Sevgilim bağımlı?

erkek arkadaşım ne kadar bağımlı olmadıgını da söylese madde bağımlısı bu artık davranışlarına ve ilişkimize yansımaya başladı ailesi onu benim teşvik ettiğimi düşündüğü için benden nefret ediyor ve benimle görüşmesini istemiyor. Ben ne kadar durdurmaya çalışsamda baskı kurduğum an benden uzaklaşıyor ben işin sağlık kısmındayım bişey olucak diye ödüm kopuyor evet kendini kaybetmiyor ama günlerce uyumadığı zamanlar en ufak şeye sinirleniyor ruh hali çok depresif her şeyin sebenin bu olduğunu biliyor fakat bırakamadığını söylüyor eğer ben annesiyle veya ablalarıyla konuşursam ve o bunu öğrenirse beni hayatı boyunca affetmez ve ilişkimiz biter ama ona bişey olursa ve ben ona yardım edememiş olursam biz vicdan azabından yaşayamam ve bu sefer ben kendimi affetmem. Ne yapmalıyım bilmiyorum sayfalarca yazılar okudum ama şu an çıkmaz sokaktayım eğer benzer şeyler yaşamış olanlar varsa lütfen yazıp bana yardımcı olabilir mi şu an gerçekten çok ihtiyacım var. Ayrılın falan demeyin çünkü ben onu düzeltmeden hayatından çıkmayacağım ve onu bu halde yalnız bırakmayacağım bizim ilişkimizde ki sorun sevgisizlik ya da sadakatsizlik değil sadece bu anlayacağınız üzere cevaplarınızı bekliyorum

Güncellemeler
8 ay
yemin ederim ki o kadar iyi kalpli merhametli vicdanlı bir çocuk ki günümüzde görüyoruz güzelim gençler elimizden kayıp gidiyor ben daha yeni kuzenimi toprağa verdim başkasını daha kaybetmeye niyetim yok o yüzden elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum lütfen anlayın beni
Sevgilim bağımlı?