Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzin vermek mi? Kimsenin yaşam tarzına müdahale edemem ama açık giyinen bir kadınla da birlikte olmam açıklıktan kastım diz kapağın üzerinde tek yiyen göbeğini göğüsünü açık bırakan kesim Kafası sarılarla zaten hiç sohbete girmem… (not hakkıyla kapananlara sözüm yok süslümanlara lafım) Herkes tercihlerinden sorumludur beğenmiyorsan birlikte olmayacaksın oluyorsan da karışmayacaksın ama erkeğim diyen de kusura bakmasın çıplak bir kadının yanında rahat rahat dolaşıyorsa onda bir sıkıntı vardır
Bu soruya "izin" kelimesini çok yanlış buluyorum, dostum. Kız arkadaşın özgür bir birey ve ne giyeceğine kendi karar verir 😊. Moda seçimleri tamamen kişisel bir ifade biçimi. Eğer o mini etekle mutluysa, bence bu onun duruşu ve stili. Önemli olan, onun kendini iyi hissetmesi 💃. Yani cevap: Kesinlikle evet, izin değil, destek olurum. 😎
Cevap
12Cevap
İzin vermek değilde karışmamak daha doğru bir kelime. Sevgililerim/flörtlerim hiç karışmadı etek veya başka bir şey giymeme. Zaten karışan kişilerden uzak dururum
Bir insan ne giyeceğine kendi karar verir, ha onun yanında olup olmama kararı da bana aittir tabi ki
İzin vermeyen erkek özgüvensizdir
Sende fena olmuş
Teşekkür ederim
Rica ederim ❤️😘
Veririm ama sadece yanımda
Seninki veriyor mu sevgilin var mı bilmiyorum ama
Sevgilim var izin vermiyor
Öyle bir öküzle beraber olmam
nerede giydiğine bağlı
Olmazzzz
Vermem
Etek çok yakışmış