Kız arkadaşım benimle eskisi kadar sıcak değil sizce nedeni nedir?

Sevgilimle 7. aydır beraberiz onu çok seviyorum günden güne ona daha çok bağlanıyorum aslında bu güzel bir şey bir yandan korkuyorum ona verdiğim değer onu değiştirdi eskisi gibi değil beni merak etmiyor sormuyor arkadaşlarımla tanıştırdım onu yurtta kalıyoruz sosyal etkinliklere katılıyoruz orada erkeklerle çok konuşuyor olması beni delirtiyor bunu gerçekten çok seven insanlar anlar orada iki yabancı insan gibiyiz onunla ben gördükçe çıldırıyorum onu kaybetmek istemiyorum çok değer veriyorum değişmesinden korkuyorum gelecek sene nasipse okulum bitecek burada erkeklerle çok samimi olur beni unutur diye korkuyorum. seni izledim sanki benim burada olmamam seni daha çok mutlu ediyor gibiydin dedim böyle düşünüyorsan öyledir dedi çok üzüldüm kalbim kırıldı daha çok şeyler o bana güven diyor güveniyorum ama dayanamıyorum aşk bu olsa gerek. kavga ettiğimizde ben buyum istemiyorsan yol orada gidersin biter diyor bu kadar kolay kestirip atıyor her kavgada ben haklı olsam da haksız duruma düşürüyorum kendimi çünkü ilişkimizin bitmesini istemiyorum çok değer vermem onu benden uzaklaştır mı ilk başladığımızda beni çok kıskanırdı çok belli ederdi artık bunların hepsini arıyorum kendimi değerli hissettirmesini istiyorum ama bu duygulardan beni yoksun bıraktı voleybol oynuyoruz sürekli oraya gitmek istemesi orada beni delirtiyor. orada çok erkek olduğu için ona güvensem bile erkeklere güvenmiyorum orada pasör oluyor erkekler sürekli onunla muhattap oluyor bende deliriyorum abarttığımı düşünmüyorum ama onun ilgi hoşuna gittiğini düşünüyorum ama o tek benimle ilgilenmesini istiyorum lütfen görüşlerinizi fikirlerinizi yazın
Kız arkadaşım benimle eskisi kadar sıcak değil sizce nedeni nedir?