Kız arkadaşım sürekli sinirli?

3.5 yıla yakın beraberiz ama kız arkadasım kafasındakı kurgular , ani sinir patlamaları ve memuniyetsız tavırları yuzunden sıkıntı yasıyorum.. eline telefonumu alıp sosyal medya hesaplarını kontrol etmeye calısması, suphelıymısım gıbı davranması da ona karsı sogukluk hissettiriyor.. bir hafta sevgıye ılgıye bogsa ıkıncı hafta olmayacak seyler yuzunden tartısma cıkması ve hakaret, kufre yakın konusmalar yapması keyfımı kacırıyor.. nişan hazırlıkları yapalım dedık ama ne istedıgını de bılmıyor hani 3-4 gun asırı evlenmek ıstemek hayaller kurmak ertesı gun ise soru işaretı vermesı.. örneğin (kendisi il dısında ) yanına gıttım yuzuk bakmak ıcın carsı ya cıktık baktık begendık modellere.. araba oturuyoruz.. dedım ' gelinlikte bak kafanda bir kombin olsun ' birden böyle ' acaba yapabılecek mıyım ' diye bısey dedı.. o an böyle kaldım.. bu sefer dedım herhalde hazır değil ikinci bulusmamız da eylül dugun yapabılırız dedım bu sefer de ' bu iş uzarsa ben bıtırırım (erken ) olmalı seklınde konustu... bi de evlilik teklifi mevzusu var daha önce yapmıstım teklifi begenmedı bayagı bir hakaret derecesıne varan konusmalar yaptı, agır konustu ama barıstık bır sure sonra şimdi bu hareketlerıne devam edıyor ben buna teklif yapma konusunda da teredut edıyorum 1. guven kaybedıyor 2. şimdi böyle davranan ınsan ılerı de neler yapmaz... kac yıldır beraberız kahve içmiştik, insan tartısma anı der mi ' bi pasta söylemekten dahi acizsin gibi kelimeler etmesı... ne zaman bısey ıstedı de yapmadım.. kaba davranısları yuzunden bu işin sonu yok gibi...

Kız arkadaşım sürekli sinirli?