Tiktok bağımlısı sevgili?

Arkadaşlar 1 yıllık sevgilim var. Tiktoktan illallah ettim. Kız arkadaşımla sevgili olduktan sonra zaten yavaş yavaş bazı şeyler ortaya çıkmaya başlamıştı. Kendi kendine çektiği dünyanın en cringe videolar. Her şeyini benden gizlemeler. Ergen hareketler. Onlarca sahte hesap (Saçma sapan şeylere hayranlığı ve onları kendi hesabından beğenmeyip kimliğini ortaya çıkarmama sebebiyle). Yüzlerce belki de binlerce bu b... tan ve sadece vizyonsuzların kullandığı bir uygulamayı kullanmaması için kavgalar. Yatağında yatarken sırf araya 6-7 video reels sığdırmak için bana geç yazıp araya dakika sokmalar. (Ben uykulu uykulu yazıyorum.) Yanımda ve uzakta tüm zamanımızı çalması. Sanki sevgili ben değil de tiktokmuş gibi tavırlar. Ben böyleyim demeler ve utanmadan tiktok yüzünden benden vaz mı geçeceksin biraz büyü demeler. Sonrasında yeminler sözler deyip hesabı silip gizli gizli tekrardan indirip kullanmalar. Ne ucube bir uygulama. Ayrıca kendisine ve bana saygısı olmayan vizyonsuz ama çok sevdiğim bir sevgilim var. Utanıyorum onun bu tavırlarından. Ne yapmalıyım? Hiçbir şeyine karışmamaya çalışıyorum. İlişki başlarında en umursamaz insan benken onun kıskançlıkları sonra takmamaları yüzünden rol değiştirdik ama karışmamaya çalışıyorum genel olarak. Bu konu çok istisna ve canımı çok sıkmaya başladı. Şöyle düşünün ki whatsapptan yazıyorum ama tikrok izleme uğruna bana yalan söylüyor görmedim diye. Ona bunu kanıtladım. Bir ara hesabı benim telefonumda açıktı bilerwk istedim. 1 mesaj arasına şaka yapmıyorum yalan söylemiyorum 6 video sığdırıyor. Üstelik anında yazıyorum. Manyak mıdır nedir...

Tiktok bağımlısı sevgili?