Karım beni terk etti ne yapmalıyım?

Merhabalar
Herkesten gizli evlilik yaptım 3.5 samimi arkadaşım hariç kimse bilmiyor. Her şey cok güzeldi ben onu o beni çok sevdi , sevdik birbirimizi ve evlendik gizlice. O üniversite 2 ben ise yeni mezun oldum. Özel bir bankada çalışmaya başladım. Ve birde ev kurduk kendimize küçük ama huzurlu bir evdi aşk doluydu.
Bir gün tartıştık karımla, benim hayatımla onun hayatının çok farklı olduğunu o üniversite hayatını yaşamak istediğini benimse sıradan iş hayatımın olduğunu ve birbirimize uymadığını söyledi ara verelim dedi. Çok sinirlendim deliye döndüm bunu söylediğinde ama onu kaybetmekten de korktuğum için zaman verdim düzelsin diye. 2 gün sonra beni aradı ayrılmak istediğini beni hiç özlemediğini söyledi. Ben çıldırdım şaka falan yaptığını düşündüm ama gerçekmiş herşey. Ben kabullenmedim hiçbirşeyi kabullenemezdim zaten çünkü deliler gibi aşığım ona o da bana aşık deli gibi biliyorum. Sonra hem vedalaşmak hemde eşyalarını almak için eve geldi 1 saat boyunca birbirimize sarılıp ağladık iki kere bayıldı kollarımda ama yine de gitmek istedi ve gitti. Ben hiçbirşeyi kabullenemedim isyan ettim. Çünkü çok emek vermiştik herşeye. Arada arıyordu beni foto falan atıyordu bana bir kaç kez de buluştuk ayrıldıktan sonra. Kendini öyle bir salmış ki yaprak gibi ordan oraya savruluyor. Önceleri namaz kılar yasin okurdu şimdi ise bardan çıkmıyor bütün arkadaşları değişmiş hergün içiyor. Bana bugün sabah mesaj attı artık basit bir insan olduğunu hergün barlarda içtiğini söyledi benle ve buluşmak istedi bugün buluştuk. O beni görünce ben onu görünce mutlu olduk. Beraber dertleştik sarıldık birbirimizin omuzlarında ağladık öptük birbirimizi. Ve bana söz verdi kendini toparlamaya çalışacağı için. Aradan iki saat geçti beni aradı bara gidip içtiğini söyledi bende kızdım ama içimden çünkü bir şey söylesem daha da kötü olacağını biliyorum. Benden uzak kaldıkça daha çok battığını söyledi bana. Her gün dua edip ağlıyorum ne yapmalıyım herşeyi düzeltmek için Allah aşkına bana yardım
Karım beni terk etti ne yapmalıyım?