sevgilim lol denen bir oyundaki kassadine aşık. sürekli ondan bahsedip fotoğraflarını atıyor. gerçekten çok bunaldim. geçen gün bana kassadin diye seslendi!!! evlerine gidiyorum lol oynuyor. elleşmeye çalışıyorum dur şimdi oyundayım diyip ilgilenmiyor. sırf beni sevsin diye kassadin cosplay bile yapmaya çalıştım. kassadin banlanınca gelip bana bağırıyor, sırf sinirden oraya buraya fırlattığı bile oluyor. korkudan evine gidemiyorum artık. kassadin mı ben mi diyorum kassadin diyor. durumu anlatıyorum umursamıyor. uzun zamandır birlikteyiz napmam lazım ayrılayım mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hehe sevgilin kafa dengim bir insan 😅
Bende Layla'ya aşığım agaaa
ya mesela nasıl aşık oluyorsun ki benden nasıl değerli olabilir bir oyun karakteri? ya sırf bir oyun için bağırması normal mi
Bu anime kızları gibi bir şeydir ya
Hani gerçek değil ama aşığı çok.
çok saçma ya yanında sikebileceği sevebileceği normal bir kız varken..
Tamam oğlum trolünde bokunu çıkarma
Oynamayı bilmiyordur. Low eloda.. Akılsızlarla uğraşma
ben lol oynamıyorum ki hiç anlam veremiyorum bu aşkına cidden yoruldum çünkü yaptıkları normal şeyler değil.
Senin güzel güzel akşamdan sabaha sabahtan akşama kadar günde 6 öğün zikilmen lazım anca durulursun😂😂😂
aaa ne alakası var şimdi. sevdiğim kişiyle yapmayı istemek hakkım bence. tabi kendisi malum işte 🙄🙄
Tamam işte. Sevdiğin kişi seni önemsemiyor. Önemsese mutlu ederdi
haklisin. ama başkasıyla yaparsam aldatma olur. sırf bi oyunu çok sevse de aldatmam uygun olmaz gibi bilemedim.
Bence o seni oyun ile aldatıyor
oyun değil de kassadin denen şeyle aldattığına eminim. bilmiyorum en sonunda bıkıp ayrılcam sanırm..
Zevkin doruklarına ulaştığını düşünsene
off aklıma girme 😅😅
Çığlık atarsın sen komşular şikayetçi olur😅😅
ahahah ama çığlık attıran bir sevgilimiz yok işte anca oraya buraya fırlarsın sinirden oyunu bıraktırsam şuna ah ah
Senin sevgilin olmak vardı. Bir yandan öpüp okşamak diğer yandan bağırta bağırta içine girmek
Kız sevgilisine koştu ya la 😂
Ayrıl Hiç Uğraşma League of legends oyunu normalde küfür ettirir adama o dünyadan kopmuş uğraşma lolü bende oynuyorum ben ticaretini yapmak için oynuyorum sen gerçekten seviyomuşsun çünkü başkası olsa umursamaz bence ayrıl hayatında bol şans :)
kardeş bende lol bağımlısıyım sevgilinin Instagram var mı gelsin konuşak
Bu troll için çok düşünüp yazdınmi yavrum
troll? ciddi bir şey anlatıyorum belki yaşayan vardır diye çünkü ilk tanıştığımızda bu kadar abartılı değildi oyun vs bilen biri de değilim danışmaya geldim 😢
Kassadin cosplay yapmak için ölmen gerek kardeş
evet zormus cidden ama başka çare gelmedi aklıma cidden sikmiyor sikmiyor 2li sohbetimiz bile 5dk max
Oyun bağımlısı erkeklerden uzak durup yeni manita bulmanı tavsiye ederim :D
Kassadin , erkek bi karakter. Sevgilin ne iş :D
Nerde maal var hasta var yapışiyor musun hemen
ben de anlamadım ki hiç böyle değildi aslında
Kasadin ultisini at dlxşdkd zıpla
anlamadım? ya benimle ilgilense zıplıcam üstünde de dediğim gibi dokunduğu tek zaman oyuna sinirlenince. kum torbası sanıyor beni..
Vay ya dlckdjcjd adam lol oynuyo sen1 s1klemiyor doxldkdkf oynuyoken gluk gluk ysp skxmdmdmx ligi ne
bilmiyorum hiç bronz demir bişiler diyordu ama oyun hiç benlik değil cidden oyunlarla alakam yok. gluk gkuk da denedim ama dikkatim dağılıyor diyip kızdı bağırdı yine..
Doxşdkdkd sevgilinden nickini öğren ben ekleyşm onu dicem ki eğer kıxla ilgilenirsen eloboost yspıcam sana çocukta köpeğin olcsk slxkdkx
oha cidden yardim edeceksen sorarım uyanınca. çok minnettar olurum hatta direkt oyunu bıraktırabiliyorsan falan çok iyi olur.
Oyunu bıraktıramam ama hesabını daha yüksek lige taşırım ve şart koyarım seninle ilgilensin diye dpxşdnxnx
Döv sevgilini
nasıl döviyim kocaman bisi. sağa sola fırlatıyor sinirlenince derken ciddiydim hani. ben 1.52 falanım o 1.98...
hadi ordan et lolü adres ver geleyim.
İnternette gördüm gerçekmiş la...
Ayrıl bana gel :D
ya zaten böyle devam ederse ayrılıcam çok sevsem de.. ama direkt seninle olursam bilemiyorum. bunca zaman oyundan ellemedi bile. güzel bi sevişmeye falan hayır diyemem doğrusu
Ben lol oynuyordum bıraktım :D Kıyaslamada yapmam : Asdahfh
bıraktıysan olur olur hatta direkt evlenelim. zaten gavatın teki kıskandığı yok. başkası kassadin oynarken bile kıskanır beni kıskanmaz şerefsiz
aahah evlilik bana göre değil :D