Allah’a mı havale edeceksin?
Soran+1 yılOrasi oyle ama durum cok farkli bilmedigin icin
- +1 yıl
Nasıl durum anlamadım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de uğramıştım ailemden 4 kişi ve 1 zamanımda sevgilim tarafından ve bunu 2 kişiye anlattım ayrıldı benden 🤣 bizim Türk erkekleri zora gelemiyor bacım kaçıyor çoğu
012 Yorumla
Soran+1 yılDaha kotuymu Şu an nasilsin peki
Soran+1 yılŞ
Cevap sahibi+1 yıl1 kişi tarafından tekrarlayan tecavüzleri saymazsak ailemden olan kişi oda aynı evde kalıyoruz
Soran+1 yılNasıl ayni evde kalıyorsun kac yasindasin o evde nasil duruyorsun kacsana
Cevap sahibi+1 yılÖyle Bi şansım yok ki
Soran+1 yılNasıl oyle bir şansın yok nasil kafan kaldırımı bende uzak olduğu halde hergun ağlıyorum belki sindiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende sindiremiyorum ama sindirmek zorundayım hayat devam ediyor
Soran+1 yılCanim oyle bir dünya yok hayat devam ediyor ne annen falan biliyormu benimki farkli bir durum ama senin aileden diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor kimse söylemeye cesaret edemedim tam edecektim 3uz yeğenlerim oldu söyleyemedim
Soran+1 yılSöylemelisin aileden olanlar kimler
Cevap sahibi+1 yılSöyleyemem şu an
Soran+1 yılGizlisin zaten nie soyleyemiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki karşıdakide birine tecavüZ etmiştir belki bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu yazarken bunu düşünmedim değil belki boyle birseyi kendisi yaptı ve burada yok unuttururum vs dedi bilemeyiz ve bu güven kırıklığı..
+1 yılBu nasıl bir başlık nasıl bir soru böyle bir soru dahi olamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyara gerek yok gercek hayattan konusalim boyle birine inanmayacak ya da inansada istemeyecek cok insan var buraya nie evlenmiyim diyenlerin arasında bile vardir bilemeyiz
- +1 yıl
Duyar falan değil !
böyle insanlar varsa hayatında o zaman uzak duracaksın bir kadın bunu yaşadıysa hiçbir insanın Bunu yargılamaya hakkı yok
Çünkü kendi yaşadığı onun psikolojisi İçin yeterince zor zaten
Soran+1 yılBu dogru ama böyle birsey yaşayan bir insani bir insan istemezse elbetteki takar aman takmam o kim demek kolay olur ama kendi icinde vereceğim savaş?
- +1 yıl
Tabii ki de takarsın o yüzden hayatına aldığın insanlara dikkat etmen gerek
Bu bir kusur değil
Kusurlu olan insanlar
Ve onların pis beyinleri
Soran+1 yılEvet haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce tecavüz etmiş biriyle evlenir miydiniz deseydin tamam da bu soru mu? Gözünün üstünde kaşı olan biriyle evlenir miydin? Ayıp bence bu tür sorular
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun ama gerçek dünya boyle degil maalesef..
Cevap sahibi+1 yılGerçek dünya deneyelim de kötü insan ve iyi insan diye ayrılan bir insanlık var elimizde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendisinin yaninda olurdum destek cikardim. Oyle onu birakmazdim ve onu hic itmezdim.
04 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun abim
- +1 yıl
Ne edim? He su var kuyruk salladimi onuda sorarim
Soran+1 yılNie kuyruk sallasın sallasa zaten isteyerek yapar?
- +1 yıl
Iste onu bilmek icin ama sallamadi ve erkek oyle kafasina gore tecavuz taciz ediyor ise yaninda olurdum. Gerce sallasa bile bir sans veririm yine
+1 yılYapanı elime verirlerse tüm sulalesiyle dünyadan silerim.
011 Yorumla
Soran+1 yıl😊 olan sana olur bir pislik icin degmez en güzel cezayi Allah verir
- +1 yıl
Yapmazsam da intihar ederim. O şerefsiz gelecek benim çiçeğimin yapraklarını koparmaya çalışacak ben de ona bakacam öyle.. yok ya! Sülalesini kıymaya çekerim de yerim çoluk çocuk bırakmam yeminle
Soran+1 yılMutlu oldum boyle insanların varlığı guzel 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim fakat hiç de güzel değil benim varolmam... annem kardeşim ve murat'ım (arabam) olmasa kendimi çoktan öldürmüştüm. Ben ölürsem annem ne yapar kardeşim ne duruma düşer arabama kim bakar kim tamir eder... beni hayata bağlayan 3 şey bu. Dışarıya bakıyorum erkekler olmuş abaza seks bağımlısı falan işleri güçleri orasını burasını sergileyen iğrenç tiktokcu Kizlara yapışmak. Kizlarin da işi gücü iğrenç iğrenç giyinmek falan. en çirkin olanı bile kendini kleopatra sanıyor. Karaktersiz bomboş hayat. Aşk için ben 5 senemi heba ettim onlarca hatta yüzlerce kilometre yol gittim. Kiz elimdeki haftada sadece 100mb olan internet hakkımı bile aldi. Yalancı hepsi sahtekar 92 model şahin gibi boya badana dolu çok da çirkin geliyorlar bana. Şuraya yazsam crop+tayt+36.5 ehehe falan tüm aptallar dolar buraya. Ama benim ilgimi çeken kahve tonlarda ispanyol paça bi pantolon uste gömlek tshirt bluz falan beyaz tonlarda gözlere büyük gözlükler kahve siyah tonlarda kafaya hasir ingiliz şapka kocaman olanlardan. Plajlarda bunu görmek isterim ben. G-string değil!
- +1 yıl
Hayata olan nefretimden bahsederken konu nerelere geldi be... Neyse siz umarim anladiniz beni hanımefendi.
Soran+1 yılSenin yasin cidden 18mi merak ettim
- +1 yıl
Evet 2003 lüyüm. Niçin böyle düşündünüz merak ettim doğrusu.
Soran+1 yılDüşüncelerin cok olgunca bir an karşımdaki insan 30 var gibi hissettim bu yaşta böyle düşünce bravo
- +1 yıl
Oncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler:) belki de bu yüzden kimseyle anlaşamıyorum kimseyi sevmiyorum kimse de beni sevmiyor. Ne arkadaşım var ne sevgilim. En güzeli aslında ben onlardan farklıyım işte en güzeli.
Soran+1 yılBravo bu yaşta cidden
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle biriyle evlendim hatta bir defa yüzüne vurmadım kırmadım aldatmadim normal hayata dönmesini sağladım sonra beni aldattı bazıları aşağılık köpek ötesi olmuyor
111 Yorumla
Soran+1 yılSana kötü biri denk gelmiş üzüldüm mutlu olamaz ama emin ol birinin kalbini kırarak başkasıyla mutlu olamazsın
Cevap sahibi+1 yılHerkes sırtını dönmüştü intiharın eşiğindeydi ben yaptığım iyiliği sevdiğim için yaptım hayatında göremeyeceği kadar iyi oldum şimdi milyar pişman olsa da umrumda değil mutlu olur olmaz umrumda değil temiz bir vicdan yeter insana
Soran+1 yılSana yaptigin iyilik elbet döner ama farkli bir insan gibi görmekte yakışmaz sana yani onun iyiliği izinliydi sadece sevdiğin icinmiydi o hata yapmış ama bunu baska biride yapabilirdi
Cevap sahibi+1 yılEvliyken sevmezsin istemezsin bekledigin hayalin gibi olmaz hepsine tamamim konuşur ayrilirsin bunda sorun yok ama karşındaki insana bu kötülüğü yapmak doğru değil insanın en başta kendine saygısı olmalı
Soran+1 yılHaklisin abi onur kırıcı bir durum Allah iyilerle karşılaştırdık zira biz iyiyi bilemeyiz ama Allah bilir
Cevap sahibi+1 yılHer düşenin elinden tutmamak lazım belki de
Soran+1 yılHaklisin şöyle bir söz okumuştum sakat birininin iyileşince ilk atacağı şey bastonudur ama unutma abi her insan bir değil bazı insanlar başucuna koyar o bastonu
Cevap sahibi+1 yılÖyledir zaten kime gerçekten çok büyük iyilik yaptı isem ilk dusmanim o oldu ilk darbe ondan geldi
Soran+1 yılMerak etme abicim sen kalbini iyilikle doldur iyi dusun haketmeyene hır bay bay salla onune bak senin gibi insan zor bulunur
Cevap sahibi+1 yılBulunmaz Hint kumaşı modunda olmadim sadece dünyadan gelip geçiyoruz geriye güzel bir şeyler bırakma derdindeyim
Soran+1 yılEn güzeli abim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakire olmayan öpüşmüş sevişmiş biriyle evlenmek istemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılYani bu onun sucu değil bence sevgi bunların önünü kapatmalı, kapatmıyor sa o sevgi güçlü değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun abi helal olsun
- +1 yıl
Rica ederim 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yıldestek olmanın yanı sıra, tecavüzcünün sülalesini s... m
07 Yorumla
Soran+1 yılHakediyorlar
- +1 yıl
bak tüm vicdanımla söylüyorum, sabaha kadar döverim. Öfkem başka türlü geçmez
Soran+1 yılÖldürmek isteği hiç gitmiyor ama Allah büyük ahiret hayatı var o en güzel cezayı kendi verir diye düşünüyorum
- +1 yıl
onlar o... bu cocudur
Soran+1 yılTamda üstüne bastın..
- +1 yıl
birazdaha basayım da ölsün o... bu cocugu
Soran+1 yıl😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılOna destek olurum
Onun iyi hissetmesi için her şeyi yaparım07 Yorumla- +1 yıl
Seversem de evlenirim
Soran+1 yılCidden yaparmıydın acaba
- +1 yıl
Evet neden yapmayayım
Sevdiğim bir insan zarar görmüş
Çok üzülürüm
Ve yanında olurum onun
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi merhametli olsa Allah gönlüne göre versin insallah
- +1 yıl
İnşallah
Ben insanları sömürecek bir şey de yapmam bu arada
Kimsenin kötülüğününde düşünmem
Beni kullandılar
Evet sömurduler beni
Aptal enayi dediler
Ama bu içimdeki iyi niyetimi
Yardımseverliğimi göremediler
Bu yüzden cok kızgınım onlara
Soran+1 yılSenin nasibini Allah ayırmıştır kardesim güzel temiz düşünüyorsun Allah korumuş onlardan seni merak etme içini ferah tut
- +1 yıl
Sağolasın inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Muhtemelen cinsellige karsi bir nefreti olacaktir onu kirmakta zor olacaktir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu onarmak sizin elinizde
Soran+1 yılSevgi herseyin ilacıdır diye dusunuyorum
Soran+1 yılHelal olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKassarlar hep zaten tecavüze ugruyor nedense
18 Yorumla
Soran+1 yılBu senin kiz kardeşinde olabilirdi bide bu yandan bak gerçekten güvenilecek biri olsa ne dusunurdun
- +1 yıl
Bu doğru bu arada sjsjsj
- +1 yıl
Mağdur edebiyatına bayılırlar, güvenmem
Cevap sahibi+1 yılKizkardesim yok, nasil tecavüze ugradin bir anlatsana?
Soran+1 yıl@KaanArducc sen kiz olsaydın ve böyle birseyi yasamis olsan sevdiğin kisi böyle seyler söylese?
- +1 yıl
Senaryo kurmaya gerek yok, sen sana güvenen birini bul öyle demesin ben güvenmem
Soran+1 yıl@KaanArducc tamamdır kaan bey umarim sen yaşamamışsındır hic birsey saygılar!
Cevap sahibi+1 yılHalen nasil tecavüze ugradin anlatmadin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer gerçekten öyleyse iki ihtimal var ya kullanır seni ya da sever evlenir
017 Yorumla
Soran+1 yılDogru boyle birsey yasadinmi?
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım ama yaşacaktım az kalsın
Soran+1 yılHer kizin birseyler yaşadığını dusunuyorum tecavüz olmazsa taciz maalesef kaçınılmaz bu hayatta
Cevap sahibi+1 yılTaciz yaşadım elle tecavüzden kurtuldum
Soran+1 yılUzuldum canim umarim en kötu şekilde cezasını ceker
Cevap sahibi+1 yılbir şey demedim kimseye yani suçta bizde kendimiz açıyoruz kendimizi anlatsam inanamazsın
Cevap sahibi+1 yılCidden kötü bir durum allah düşürmesi
Soran+1 yılNiye suç bizde onu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bendeydi suç bizde derken biz kadınlarda da var herşeyi doğru anlatıryoeuz güveniyoruz diyorum ya anlatsam şaşarsın
Soran+1 yılSuç bizde degil güvenmek insanın doğasında var ama kötü insanlarda var maalesef..
Cevap sahibi+1 yılEvet var bu ikiside sevgili yokunda ilerlediğim kişilerdi eski sevgilim yani şimdiki eşimle olanları anlattığım için ki birisde biliyordu olanları öyle gelişti olaylar
Soran+1 yılYani suanki esinmi taciz etti 🤔
Cevap sahibi+1 yılHayır o değil diğer kişi yani farklı olay
Soran+1 yılAnladım canim tacizde olsa tramva yapıyor illaki
Cevap sahibi+1 yılBende yaptı ama geçti şükür ben içimi döktüm ona öyşe taciz etti beni
Soran+1 yılDarısı bana
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıl oldu bende anlatabilirim istersen
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Neden evlenmiyim neyi değiştirir. İstediği dışında gerçekleşmiş bir olay.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama oyle insanlar var ya da neden evlenmişim deyip baska bir bahane bulup kacabilecek
+1 yılçok zor bir durum ama seviyorsanız hiç bir problem yok... yeter ki arada sevgi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 👏
+1 yılGeçmiş geçmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
😊
+1 yılsoracağınız soruyu s1keyim
07 Yorumla
Soran+1 yılDuyar kasmaa
- +1 yıl
duyar ne alaka kafasını s1ktiğim
Soran+1 yılKüfretme kafanı kopartmim senin akıllı dur
- +1 yıl
yararım bak seni, laf yetiştirme de ikile
Soran+1 yılSen ikile gr.. zekalii
- +1 yıl
🖤
- +1 yıl
Lan yegen küfretme
+1 yılGeçmişe takılmam
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten oyledir umarim
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin bacım
Soran+1 yılAmin seninde abim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha çok korur kollar o korkudan arindirirdim onu
07 Yorumla
Soran+1 yılBravo boyle dusunuyorsan 👏
Soran+1 yılHaklisin ama bizim ülkede boyle düşünmeyen cok insan var
Soran+1 yılKalmadım ama kalacağım korkusu var zaten Şu an bir beklentim yok kimseden ama dusunmedende edemiyorum
Soran+1 yılÇünkü ortalık kötü o kisi düşünecek yalan mi acaba ya da çevre baskısı , aile geleneği bircok sebeb
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünmem ve ona değer veriyorsam evlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah kalbiniz gibi guzel eş nasip etsin
- +1 yıl
İnşaallah
Neden evlenmicekmisimki.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle insanlar var ne bilim
Sorun olmazdı
03 Yorumla
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yılHelal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah yaşatmasın kimseye
05 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😔
Soran+1 yılFarkedermi?
Soran+1 yılÖnemli değil
En başta biliyorsam belki
08 Yorumla
Soran+1 yılEn başta bilsen onu yargılayabilirsin tanımadığın için diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet ama sonradan yalancı konumuna düşmekte kotu basta sana söylese konusmak istemeye bilirsin bu yuzden ve onun güveni kalmaz zaten zor gelen hayat dahada zor olabilir
Soran+1 yılAma insanlar oyle bence bak isteyerek yaşayan gayet güzel hayatına devam ederken zorla olan hep tedirgin oluyor güvenemiyor anlatılmaz bir duygu
Soran+1 yılEvet herkesin başına gelebilir birsey ki günümüzde bir çok kadının basında ki erkeğinde keza oyle maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bu soruya gelecek cevapları cidden çok merak ediyorm
01 Yorumla
Soran+1 yılBende
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenirdim çünkü onun suçu değil
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen evlenirmiydin
Soran+1 yılEvlenirdim tabiki peki sen yasadinmi?
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadım mı
Cevap sahibi+1 yılTecavüz mü?
Soran+1 yılEvet erkeklerde yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılHa yok olmadı benim
Cevap sahibi+1 yılİnsta kullanıyormusun
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılEkleşsek olur mu
+1 yılHayır normal hayatını yaşan insana göre sorunlu insan olurlar ve sorun yaratırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmasını onlar seçmedi sonucta umarim çevrenden birinin başına gelmez
- +1 yıl
Bilemem tranvasi çok zor kadın bitmiştir. Umarım gelmez. ama burası TR.
Sen neye ugradin?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnemlimi sordugum soruya cevap?
Soran+1 yılFarkedermi?
+1 yılBilemedim şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşün bakalim
Gizli Üye(25-29)+1 yılduygu senmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok valla çok duyguların duygusunu öldürdüler abim sen hangisini soruyorsun?
Cevap sahibi+1 yılisim olarak sormuştum
Soran+1 yılDedigim gibi duygu degilim yazdığından kastım birçok insanın bunu yasamasi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun etmem ben ya rahat kasmayan biriyim ben
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapardın evlenirmiydin unutturmaya calisirmiydin
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ayrica onu kasmam zorlamam istediği kişiyle vakit geçirmesini saglardim sadece haber versin isterdim
Soran+1 yılSeninki gav.. lik abi
Cevap sahibi+1 yılTam degil ya ama rahat olsun isterim kizmsm yani
Olmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılNey olmadı
Soran+1 yılTecavüze uğradığı için namussuzmu oluyor?
Soran+1 yılSen kaç kisinin ustune yattin namuslu bey bu nasıl bir pis konusma tarzı
Soran+1 yılDiyorumki baskasinin zorla istemeden yasadigi seye namussuzluk diyen kisi nekadar namuslu merak ettim sen acaba temizmisin
+1 yılOlabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Tamammi aşkım
Sen öyle misin
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılYalanla falan isim olmaz benim
neden evlenilmesin
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmem insanlar on yargılı ya da örf adetci
Soran+1 yılBunu atlatmasın birazda çevresinin sevdiği kisinin elinde diye dusunuyorum
Soran+1 yılEvet doğrusun
Soran+1 yılEvet
+1 yılOlurr
010 Yorumla
Soran+1 yılYasadinmi?
- +1 yıl
Hyrr
- +1 yıl
Ama evlenirim
Soran+1 yılAnladim guzel 😊
- +1 yıl
Peki sen
Soran+1 yılEvlenirdim tabiki
- +1 yıl
Tecavüz ugradin mi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılya da hayir bilmiyorum
- +1 yıl
Nasıl ugradin
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir , baska soru?
16 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kendi kizin kardesin oyle olmaz..
Cevap sahibi+1 yılAbicim sen canım falan misin? Hem kendi derdini bize sorup hemde boş duyar mi kasiyorsun? Herkes zorunda mi ? Boş hûmanistlik yapmayi birak , banada yazma ikile.
Soran+1 yılNe duyarı be sorsanız yapmadığınız sey yoktur ama kadınlara tecavüz bile edilse çöptür
Cevap sahibi+1 yılInsanlarin kisisel hayati ve düsûnceleri seni zerre ırgilamaz ,, cok istiyorsan git evlenn ama evlenmek istemeyenlere de söz soyleyemezsin , ikile dedim !!!
Soran+1 yılSöylerim sen ikile
Cevap sahibi+1 yılBos konusursun anca.
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği