Kız arkadaşım sinir hastası gibi ve çok zorlanıyorum?

Kız arkadaşım çok sinirli en ufak bir şeyi bile büyütüp bana bağırıp çağırıp kendinden uzaklaştırıyor. Sadece bununla da kalmadan bir şeyler fırlatıp insanların içinde arkadaşlarımızın içinde küfür edip bana vurabiliyor. Ve siniride geçmiyor. Bu konuyu çok konuştuk hepsinde kendimi tutmaya çalışıcam dedi ama tutamıyor. Psikoloğa da gitti bir hap kullanıyor ama yardımı olduğunu sanmıyorum. Bugün su içerken hafiften su şişesini sıktım birbirimize yapıyoruz normalde işte çok az ıslandı üstü sonra aşırı büyük bir tepki verip tuvalete gitti ve döndüğünde arkadaşlarımızın içinde bana hakaret edip komple suyu üstüme döktü sonra bende patladım sövdüm saydım. Sonra ayrıldık benim ona aldığım hediyeleri attı her seferinde bunu yapıyor bu sefer bende almadım yerden bir arkadaş almış. Yani ne yapılabilir bilmiyorum onu çok seviyorum gerçekten kopamıyorum ondan alışkanlık filan değil. Ama onun beni sevdiğini düşünmüyorum bu yaptıklarından sonra çünkü seven insan sevdiği insana böyle davranmaz.. Hiç bilmiyorum napıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Özet geçeyim kız arkadaşım sinir hastası. Çok zorluyorum ama hap kullandığı halde düzelmiyor. Onuda çok seviyorum ne yapmalıyım?
Kız arkadaşım sinir hastası gibi ve çok zorlanıyorum?