Kız arkadaşım çok sinirli? Ne yapsam ne etsem?

Kız arkadaşım aşırı sinirli hasta Telefonumu msn listemi facemi hepsi elinde artı kurcalar Söver sayar tel açmam evi başar Kıyamıyorum kafa atar ne yapsam ne etsem artı teri aşırı pis kokar Birşey diyemem ama o bana pis kokuyorsun der hani ben ona isminle bile seslensem yada ismini telafuz etsem Çıldırır. 4 seneye girdik saçlarım bembeyaz oldu O isterse dokunur ben istediğimde dokundurmaz İşi bitince üstünden atar beni yarım bırakır Sonumu ön görebildiğim halde karşıma dikilince git diyemiyorum yazsam daha hani derler ya roman olur NE YAPSAM NE ETSEM. Sinema bileti alırım elimde patlar kendi tiyatro bileti alır işin varmı diye sormaz gidilir... Neyse kısa kestim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bır keresınde El kaldırdım ıcım gıttı Vuramam vurmam .Hayır bana vurdugunda ıcım gıdıyor kendı canını yakıyor kafa atıyor kendı kafası sısıyor. 30 tane fılan hat kırmısımdır herdefasında eve gelıyor ulasamadıgı zaman annemde sokagamı atacam alıyor. Hanı onlara ıyı onlarla ıyı ıc dunyamızı yasadıkları aılemede soylıyemıyorum benı kotu bılıyorlar bu zulum nereye kadar surer yada ne zaman can verırım bılemıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bırde Ustune ustluk dıyor ki. Bu ılıskıde kım erkek kım bayan anlıyamıyorum bazen. Nasıl davransam kendı gıtse. Ben onu onsuz daha ıyı yaşıyacagıma emınım.
Kız arkadaşım çok sinirli? Ne yapsam ne etsem?