Aşk İlişkileri Kız arkadaşım mini etek giymek istiyor izin veriyo? prenshakan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni kıskanmıyorsun diyor, kıskanıyorum tabiki ama hayatına çok müdahale etmek istemiyorum (evet kıskanıyorum )hemde çok kıskanıyorum sadece onu bağmak daraltmak istemiyorum anlamıyor. Kız arkadaşım mini etek giymek istiyor izin veriyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yakıştırıyor ve taşıyabilirse mini etek giyer bence kıskanmıyormusun diye seni deniyor 1 0 Yorumla
Burjuuva Takip Et Master Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Resme çok güldüm ahahahaha 😂 Konuya gelirsem kadınlara yaranılmaz zaten ha 😈 0 1 Yorumla prenshakan +1 yıl en azından kendini biliyorsun ne güzel Yorumla
Prensessecee Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl ABi biraz yumrugunu koy masaya böyle de rahatlik olmazki 0 10 Yorumla prenshakan +1 yıl öyle şey olurmu davarmıyım ben Yorumla Prensessecee +1 yıl Da varlıklar ne ilgisi var erkek dediğin kıskanır kız da giymez yani erkeklerin sevgilinin bacaklarina bakıp iç geçirmesine izin verirsen dava olursun bence Yorumla prenshakan +1 yıl bende kıskanıyorumda evde giysin dışarı çıktımı kıskanıyorum Yorumla Prensessecee +1 yıl Ozmaan izin vermiceksin Yorumla prenshakan +1 yıl bikini ile öpüşmek vs çok keyif veriyor ama asla dışarda giydirmem siz beni yaw he sandınız heralde Yorumla Prensessecee +1 yıl Olum senin zihniyet bozuk la vallahi bak ben ne diyirum sen ne diyosun.. Allah Selamet versin Yorumla prenshakan +1 yıl kezbanlığını gösterdin Yorumla Prensessecee +1 yıl Aman ben Kezban olayım kardes sen Sevgilini başka erkeklerle paylas... Yorumla prenshakan +1 yıl yaw he olan senmişşin pardon Yorumla Prensessecee +1 yıl He yaw He He. . Söz geciremiyirum kural koyarsam ayrilmasindan korkuyorum demiyosunda Yorumla
bosunaokuma00 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Evet çoğu kız böyle erkek ister. Giyimime karışmasın ama içten içe kıskansın. Demekki onu daraltmanı istiyor o. 😁 0 0 Yorumla
bebeksi14 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Doğrusu sonra mutsuz oluyorlar kızlar da allahım yarabbim yapmayın be 😂 0 0 Yorumla
Zorbeq Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Hadi len ordan koftiye bak kıskanıyormuş muş... 1 0 Yorumla
MiniDelusion Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Tebrik ettim. 2 3 Yorumla prenshakan +1 yıl neyi böyle yapıyorum kızlar beni bırakıyor sonradan Yorumla MiniDelusion +1 yıl Hayatına müdahele etmemeni.Kezbanlara denk gelmişsin, kendisine saygısı olan bir kıza denk gelirsen bırakmaz. Yorumla prenshakan +1 yıl şımarmayanı daha bulamadım... Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Verme knk 1 0 Yorumla
delikızz87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok sacma seyler 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar