Yapılan büyüler hangi durumlarda bozulur? Kısmet kapatma bağlama gibi yolu kapatan büyüler hep tekrarlandığı için bozulsa da hayatı etkiliyor. Ömürlük büyü var mıdır yoksa bir süre sonra etkisini kaybeder mi? Büyü hangi durumlarda kendiliğinden çözülür?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendiliğinden çözülmez. Her büyünün bi bozulma yöntemi var. Bozulmazsa ömür boyu kalır elbet. Her büyü bozulana kadardır. Etkisi ancak doğru müdahale edilirse geçer.
Ömür boyu kalacaksa neden tekrarlanıyor, bildiğim kadarıyla bir süresi var bunların
Hayır süreli değil. Tekrarlama sebebi etkisini perçinlemek. İstersen tanıdığım iyi bi hocaya yönlendirebilirim seni. Eski kız arkadaşıma büyü yapılmıştı. O zaman bize de çok yardımı dokundu, büyüyü onunla bozduk.
Hayır, sağol
Peki sen bilirsin. Ama ezbere bişe yapmayın. İyi bi hoca bulmanız şart. Çünkü büyü yapılan kişiye çoğunlukla üç harfliler musallat oluyo. Öyle bi durum varsa en hızlı şekilde çözüm bulunmalı. Yoksa Allah korusun çok sıkıntılı durumlar oluyo. Yaşadıklarımdan biliyorum bütün bunları. Büyü yapılan kişinin yanında Kuran'dan bi sure açın. Dinlerken kapatmanızı isterse, öfkelenirse ya da saldırganlaşırsa maalesef musallatlı demektir. Ama hafif bi sıkıntı hissederse musallat olmak üzere demektir. İki durumda da iyi bi hoca bulmak gerek. Allah yardımcınız olsun.
Çok sağolun, bozulduğu zaman direkt yapılana döner mi? Diyelim ki yolunuzu kapattı, yaptıkları kendi ayaklarına serilir mi? Geri çevirip Karşıt büyü yapılmalı diyorlar bu doğru mu?
Hayır hayır asla böyle şeyler yapılmamalı. Büyü yapan kişiler zaten üç harflilerle iş yapıyo. Üç harflilerin büyü yapılan kişiye bulaşma sebebi de bu. Kişinin aklıyla oynayıp büyünün amacına uygun yerlere çekiyolar. Diğer yandan yaptıranlarda da çok ciddi sorunlar yaşama ihtimali çok yüksek. Büyü yaptıranlar çoğunlukla yakında olan kişiler oluyor maalesef. Mesela en son sevdiğim bi ablama yapıldı, yaptıran görümceleriydi. Yapılması gereken iyi bi hocayla konuşup büyüyü bozdurmak, sonrasında hocanın dediklerine harfiyen uymak. Gerisi Allah'a havale.
Eski kız arkadaşıma yaptıran da teyzesi ve eniştesiydi. Ayrıca bu büyü konusundan özellikle aile içinde, arkadaş ve akraba içinde konuşmamakta fayda var. Dediğim gibi çoğunlukla yaptıranlar bunlardan biri ya da birileri oluyor. Eğer büyüyü bulduğunuzu öğrenirlerse tekrar yaptırabilirler.
Çok haklısın, zaten gittikleri hocadan bilgi alıp ve bize sinsice yaklaşıp neyin ne olduğunu anlayıp tekrarlamışlar sürekli. Allah ıslah etsin. Size de çok geçmiş olsun bu arada.
Büyü yapanlar hoca değil. Onlar yukarıda dediğim gibi üç harflilerle iş tutan insanlar. Yaptıranlar da biraz böyle tabi. Bu olay aile içinde kalsın, iyi bi hoca bulup bozdurun. O kişileri biliyosanız uzak tutun kendinizden. Kapı girişlerini ve kapı kenarlarında duran kapının takıldığı üç parça var ya onları, duvar diplerini, köşe kenar neresi varsa düzenli olarak sirkeli suyla silin. Oralara herhangi bişe sürülmüş ya da dökülmüşse temizlenir. Ayrıca hocaya gittiyseniz ve size büyü yapanları söylediyse üzgünüm gerçek hoca değil. Çünkü gerçek hocalar büyü yaptıranları söylemez. Sadece almanız gereken önlemleri söyler.
Teşekkürler 👍🏻 ben gerçekleri öğrendim :)) kimin ne yaptığını bilmem çok çok önemli.
Yapabileceğim bişe olursa ya da bişe sormak istersen her zaman yazabilirsin. Bildiğim kadarıyla yanında olmaya çalışırım. İyi akşamlar 😊
Teşekkürler. İyi akşamlar. Dilerim böyle tipler bizlerden uzak Allah’a yakın olur 🤲🏻😇
Amin, teşekkür ederim 😊 🌼
@Emir000111 konu ne kardeşim?
Bir sürü hesap çıkıyo, hangisi bilmiyorum. huseyin_ozen92 sen yaz.
Mesela bilginiz olduguna göre size bir sey sormak istedim bana da yapılmisti bozdurdum kara büyü en kötüsünden bu yaptiran kadin kocasina da baglamalar yapiyormus bir sürü kisiye yapmis bize yapilani bozunca kadin bize büyü yapan kadina iade edelimi dedi bende edin tabi. Kisas hakimiz varmis pislik sindi bu kadin o büyünün etkisine girmis peki ya bağlama büyüleride var esinin üzerinde bunlar etkisini kabedermi? Diğer bir büyünün etkisi üzerine
Bildiğim kadarıyla söyleyeyim, %100 doğru diyemem. Ama yüsek ihtimalle böyle. Büyü kadına iade oldu, eşinin konuyla ilgisi yok. Eşine bi başkası yapsaydı ikisini birden taşıyacaktı. Başka büyü yapıldı diye diğeri etkisini kaybetmez.
Bana da buyu yapıldı 6 ay oldu iş yerinden bir kadın yaptı 😔 ama ben kuran okuya biliyorum
@Sevil79ba o zaman tam olarak tutmamış büyü. Nasıl anladın büyü olduğunu?
Deli oluyormuşum gibi hissetmeye başladım , gece uyuyamamak , sürekli baş ağrısı , sanki biri beni izliyor gibi hissediyorum, hiç eskisi gibi değilim ve çok korkuyorum, o çalıştığım ortamı terk ettim ( buyu yapan kadının olduğu ortamı ) öğrenci işi yapıyordum. Ama hala normal olmadım
Kadının büyü yaptığını nerden çıkardın peki?
bnada yardm edrmsnz ustmde agr bi byu mysaltt wr
@melodyy41 elimden geldiğince 😊
Büyü ömürlük oluyor zaten etkisi kaybolmuyor şahsen bana yapılmıştı inanamadım hocanın biri söyledi olanları flan işte çok detaylı bir iş ya
Hmm
Detaylı ama o detayı yapanlara gönderip daha da detaylandırmak gerek :)))))
Anlatmak açısından detaylı dedim iyi öğrendim bu işleri birazda biliyorum
Büyü bulunup yakılırsa bozulur
Yakılacak materyal değildi, toprak filan vardı ayrıca uzaktan fotoğrafla ve yedirme ile de yapılmış :S
O zaman gerçek bi hoca bulunmalı yardımcı olacak
Her büyü yakılarak bozulmaz. Kimi akarsuya atılır, kimi yakılır, kimi göl ya da denize atılması lazım. Ama bütün bunlar yapılırken de okunması gereken dualar var. Buldum atayım yakayımla da olmuyor yani. En son dediğin gibi ilmini almış iyi bi hoca bulup ona sormak en doğrusu.
Uzaktan ve yedirme büyüleri var
fotoğrafla filan yapılmış, saç teliyle yapılmış, kapıya dökülen sular var ;)
Açıkçası akıl hastası tipler bunlar…
Normalde tımarhanede olması gereken insanlar aramızdalar maalesef
Çoğu büyüyü yapmak için fotoğraf yeterli oluyo. Bu yüzden sosyal medyada vs fotoğraf paylaşmak çok sıkıntılı. Kadınlar daha iyi bilir, onlara yazan falan çok olur. Takıntı yapan, uzunca süre rahat bırakmayan da olur. Sizden cevap alamayınca böyle şeyler de yapan oluyo işte. Erkekler için de geçerli tabi bu. En çok kadınlar yaptırıyo büyüyü maalesef.
Çok haklısın. Allah böyle insanlardan korusun🙏 bazı kadınlar takıntı yapınca korkunç şeyler oluyor gerçekten, sadece erkek konusu filan değil kadın kadına takınca zelzele etkisi oluyor :S erkekler bu kadar tehlikeli değil gerçekten.
Erkek en fazla kavga edip konuyu kapatıyor. Ama kadın da gerçekten bu kadar basit olmuyo.
Aynen, bence hoca direkt akıl hastanesine yönlendirmeli bu tip kadınları. Milletin başını yakmanın bir anlamı yok.
Oradakilerin çoğu bu sebepler yüzünden orada zaten 🙄 Bence bu tür şeylere meyli olan herkes gönderilmeli.
Aynen, normal insan bu kadar uzun süre takmaz. Bir de korkusuzlar ya, sebep sonuç ilişkisi kuramayacak kadar gözü kararmış insanlar. Neticede yaptıkları tehlikeli şeylerin bir bedeli var.
Yanan çakmağa parmağını uzatırsan yanacağını bilirsin. Bu sebeple uzatmazsın. Bunlar da aslında acaba bana bişe olur mu diye düşünüyo elbette. Ama öfkesi, kini, hırsı, nefsi, isteği ağır basıyor ve yapıyo. Eski kız arkadaşıma büyü yapan teyzesi ve eniştesi boşandı mesela. Halbuki o zamana kadar gayette güzeldi evlilikleri. Sen haddin olmayan yerlere parmak sokarsan o parmak kopuyor işte. Uzak durmak lazım, bulaşmamak lazım. Mesela aşık etme olarak bilinen birini kendine bağlama büyüsü en çok yaptırılanlar arasında. Hadi bi kızı sevdim yaptırdım diyelim. Tamam ama o kendi isteği, kendi iradesi ve kendi sevgisiyle benimle olmayacak ki. Bu ister istemez zamanla onunla sorunlar yaşamama sebep olacak mutlaka. Yani nerden bakarsan bak bu tür şeyler eninde sonunda yaptıran, yapan kişilerin başına geçiyo işte.
Sadece büyü ile kalmıyorlar emin ol, ş… ler afedersin her türlü uğraşıyorlar ve bu büyüleri yapanlar her türlü pisliği yapar zaten. Dilerim kendileri ölse bile çocuklarına torunlarına geçer, can veremezler yaşattıklarını yaşamadan.
Yav dur tövbe de. Torununun çocuğunun ne suçu var sanki? 😂
Benim ben suçum var? Belalarını bulurlar inş
Kendileri bulsun, bulur da zaten emin olabilirsin. Ama çoluk çocuklarına beddua etme. Günahsıza edilen beddua sahibini bulur 😊
Onlar da sahipleri gibi :)))) bir kaç davranışlarından yakaladım, bayrak almışlar gibi düşün😇 İlahi adalet tecelli etsin istiyorum!!!
O zaman başka tabi. Emin ol bi şekilde karşılığını alıyolar. Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor. Yakan, yaktığı yerden yanmadan ölmüyor. Bu yüzden için rahat olsun 😊