Ben ayrıldım. Çünkü sevdiğiniz zaman değer veriyorsunuz , önemsiyorsunuz. Ama o tam tersine sizi kolay lokma olarak görüyor ya da çantada keklik. Bu yüzden zamanla gözünde değersizleşiyorsunuz ve siz onu ne kadar çok sevsenizde zamanla bitiren yine siz olmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrılma sebebime gelirsek o yere göğe sığdıramadan sevdiğim insanın karşıma geçip küfürler savurması nedeniyle. Onun küfür etmesine sebep olan benim ona olan sevgim nedeni ile. Not: Lütfen psikolojisi bozuk insanlardan uzak durun
aldatıldım, inat ettim severek ayrıldım ,1 sene ağladım. Şimdi o günleri gülerek hatırlarım kendimi çok takdir ederim. Artık sadece işime nasıl geliyosa öyle yaparım mutluyumm , erkek arkadaşlarım beni mutlu etmek için uğraşır
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O cok daha fena.. hem cok sev hem aldatil. :/ Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı... çok uzak şehirlerde beklendiğini bilerek... der ayna..10 senedir unutmadım... tek sözüm bari ahirette benim ol.
hala seviyorum... o seviyor mu bilmiyorum... severek ayrıldım 2 hafta oldu... benim ilkim o ilk aşkım 8 sene sürdü kolay değil ama bitti işte bitmesi gerekiyordu... :(
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Owwww 8 sene çok aģır ya :/ neden bitmek zorundaydi..
verdiğim değerin karşılıgını pek göremedim. kötü alışkanlıkları fazlaydı. içki, sigara, uyuşturucu kavga dövüş hapis vs..8 sene boyunca mücadele ettim hep destek oldum.. ama benim destege ihtiyacım oldugu zamanda bahane uydurup gitmeyi tercih etti... bulamayacak benim gibi seveni... :(
her zaman dile getiriyor zaten senin gibi seveni bulamam diye.. ama benim için bitti artık... gerçekten çok teşekkür ederim benimle konuştugun ilgilendigin için... Allah razı olsun
Bilemedim son görüşüm son öpüşüm olduğunu bilemedim o kokunun içime çektiğim en son kokun olduğunu ve bilemedim ben giderken hep burda kalacağımı seni orda öyle bıraktım ve aslında bırakmak zorundaymışım
Güzel sevdim canımdan bildim haketmeyenleri seçti gözü yükseklerdeydi olmayacak dualarına amin diyerek bomboş hayallerinide aldı gitti bu kadar basitti gideninde kalanında gönlü hoş olsun..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten hep oyle olmaz mi... :/ pişman olmuştur belkide..
Artık olsada bir olmasada bu ilk değil bütün pismanliklari o yaşadı zaten düzeldi mi peki HAYIR. Allah akıl irade vermiş bende olan ondada eksiksiz var benim gördüklerimi oda görüyor yine yapıyorsa kendi bilir ben olmasamda yaninda başka ellerde üzülmesin diye kaç defa uyardım ben bana düşeni yaptım gerisi kendine kalmış.
Kimsenin canını yakmam.. Geldi geçti bitti. Ama 5 yıllık uzun bir ilişkşmdi.. Ayrıl barış, ayrıl barış olmuş, en son üni yi kazanmış, ayrılmak istemişti.. Bende zorlamadım.
Ama başkası ile sevgili olup yattığını öğrendiğimde çok acı koymuştu..
İkimizde cok seviyoduk artik aileler tanissin beni tanisinlar istiyoduk benden bahsetmis falan ailesine ben sunni o da aleviydi benim ve ailem icin sikinti yoktu insan olmasi ahlakli olmasi yeterliydi ama cokta iyi birisiydi gercekten aulesi olmaz demis babanda vermez birak cocugu oyalama falan demis bir ay falan surdu ailemi ikna edemiyorum ayrilmaliyiz falan dedi kisa keseyim seninde kafani sisirmeyim
@_Vesta_ arkadaşlığımı devam ettiremeyeceksem neden arkadş oluyorum ki.. önemli olan arkadaş kazanmak.. seni kırdım evett ama bunu toparlamassam arkadaşlık yapamayacak kadar geriymişim derim bu konuda..
En İyi Cevaplar