+1 yılabartmadıkça bayanların giyimine karışılması bana çok ayıp geliyor. sevgilim de aynisini yapıyor ve insan bir süre sonra gerçekten rahatsız olma derecesine geliyor. kıyafet bir kadının özgüvenidir. kendimizi beğendiğimiz zaman içimizdeki o hissi size anlatmamız imkansız belki de. ama şunu bilin ki gerçekten abartılmadığı takdirde biri tarafından yasak, kural koyulması öz saygımızı yitirmemize sebep olur. bırakın giyinelim. etraftakilerin niyeti ne giyersen giy değişmeyecek ki. bırakın biz mutlu olalım
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı erkekler yanımda giyebilir demiş. sen yanındasın diye bakmicaklarmı. Şimdi dicekler yanımda bakamazlae baktırmam ama senin ruhun duymadan bakarlae bide üstüne bu adam bu kızı götürüyodur derler
53 Yorumla
+1 yılsen benimsin,
bende senin,
sen bacaklarını göstereceksen,
bana göstereceksin,
el aleme değil,
eğer onlara göstermek istiyorsan,
sen onlarınsın,
benim değil.
(nasıl yapıştırdım ama lafı♥)
https://i.hizliresim.com/mqz9V8.jpg45 Yorumla- +1 yıl
@Efendi88 valla linki direk yazıyorum böyle resim geliyor görüşte özel bişi yapmıyorum :D
- +1 yıl
en alttaki @Efendi88
+1 yılgiymesin ben giyerim onun yerine :)))
15 Yorumla- +1 yıl
olur olur :))
- +1 yıl
en iyi görüş için teşekkürler
- +1 yıl
yinede sağol :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Bu alttaki elates kardesde beni engellemis soyadinin ates oldugundan emin mi acaba?
Veya bacaklarının fotoğrafını cekip koymasi tamamen cocuksu ve basit kizlarsiniz bunun gibiler.
Simdi biri cikip ozgurluk vs. Demesin ben gorusumu söyledim. Sunu unutmayin ama mini etek giyerek sulu tavir sergileyerek cogu erkegi etkileyebilirsiniz ama sadece isini görene kadar asıl önemli olan sizden uzak kalınca erkegin bir yanının hep sizin yaninizda tarafinizda olmasi icinin acimasidir basit olmayın14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir kadin sevgilisi olsun olmasin dikkat etmek icin bacaklarini gogsunu kadin icin mahremiyet sayilan yerlerini karsi cinsin cinsel tarzda etkileme cabalarini dogru bulmuyorum yakismaz kadin dedigin guzel giyimini vucut hatlarini belli edecek sekilde giyinen degil o kiyafeti edebiyle tasiyabilendir. Sahsen mini etek asla giydrmedim Allah da gostermesin. Tepkim sert olur ben bastan konusurm eger tavsiyelerim bir bez parcasindan onemsizse ben onemsizsem isine bak derim
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genişlik veya kıskançlıkla sınırlamamak lazım sanki, bu duruma karşı savunulan görüşü...
Yakışıyorsa, seviyorsa herkes istediğini giyebilir; fikir belirtmek ayrıdır ama kimsenin kimsenin ne giyeceğine karışmak, müdahale etmek gibi bir hakkı olmamalı.62 Yorumla- +1 yıl
elimde olsa en iyi görüş seçeceğim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin en büyük sorunu şu:
"Bize hitap etmek için makyaj yapıyorlar, giyiniyorlar."
Sanmaya devam edin egoistler.
Trajedi.
Sizler ilk önce metroda 360 derece bacaklarınızı açmadan adam gibi oturmayı öğrenin. Çoğunuzun boxerı görünüyor ve pantolonlar düşüyor belinizden. Ortalıkta penisini kaşıyanlar var!
İsteyen, istediğini giyer.
İsteyen de bakabilir.
Burada sorun, ten teması zaten.
Kimsenin giyimine de kimse karışamaz. Bu erkeklik değildir zaten. Ha, "giyemezsin, yapamazsın, edemezsin!" diyen denyoya erkek gözüyle bakan mazoşist kezbanlar türedi her yerde, o ayrı...
Sonra, "kadınlar nie özgür diğil kie? : '(("13 Yorumla- +1 yıl
Baya abartmissin ama
+1 yılMini etek giyemez sevgilim.
Pantolon giysin ne bilim başka birşey giysin. Mini etek giymesin, millet bakıcak o kadar kendime yediremem. Yani namümkün.81 YorumlaDirek ayrılma sebebi galeri5.uludagsozluk.com/.../...yen-erkek_2853.jpg
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBu soruyu sormaktaki amac ne hala kavrayamamamdan öte senin bacaklarin guzel olmayabilir , giyme eyvallah ama erkekler giydirmiyor diye kendinizi avutmayin bari :) 18 yasini gecmis bir bireyim , yasalarda da isterse kocam olsun benim giysilerime karismaya hakki yoktur :) Istersem şort, istersem mini etek giyerim. Ben onun mal'ı veya köpeği degilim , benimle giysilerim icin , beni kisitlamak icin sevgili oluyorsa isterse ayrilabilir , elimi sallasam ellisi ! Ayrica ozel gunlerde giyilir demissin de , ozel gunlerde benim bildigim mini kokteyl ve şık elbiseler giyilir.
49 Yorumla- +1 yıl
Icimden gelenleri yazdim :) keske burada bu boş sorularla erkekleri havalandiracaklarina gidip kadin haklari icin , tecavuzler ve cinayetler icin birseyler yapsalar. Sonra erkekler neden öküz? Al burdan yak , boyle hemcinslerimiz oldugu surece daha cinayetler , tecavuzler olmaya devam eder. Sanki dunya erkeklerin etrafinda donuyor.@aksibagyan
- +1 yıl
@aksibagyan
- +1 yıl
Aynen dedigin gibi sen orda burada gtunu basini acip gezersen taciz edenden de kacamazsn tecavuz edenden de kendin meydani hazirliyorsun. sonra bu cocuk bana bakiyor ayy sapık. l*n orani burani acarsan bende bakarm. sakin bu konuyu Özgecan la kıyaslayıp prim yapmaya çalış. O otobusteki şerefsizin niyeti zaten belliymiş. ve özgecan başına gelceklerden habersiz evine gitmeye calisan kızcağızdı. burada benim getirmek istedigim olay erkeklerin kıskançlk meselesi. taciz tecavüz için tez ya da makale yazmiyorum. herkesin kendine ait fikirleri olabilir bu da benim fikrim. senin düsüncene saygı duydugum gibi benim dusumcemede saygi duymak zorundasm. simdi tinn tinn burayi terket.
- +1 yıl
Sozlerim agirina gitmis belli , bana kimse taciz edemez cevrem medeni cok sukur ancak bakabilirler :)
- +1 yıl
Tekrar soyluyorum ; ben istersem ciplak gezerim , bu benim bedenim benim vucudum , senin gibi sığ dusunen asalaklarin oldugu yerlerden olabildigince uzak duruyorum , ha mini etek veya şorta tahrik olan erkek varsa ağır abazadır , açtır o aç.
- +1 yıl
Helal olsun valla bu devirde kalmadi böyle düşünen. Hepsi sizce bacaklarm nasl yok efendim benm gbi bir kizla evlenilir mi kendilerini küçük görmeye ne kadar hevesliler ya. Kimse demiyor ki ben bir bireyim düşünebiliyorum kendi kararımi kendim verebiliyorum diye!
- +1 yıl
Sana katılıyorum. Mini etek, şort, dekolte giymek taciz tecavüz sebebi değildir. Benim nice arkadaşlarım var yanından bikiniyle kız geçsin bakmayacak olan... Kapalı giyinenler de tacize tecavüze mahsur kalıyor. Bu kişilik meselesi haysiyet meselesi. Ben yerine göre giyinmeyi bilirim ama istersem istediğim yerde istediğim kıyafeti de giyerim. Önemli olan kıyafet değil sergilenen harekettir duruştur.
- +1 yıl
Tahrik derecede giyersiniz sonra vay efendim niye bakiyorlar diyeceksiniz hem siz ilgi çekmek bakilmak için öyle giyiniyorsunuz susleniyorsunuz yaptığınız herşey daha fazla ilgi dikkat için sonra bakmasinlar dersiniz siz bu zihniyetle çok geçmez iki yıl sonra üstsüz bikiniylede dolasirsiniz ve öyle giyinerek kendinizi asagliyorsunuz hayvanlar gibi
+1 yılniye sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkekleri hemen "geniş" diye etiketliyorsunuz? ne ara bu kadar geri kafalı oldunuz anlam veremiyorum. yerine göre mini de giyebilir bir bayan, ama bakın yerine göre diyorum. zaten yeri değilse başka maksatla giydiği de bellidir ve öyle olması durumunda zaten hiçbir erkek arkadaş izin vermezdi sanıyorum ki.
30 Yorumlakesinlikle bende karşıyım. ama toplumumuzda şöyle bir şey var. erkekler olarak etek falan giydirmeyiz ama başka giyen kızlara da bakmıyo degiliz. d cok ilginç. d
11 Yorumla
+1 yılGiymemeli. Mini etek, kadını bir et parçası gibi gösterir. Hem de yanında sevgilisi varken. Sonuçta monogam bir toplumda yaşıyoruz.
21 YorumlaEvde yalnız olduğumuzda giyer giymez çıplak gezer keyfi bilir ama disarda insanların giyinme adabına dikkat etmesi lazım çünkü herkes iyi niyetli şeyler düşünmüyor bu adaba erkeklerin de dikkat etmesi lazım tek bayanların değil :-)
11 Yorumla
+1 yıl"Mini etek saçmalığı" bir kız neden dikkat çekmek isterki? Begenilmek istiyorsa sevdiğine karşı kendini begendirsin minlete karşı değil ben izin vermem izin istemesi bile ona karşı soğumamı sağlar
22 Yorumla- +1 yıl
Eig? :)
+1 yılYorumlara guldum :) Sokakta mini etekle gezen kizlari kesen fakat sevgilisi giyince savas cikartanlar burdami? :)
43 Yorumla- +1 yıl
Demi ama canim :D
giydirtmem diyolatda sizde ona göre seçersiniz sevgilinizi
11 Yorumlagiydirmem giyerse alacağı tepki şu olur:
gözünün önünde yakarım o elbiseleri.23 Yorumla
+1 yılSevgilim sortla denize giriyor, memelerin gorunuyor diye kiziyorum, Erkek olsam giymesini istemem, sebebi degisik bakislara neden olacagi icin norvec'te yasamadigimizin bilincinde olmak gerek...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle izin vermem!
Kıllı bacaklarını gösterip milletin göz zevki bozulsun stemem =/12 Yorumla- +1 yıl
istemem*
En basından öyle bir bayanla çıkmam, acık olması sorun degil ama dar pantolon giyerse üzerine poposunu örtecek uzun bisey giymesini isterim , t shirt giyebilir ama askılı ya da dekolteli kıyafetlerden hoşlanmam giyenlere de abaza abaza bakmam.
11 Yorumla
+1 yılKıskançlıktan çıldırırım. Ama ona karışmam. ya da o giyerse bende giyerim ulan. Dişe diş kana kan. O zaman giymez değil mi 😨
12 Yorumla- +1 yıl
😊😊
+1 yılSevgilim neden mini etek giyiyor yumuşakmı, normal olan benim giymem.
12 Yorumla- +1 yıl
Tataaaataaaa tataa tamam kız sevdim tamam işini. :D :D :D sDF:DS:FsDF:sds:
+1 yılMini etek sort falan giymiyorum. İçlerinde kendimi rahat hissedemiyorum
30 Yorumla
+1 yılBence kendine güveni olan erkek sevdiğini kısıtlamaz kıskanıyosa benim yanımda istediğini giy der ben yanındayken kimse bakamaz der bence bir erkek kendine güvenmeli sevdiği kadını kısıtlamamalı :))
13 Yorumla- +1 yıl
Oda doğru devir yanlışş ama bir kadın kısıtlanmamalı bunu çok kısıtlanan biri olarak söylüyorum
+1 yılAdam olan giydirmez açık ve net sevgilim namusumdur kimsede namusuma o gözle bakamaz.
21 Yorumlabenim sevgilim kapalı olacak mini etek giyecekse sadece bana karşı giyinsin topluma karşı değil.
13 Yorumla
+1 yılKesinlikle istemem Kadın dedigin -eşine sevdigine özel olacak sadece
11 YorumlaBen giyerim yazın. Zaten oturduğum yer yazlık bir yer olduğu için yazın herkes giyiyor. Bu nedenle laf atan bakan taciz eden olmuyor hiç. İnsanlar alışmış çünkü. Ama tutup da istanbulun ankaranın göbeğinde giymem tabiki orası ayrı :D
00 Yorumla
+1 yılKizlarin yorumlari super :ayrilirim ve ya erkek neden etek giysin 😄😄 bence haddinde giymek gerek her seyi. Her kesin her seyini gormesi gerekmiyor..
11 YorumlaSevgilimin mini etek giymesi ve benim bu konuda yorum yapmamam beni geniş yapmaz. Sorunun soruluşu baştan yanlış.
13 Yorumla- +1 yıl
Her ortama yakışan farklı tür kıyafetler giyim tarzları vardır. Mini eteğin yakışacağı ve uygun olacağı bir ortamda giyecekse neden olmasın? Bu beni geniş yapmaz arkadaşım. Ama sokağın ortasında da otobüste de mini etekle dolaşacak bir kızı de ben yanıma almam ki zaten o kızın aklından zoru vardır demektir böyle birşey yapıyorsa. Nasıl ki günlük hayatta sokağa çıkıp bakkala giderken falan erkekler takım elbise giymesi mantıksız gelirse kadınların da mini etek giymeleri de aynı derecede mantıksızdır. Kısacası ortamına göre.
+1 yılGiyimine karismam. O nrrde durmasini bilecektir. Zaten fikirlerine dvranislarina guvendgm icin birlikte olmusumdur. Oda yanls bir giyim ya da absurt bir davranis sergilemeyecktr
10 Yorumla
+1 yılgiymek istiyorsa ve ben izin vermiyorsam benim olmadığım başka bir zaman kesin o miniyi giyecek. istediğini giysin ben ona yasak koydukça iş iyice inada binecek.
20 Yorumlaben istiyorsam giyer ama ben demeden ya da sormadan giymişse...
kıskancım masaya yumruğu vurdum mu duracağı noktayı bilir yanımda ki kim olursa ister sevgili ister kız ark.
(babaanneme bile karışıyorum sen düşün artık)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zamanında evet olabilir. Ama zamanında değilse olmaz o nasıl oluyor derse özel günde olabilir ama normal birgünde hayır..
02 Yorumla
+1 yılkafasını kaldırım taşlarına sürtüp kıvılcım çıkarttırırım
11 YorumlaGiyemez.
Eğer giyerse giderim bir pantolon alırım onu giyer16 YorumlaEğer erkek olsaydım, böyle bir şeye izin vermezdim. Kesinlikle!
20 YorumlaNerde ne giyeceğine karar veremiyorsa , Ben orada onunla olmamda bir hata var demektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenm sevgilim bişey demiyo çoğu zaman alıştı artık onsuzda giyiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
aynenn :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMedeni cesaretinden dolayı alkışlardım ve sonuna kadar destek olurdum. Aynı zamanda da kıskancım ama sevgilime kızmam bakanlara ya da rahatsız edenlere dalarım direkt. Kız istediğini giyer. Ama ben yanındayken bakanlar esas şerefsizler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılgiyebilir. bir elbise bir kadını gerçekten mutlu ediyorsa onu bozmam...
30 Yorumla
+1 yılAyrilirim. Benim erkegim mini etek giyemez, o kadar!!
14 Yorumla- +1 yıl
Maco kizim ben, elin erkegi bakip ic gecircek he? Olmazz Hahahaha
- +1 yıl
Heheh^^
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabı :D
- +1 yıl
:D:D
Etek giydi de minisi kaldı benim sevgilim olacak insan giyinmesini bilecek yok mini etekmis yoktur
10 Yorumla
+1 yılizin vermek genişlik mi oluyor? illa herkes senin mantığındamı olacak?
22 Yorumla- +1 yıl
Herkesin senin mantiginda olmasi bana gore dogru ya da yanlis olacak degil. ben karimin uygun boyda ve uygun ortamda giymesine izin veririm. mesela basbasa 5 yildizli bir resturanta gittigimizde ya da uygun ortamli bir dugune gittigimizde olabilir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzin vermen p**evenk gibi ne o öyle bakın benim hatun ne kadar güzel gibi raklam oluyor. Evde bana karşı giyebilir hattaesimn ise varya offf yerim onu o bana emanet sonuç olarak hayır.
11 Yorumlabenim yanımda dahi olsa giyemez. insanların bakışlarını kaldırabilecek kadar geniş deilim malesef
10 YorumlaYani kendine ne yakistiriyorsa onu giyinir karismam eee birazzda cekici olmasi lazim benim svgilimin
30 YorumlaKiskancliktan öte örf ve adetlerimiz var biz muslumaniz ve yakismaz
03 Yorumla- +1 yıl
Eger müslüman sak allahin emirlerine uymaliyiz ve birazda kendi ülkemizin adetine yabancı biri burada soru sormuş türk erkekleri aptal sokakta taytli kiz görse bakiyorlar diye kardeşim burasi Türkiye müslüman bir ülke acik sacik giyinen olmaz pek fazla sadece turistik bölgelerde olur onda gevurlardir aliskin olmadigimzdan bakiyoruz ama bize yakismiyor be abla ne gelenegimize sahip cikiyoruz nede dinimize
- +1 yıl
İlk öncelikle bu kadar art niyeti bir kenara koy. Etek boyuna göre müslümanlık ölçmen çok saçma. İbadetlerini yerine getiriyosa kimsenin böyle düşünmemesi gerekir. Erkek arkadaşın izin vermemesi gayet normal ama dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. etek giyen bir kız görünce geri kafalı insanlar dinsiz o* gibi saçma sapan şeyler söylüyo. bence söylemin çok yanlış
Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. geri kafalı değilim, sevgilimin aşırı kaçmamak şartıyla giyimine müdahale etmem :)
21 Yorumlasevgilim abartmazsa pek karışıcağımı zannetmiyorum düşünsene dünkü b*k gelmiş baban kızmıyo lavuğun teki kızıyo sanane l*n fuck of o zaman deme hakkı var abartmasın sadece
10 Yorumla
+1 yılaklının ucunun köşesinin köşesinden sağa dönünce soldaki köşenin sağ köşesinin en ucundan bile geçiremez..!
08 Yorumla- +1 yıl
beğendiğine sevindim tatlım :) sevgilim olmadığı için akıl köşelerine ihtiyaç yok şuanda şükür...
- +1 yıl
bak şuna bak hele amin diyo bide. deme kıs bekar kalacam senin yüzünden :)
- +1 yıl
zıkkımın kökü sana boş ol boş ol boş ol :)
- +1 yıl
Bende onu demeye çalışıyom. gelini güveyi yok. bir git ya sende. ben gittim bak...
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler karismamali ama bayan da nerde ne giyecegini bilmeli abartmamalı
10 YorumlaGiyebilir ancak yerine göre giymesi gerekir ki zaten aklı başında sevgilisi olan bir bayan buna dikkat eder diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılNe mini etek nede tayt nede dar pantolon giydirmem o kadar
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim yok. Olsada ya bol pantolon ya da etek giydiririm. Ha kabul etmese bile ayrılırım ondan. Kadın kız her neyse millete orasını burasını göstermek için yaratmadı yaradan. İffetli namuslu bir biçimde yaşayalım ona kulluk edelim diye yarattı. Örümcek kafalı diyenler olabilir. Umrumda değil. Modern yaşamak buysa yerin dibine batsın
Aşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. kızların çoğu erkeğin mini etek giymesi gibi algılamış:D
03 Yorumla
+1 yılTepkim sert olur. Tabi ki giyinicek hayatını yasıcak ama abartı değil herşeyin bir ayarı var.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. İstediğini giymeye hakkı var tek diceğim şey sen öyle giyinip geziyorsan benimde karşıma öyle kızlar çıksın giysekcede giymiyorlar qnq
10 Yorumla
+1 yılİzin vermem, tesettüre bürünecek!!1 fgsdg
33 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum. O zaten olmak zorunda ki yoksa benle işi olmaz. :)
İsterse giyebilir..:D
11 Yorumla
+1 yılBana soyonson, dışarıyo değil. Tipik Türk erkeği
24 Yorumla- +1 yıl
@Semih_67 kaybol, bulaşma insana
+1 yılSadece yazlikta falan normalde kesinlikle giyemez imkansiz
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026