Uyuşturucu bağımlısı sevgili?

Arkadaşlar iki ay önce falan bir çocukla tanıştım. Hatta hiç hoşlanmam diyerek zorla buluştum ama şu zamana kadar kimsenin yanında hissetmediğim kadar iyi hissettim kendimi. Her gün buluştuk çok güzel vakit geçirdik. İyi bir yerde şef kendisi benden 5 yaş büyük. Enerjik deli dolu bir o kadar da olgundu. Kuzenleriyle arkadaşlarıhla her buluşmada birisiyle tanıştırdı beni sevgilim diye. ben kimseye anlatmak istemedim mutluluğum bozulmasın diye sadece yakınlarım biliyodu. ne magic break e gitmesine karşk çıktımvs farklı bir taktik denedim yani. kokain kullandığını biliyodum ama dozunda diye görüyodum. bir gün ona gidicektim hatta izmire gidicektim onu iptal ettirdi haftasonu beraber vakit geçiricez diye hazırlandım ettim. tam yanına gidicekken bugün görüşmek istemiyorum aşkım falan dedi çok saydırdım kendi gelmemi çok istemişti. beni çok zor durumda bıraktı. Ertesi gün özür mesajları geldi. Bir iki kere de snapten her şey normal gibi snap atmaya kalktı ama ben takmadım hala da kendimi tutuyorum sinirimi atamadım ağlayamıyorum bile içimde kaldı bir şeyler.. kokain dışında da bir şeyler kullandığını düşünüyorum herkes vazgeçmemi uzak durmamı söylüyo ama çok seviyorum o kadar güzel hayaller kurdu ki benimle ve kesinlikle yalan değillerdi yani insan anlar yanındayken yalan olup olmadığını. Başka kız olsa bu kadar üzülmem ama kendini yiyip bitirmesnden çok korkuyorum.. kafası hiç yerinde değil kendini tamamen o tarz şeylere adamış. Ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun 😔😔
Uyuşturucu bağımlısı sevgili?