sevgilim lol denen bir oyundaki kassadine aşık. sürekli ondan bahsedip fotoğraflarını atıyor. gerçekten çok bunaldim. geçen gün bana kassadin diye seslendi!!! evlerine gidiyorum lol oynuyor. elleşmeye çalışıyorum dur şimdi oyundayım diyip ilgilenmiyor. sırf beni sevsin diye kassadin cosplay bile yapmaya çalıştım. kassadin banlanınca gelip bana bağırıyor, sırf sinirden oraya buraya fırlattığı bile oluyor. korkudan evine gidemiyorum artık. kassadin mı ben mi diyorum kassadin diyor. durumu anlatıyorum umursamıyor. uzun zamandır birlikteyiz napmam lazım ayrılayım mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
28Bende Layla'ya aşığım agaaa
ya mesela nasıl aşık oluyorsun ki benden nasıl değerli olabilir bir oyun karakteri? ya sırf bir oyun için bağırması normal mi
Bu anime kızları gibi bir şeydir ya
Hani gerçek değil ama aşığı çok.
çok saçma ya yanında sikebileceği sevebileceği normal bir kız varken..
Tamam oğlum trolünde bokunu çıkarma
ben lol oynamıyorum ki hiç anlam veremiyorum bu aşkına cidden yoruldum çünkü yaptıkları normal şeyler değil.
aaa ne alakası var şimdi. sevdiğim kişiyle yapmayı istemek hakkım bence. tabi kendisi malum işte 🙄🙄
Tamam işte. Sevdiğin kişi seni önemsemiyor. Önemsese mutlu ederdi
haklisin. ama başkasıyla yaparsam aldatma olur. sırf bi oyunu çok sevse de aldatmam uygun olmaz gibi bilemedim.
Bence o seni oyun ile aldatıyor
oyun değil de kassadin denen şeyle aldattığına eminim. bilmiyorum en sonunda bıkıp ayrılcam sanırm..
Zevkin doruklarına ulaştığını düşünsene
off aklıma girme 😅😅
Çığlık atarsın sen komşular şikayetçi olur😅😅
ahahah ama çığlık attıran bir sevgilimiz yok işte anca oraya buraya fırlarsın sinirden oyunu bıraktırsam şuna ah ah
Senin sevgilin olmak vardı. Bir yandan öpüp okşamak diğer yandan bağırta bağırta içine girmek
Kız sevgilisine koştu ya la 😂
evet zormus cidden ama başka çare gelmedi aklıma cidden sikmiyor sikmiyor 2li sohbetimiz bile 5dk max
Oyun bağımlısı erkeklerden uzak durup yeni manita bulmanı tavsiye ederim :D
troll? ciddi bir şey anlatıyorum belki yaşayan vardır diye çünkü ilk tanıştığımızda bu kadar abartılı değildi oyun vs bilen biri de değilim danışmaya geldim 😢
ben de anlamadım ki hiç böyle değildi aslında
anlamadım? ya benimle ilgilense zıplıcam üstünde de dediğim gibi dokunduğu tek zaman oyuna sinirlenince. kum torbası sanıyor beni..
Vay ya dlckdjcjd adam lol oynuyo sen1 s1klemiyor doxldkdkf oynuyoken gluk gluk ysp skxmdmdmx ligi ne
bilmiyorum hiç bronz demir bişiler diyordu ama oyun hiç benlik değil cidden oyunlarla alakam yok. gluk gkuk da denedim ama dikkatim dağılıyor diyip kızdı bağırdı yine..
Doxşdkdkd sevgilinden nickini öğren ben ekleyşm onu dicem ki eğer kıxla ilgilenirsen eloboost yspıcam sana çocukta köpeğin olcsk slxkdkx
oha cidden yardim edeceksen sorarım uyanınca. çok minnettar olurum hatta direkt oyunu bıraktırabiliyorsan falan çok iyi olur.
Oyunu bıraktıramam ama hesabını daha yüksek lige taşırım ve şart koyarım seninle ilgilensin diye dpxşdnxnx
nasıl döviyim kocaman bisi. sağa sola fırlatıyor sinirlenince derken ciddiydim hani. ben 1.52 falanım o 1.98...
ya zaten böyle devam ederse ayrılıcam çok sevsem de.. ama direkt seninle olursam bilemiyorum. bunca zaman oyundan ellemedi bile. güzel bi sevişmeye falan hayır diyemem doğrusu
Ben lol oynuyordum bıraktım :D Kıyaslamada yapmam : Asdahfh
bıraktıysan olur olur hatta direkt evlenelim. zaten gavatın teki kıskandığı yok. başkası kassadin oynarken bile kıskanır beni kıskanmaz şerefsiz
aahah evlilik bana göre değil :D