Nişandan dönen var mı arkadaşlar içinizde?

1 yıllık nişanlıyız ama kayınvalidem nişanında incecik kıl gibi kolye taktı başka hiçbir şey yok ne evleri var ne arabaları. Nişanlımla ailesi kavga etti kendi ailesi sırtını döndü herseyini kendin yap dedi. Benim ailem aile oldu ona. Beni el üstünde tutması gerekirken çok ağlayıp üzüyor kavga ediyoruz ne bir uzlaşma orta yolu bulma özür dileme hiçbiri yok tartışma çıkacağını anladığı an uzatma kes diyor. Az önce telefonda konuştuk sen bunları yaptığın için ilerleyemiyoruz tıkanıp kalıyoruz diyorum ben yatıyorum iyi geceler diyor bana. Benimle nişanlıyken beni bırakıp eski sevgilisine gitti onunla yapamadı bana geldi sevdiğim için ve nişanlı olduğumuz için geri kabul ettim onu güvenimi sarstı ama insan şu kadar mı değişmez akıllanmaz yaa laf söz olmasın herkes biliyor diye devam etme kararı aldık kim yapar ona benim yaptığımı haklarım haram olsun bu kadar nankörünü görmedim. Bizim tekrar barıştığımızı kimse bilmiyor yakın çevremiz dışında kalkmış bana kuzenimin düğünü var beraber gidelim dedi bende ikimizin görünmesi doğru olmaz gelemem ben dedim ayrılalım o zaman olmayacak bizden dedi sırf düğüne onunla gitmedim diye yazık günah yaa

Nişandan dönen var mı arkadaşlar içinizde?