Moda & Stil Sevgiliniz mini etek giyebilir mi? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz mini etek giyebilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyebilir benden izin almasına gerek yok.. bakan abaza zaten çarşarlı olana bile bakıyor karaktersizler. sıkıyorsa biri bir şey desin 2 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Crop ve gri eşofman hariç giyebilir. İskoç geni vardır belki 🙄 1 5 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Şu cropumu çıkarayım o zaman 😏 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bakiyim biii nasıl 🙄 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Buraya mı atayım ayıp olmaz mı.. elalem ne der 😏 Yorumla StoneeCold +1 yıl Hayır buraya atmıyoruz bir öğrenemedin gitti 🤦🏼♀️ Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Heee bende az daha atıyordum 🤦🏻♂️ sonra pembeliler peşimi bırakmazdı 🤦🏻♂️ ucuz kurtulduk 🤗 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Onun tercihine kalmış. Abazanlar etkileniyor diye sevdiğimi kısıtlayacak değilim, bu abazaların sorunu. 3 0 Yorumla
sena005 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Benim sevgilim tayt cropa bile izin veriyor ne var bunda abi 3 0 Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Kendisine yakıştırıyorum pek tabi giyebilir. Onun kendisini keyifli hissedecek şeyler gotmesinden daha doğalı ne var ki 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Nerde nasıl davranacağını bildiği sürece istediği şekilde giyinebilir zaten hoşuma gitmeyen bir durum olursa belirtirim gerisi ona kalmış 1 0 Yorumla
mistreated Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 74% +1 yıl normalde giymez de tatillerde giyiyor benim de hoşuma gidiyor 2 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tabii ki giyecek. Mini etek gitmeyen erkek mi olur? 😃😃 2 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Giysin kanka sen de giy efil efil.Şu sorudan binlerce var bıkmadınız mı yav. 1 0 Yorumla
Elsi30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Kendisi giymek istiyorsa iş bitmiştir zaten, ondan sonra ya katlanacaksın ya da ayrılacaksın 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bana mini etek giyip şov yapan değilFitness tayt giyip tayt terleden hatun lazım. 1 1 Yorumla coralina66 +1 yıl bende ciddi ciddi okuyorum Yorumla
ferrrrrrrrhat Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl tabiki de kıs zamanı mini etekle gezip hasta olmasını istemem ama yazın tatillerde veya normal zamanda giyebilir bu onun kararı saygı duyarım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyemez kardeşim öyle erkek mi olur dhdjxbxh 3 12 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Psikolog musunuz profilinizde öyle yazıyor da Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Giyemez bence de Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hee öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu sıralar başımda büyük bi dert olmasına rağmen mizah yapmamın psikolojideki yeri nedir? Dbıebdjd 🥲 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Asıl mizah başında dert olduğu halde yapılandır zaten 🥲 Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Ona psikolojide s. klememezlik diyoruz sjsjxjx Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Mahalle yanarken saçını taramak ya da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Keşke gizli olmasann Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Rica ederim Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl @ekşınseverdelikanlı ne çok boş yaptın engel atayım da sus Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl erkeklerde etek hoş durmuyor bana göre 2 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl De maaa Yorumla
mertertan Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Sevgilim değil karım istediğini giyebilir her zaman. Zaten giyer de. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Karışırım giyemez ajakskskskskskd 2 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Evet Dilediği gibi giyebilir. 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Giyemez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet giyebilir benden izin almasına gerek yok.. bakan abaza zaten çarşarlı olana bile bakıyor karaktersizler. sıkıyorsa biri bir şey desin
Crop ve gri eşofman hariç giyebilir. İskoç geni vardır belki 🙄
Şu cropumu çıkarayım o zaman 😏
Bakiyim biii nasıl 🙄
Buraya mı atayım ayıp olmaz mı.. elalem ne der 😏
Hayır buraya atmıyoruz bir öğrenemedin gitti 🤦🏼♀️
Heee bende az daha atıyordum 🤦🏻♂️ sonra pembeliler peşimi bırakmazdı 🤦🏻♂️ ucuz kurtulduk 🤗
Onun tercihine kalmış. Abazanlar etkileniyor diye sevdiğimi kısıtlayacak değilim, bu abazaların sorunu.
Benim sevgilim tayt cropa bile izin veriyor ne var bunda abi
Kendisine yakıştırıyorum pek tabi giyebilir. Onun kendisini keyifli hissedecek şeyler gotmesinden daha doğalı ne var ki
Nerde nasıl davranacağını bildiği sürece istediği şekilde giyinebilir zaten hoşuma gitmeyen bir durum olursa belirtirim gerisi ona kalmış
normalde giymez de tatillerde giyiyor benim de hoşuma gidiyor
Tabii ki giyecek. Mini etek gitmeyen erkek mi olur? 😃😃
Giysin kanka sen de giy efil efil.
Şu sorudan binlerce var bıkmadınız mı yav.
Kendisi giymek istiyorsa iş bitmiştir zaten, ondan sonra ya katlanacaksın ya da ayrılacaksın
Bana mini etek giyip şov yapan değil
Fitness tayt giyip tayt terleden hatun lazım.
bende ciddi ciddi okuyorum
tabiki de kıs zamanı mini etekle gezip hasta olmasını istemem ama yazın tatillerde veya normal zamanda giyebilir bu onun kararı saygı duyarım
Giyemez kardeşim öyle erkek mi olur dhdjxbxh
🤣
Psikolog musunuz profilinizde öyle yazıyor da
Giyemez bence de
Hee öyleyim
Şu sıralar başımda büyük bi dert olmasına rağmen mizah yapmamın psikolojideki yeri nedir? Dbıebdjd 🥲
Asıl mizah başında dert olduğu halde yapılandır zaten 🥲
Ona psikolojide s. klememezlik diyoruz sjsjxjx
Mahalle yanarken saçını taramak ya da
Keşke gizli olmasann
Rica ederim
@ekşınseverdelikanlı ne çok boş yaptın engel atayım da sus
erkeklerde etek hoş durmuyor bana göre
De maaa
Sevgilim değil karım istediğini giyebilir her zaman. Zaten giyer de.
Giyemez bacaklarını ayırırım...😄
Karışırım giyemez ajakskskskskskd
Ne isterse giyebilir
Evet Dilediği gibi giyebilir.
niye giyemesin kendisi giymekten hoşlanıyorsa
erkek olsaydım giyebilirdi
Giyerim
Giyemez
evet diyenlerin çoğu cuck :D
Yakışıyorsa giye bilir.
Hayır
Hayır