Büyü diye birşey var mı ?nazar ya da uğursuzluk?Nasıl bozulur?

Üzerimde bir türlü gitmeyen bir uğursuzluk var.Nasıl kurtulacağım bilmiyorum her gece kabuslar görüyorum, neye elimi atsam kuruyor apaçık bir uğursuzluk var birkaç senedir ve atamıyorum üzerimden.En mükemmel şekilde yaptığım birşeyin bile başına birşey geliyor mındar oluyor.Özel olarak kmseyi alamıyorum hayatıma, en olmadık yerde düşüyor ya da bir konuşma ya da şov yapacağım zaman yüzüm aniden sivilceleniyor dudaklarım uçukluyor sesim kısılıyor.resmen birşey var.ben asla inanmazdım ama canıma tak etti artık dünya dar oldu bana feci boyutlara varan şanssızlığımdan.etrafımdaki insanlar bu nasıl kısmet bu nasıl kader seninki der oldular sürekli söyledikleri bu laflar bile moralimi bozuyor.Her şeyi bildiğini söyledikleri pahalı bir falcıya gideceğim yarın hayatımda daha önce hiç gitmedim bir çıkış yolu bulamıyorum.Bundan birkaç sene öncesi ben dinime düşkün biriydim fakat nasıl sınamaki bu her bela her pislik geldi başıma.Öyle dolaylı yollardan oluyor ki hemde.bu bir senedirde inançsızım taptığım Allah bana yardım etmiyor sınırları zorluyorum ancak elimden birşey gelmiyor ne yapsam değişmiyor kaderim.Yıldırım düşse beni çarpılacağım eminim artık
Güncellemeler
+1 yıl
yani ben içki içmem sigara içmem erkeklerle takılmam tek kötü huyum dağınıklık kalbini kırdığım bir kimse bile yoktur kendim üzülür ağlarım ama kmseyi kırmam.ama tam gösterimin olduğu gün tek leke olmayan yüzümden 15 tane sivilce 3 tne uçuk çıktı ağzımı açamadım konuşmak için sabah kalktığımda vcudumda şişti neye uğradığım şaşırdım doktora gttik hiçbir sağlık sorunum yok benim stres yapmışsındır dediler ki ben gamsız bir insanım.kötü rüyalarda 2 senedir sürekli devam ediyor sayıya mahsus değil
Güncellemeler
+1 yıl
spor yapıyorum, sanatın birkaç dalıyla uğraşıyor ve üniversite de okuyorum ben.takıntılı ya da stresli şuan ilk defa böyle oluyorum.birkaç ay önce arkadaşımla yürürken çingeneye benzeyen bir kadın senin çekeceğin çok şey var kızım dedi o günden beri iyice moralim bozuldu.her gece yüzünü göremediğim siyah insanlarla boğuşuyorum ağlayarak ya da çok yorgun uyanırım.ailem ya da arkadaşlarımdan yana da bir sıkıntım yok bu arada
Büyü diye birşey var mı ?nazar ya da uğursuzluk?Nasıl bozulur?