Evet erkekler açık ve net. Sevgilinize mini etek giydirir misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanında ben varsam giyebilir, bunun sevgilime güvenmekle ilgisi yok,
biliyorsun zaman kötü, kolla g*tü... :)
Sevgilim? Aa sevgilim yok ki lan benim, oh rahatladım bak şimdi... :D
İşte biz bu duruma halk arasında züğürt tesellisi diyoruz, tıp dilinde ne deniyor, latincesi nedir,
onu bilmiyorum yalnız... :D
Elbette giydirmem. Geri kafalı diyenlerin gıdılarından öperim. Gerikafalılıkla alakası yok. Onun bacaklarına, efendim kalçalarına bakacak yığınla it var memlekette. Ben sevdiğimin orasına burasına baktırtmam birader.
helal be :)
bir kişinin ne giyip ne giyemeyeceğine kimse karışamaz. kimseden kastım ne aile ne baba ne sevgilii ne koca ne de DEVLET kimseye karışamaz. bu tamamen kişinin özgür seçimidir. bu nedenle etek giyebilir miyim diye sevgilisine soran kızda hayır etek giyemezsin diyen erkekte saçmadır.
teşekkür ederim +1000
:D
Bana giydirmeyip dışarıda mini etekli birini görünce o kızın bacakları süzülüyorsa. Bende o adamın benim üzerindeki hakimiyetini ortadan kaldırırım arkadaş :D ki bizim erkeklerimizde öyle ne yazık ki erkekler doğası gereği yapar diye bir cümle öğretilmiş çünkü onlara..
Cevap
57Cevap
Bayilirim.. Bugun mini etek giyse de mutlu olsam derim.Giymediginde kiyameti koparirim. Neden bacaklarin kapali senin salakk, derim. Cagdas olurum, fena medeni olurum, aglarim giy diye. Olumu gor giy, giymezsen kor ol falan derim. Anlayacagin o derece cagdasim o derece medeniyim. Afrikadaki acik goguzlu kabile kadinlarinin kocalarindan bile...
link anca bu etek boyunu giydirebilirim.
dizüstü normaldir, ama poposuna yaklaşan tarzda mini etek olmaz elbette. işin bir de şu kısmı var; sahilde bikiniye kimse bir şey demiyor, sokakta mini eteğe karşı çıkıyor. halbuki bikini mini etekten daha açık. her şey yerinde yapılırsa mı güzeldir? bu arada bikiniye karşı çıktığım anlaşılmasın.
Bana giydirmiyor. Dinliyor muyum? Hayır. Beni böyle tanıdı, böyle kabul etti değiştiremez.
Kendimi biliyorum aşırıya kaçmadan giyiniyorum. :)
Beni değiştirmeye çalışıcaksa neden benimle sevgili oldu? Kendine uygun birini bulsaydı. :)
sadece benim için giysin.başkası görmesin.ikimiz başbaşayken istediği kadar mini giyebilir :) haa yok eğer illa ki giyicem derse de peki derim ancak onun hakkındaki duygu ve düşüncelerim hiç iyi yöne kaymaz.çünkü sahiplenme duygumu zadelemiştir birkere.artık kalbimde ve beynimde orta malına dönüştükten sonra istediğini giyebilir istediğinin yanında.hatta giymese de olur...
Elbette ki giyebilir,bu onun kendi tercihi. Giydirip giydirmemek sözü bile hoş değil bence.Sevgili olmak demek köle olmak demek değildir. Sanki küçük çocuğumuz söz konusu gibi,ne demekmiş giydirmemek?
çok iyi yorum +1000
Ortamına göre giyinmesini bilmeyen, ne giymesi gerektiği konusunda bir başkasından izin almak durumunda olan bir karaktersiz ve kişiliksiz bir kadının, sevgilim olabilmesine zaten imkan yok :D
Bu ülkede olmaz ya görmemiş insanlar arasında çok dikkat çekiyor ben sıkılırım sürekli insanalrın bakması sıkar beni olmaz :S Abd ve avrupa gibi bir yerde yaşacak olurda burada yok abi bünye kaldıramaz
mınıden kastn ne dıznden ne kadar yukarda, lan bıkını gıydıgnde bısı olmuoda mını etek gyncemı oluo .. çagdas olun yobazlkla nereye kadar gıder bu ulke ?
Turkiye de kesinlikle olmaz batıda olur sıkıntı degil cunku gayet normal oralarda ama burda resmen gözleriyle kıza tecavuz ediyolar
evet dedim. ama burdan sevgilime mini etek giydireceğimi çıkarmayın. onun bacakları çarpık ve tüylü. giymesin bir zahmet. :D
düşünmek bile istemiyorum tatlım. hele ki sevgilimi. :D şöyle bir hayal ettim de, bütün çekiciliğini kaybetti şu an. :D
ama sevgilimin bacakları gerçekten çarpık :D beni sollayamaz istediği kadar ağda yapsın
Kesinlikle hemde :) Miniye karşı olana bende karşıyım :D
Milletin abazanlıkları için neden sevgilimi kısıtlayım ki?
Cevabım mı tabi ki evet
Karışamam fakat telkinde bulunurum ya da hoşlanmadığımı ifade ederim. Ayrıca herşeyin bir sınırı olmalı.
mini etek artık günümüzde popülitesini kaybetmiş durumda.neredeyse 50 yıl öncenin modası.bence giyme merakıda yoktur bir çok kişide.
Giydirmem !
giydiririm diyen 6 erkek gruba meyilli tipişler...
herkesin üstsüz gezdiği ve bikinilerle dolaştığı bir yerde yaşayınca mini etek bile masum kalıyor... ama bir başka yerde kesinlikle kıskanırım
benim nişanlım bacılarına giydiriyor bana giydirmiyor. buda hoşuma gidiyor ;) valla ben anlamıyorum bazı erkeklerin sevgililerinin orasına burasına bakılması hoşlarınamı gidiyor acaba? :S
Hayır kesinlikle giydirmem herkes haddini bilsin canım olmaz öyle şey
normal şartlarda asla ama kavga gürültü çıkarırsa benim müsade ettigim ölçüde giyebilir başka türlü asla...
Beyler ben de dahil çoğumuz giydirmeyiz dedik ama sokağa çıkıp bir bakaın. Hele izmirde sanki pantlon giyymek yasak arkadaş :D Zabıyta ceza mı ne kesiyor :D
Evet giyebilir ortama uygunsa giysin ne olacak ki herkes giyiyor.
Anana giydirmiyosan sevgilinede giydirme bacına giydiriyonmu?
ben yanında iken giysin mantığını anlamış değilim henüz
Konu açıklamaya uygun bir yere yazılmadığından,
Cevapsız kalınacaktır.
Skydriver Yönetim Bölümü :D
Giyimine karışmam. Geçmişte çıktığım kızların hepsi mini etek ve şort giyiyordu. Giyim konusunda pek huzursuzluk çıkarmayan bir yapım var.
Mini etek giymeyi bırak teklif bile edemez ne öyle o .. Allah korusun ya..
erkek olsam giydirmezdim.simdide giydirmem sevgilime :-D:-D
seven birisi giydirmez böyle o özgür giysin ne isterse diyenlerın amacı zaten bellidir
ne isterse giyebilir tabiki onu ben seçemem ama minininde bir limiti var tabi aşırıda biraz tepki verebilirim :D
Çarşafa girsin de demiyorum da o kadar da olmasın. Fakat beni bağlamaz. Sevgili. Karım değil.
Etrafta abazalar varken neden mini etek giydireyim ki
tabiki kefenin oltına olabilir yeni bir cenaze şekli ortaya cıkar :D
Ne miniymiş azizim özgürlüğün sembolü oldu.. Ama tebrikler davanızında arkasındasınız..
Erkek olsaydım gıydırmezdım, ıskoc sevgılım olsa yıne gıydırmem, gıymesın bır zahmet :)))
giyebilir tabi. benden izin alması mı gerekiyor? kendine yakışan kıyafeti giymesini bilecek kadar irade sahibidir...
Erkek olsam giydirmezdim
minimi? eğer bir erkek senin mini giymene izin veriyorsa sevgililiği bırak kanka ol onunla , biriç oyna ağda yaptırmaya git
abazaların olduğu mekanda elbette hayır
İskoç bir sevgilim yok:(
Asla istemem o sadece benim neden başkası ona başka gözle baksın ki
giymem erkek olsam giydirmezdim de.
ben giydirmem abi kendi giysin
sen sevgilinin sözünden çıkmazmısın yani?
o istedi ya da istmedi diye mi giymicen yani? sevgilin ne istiyo peki
sevgilin istiyo ya da istemiyo diye değil.. kendin istediğin için giy ya da giyme..
erkek olsam giydirmem
Evet kime ne giydiririm.
Bulunacağımız ortama bağlı..
Kesinlikle Giyemez.
cut.
Rüyasında giyebilir :)
o değilde tam su ana kadar 14 kız oy vermiş
WTF?
isterse giysin kfdıomfs
gideceğimiz ortama bağlı olur .
ben sevgilime asla mini etek giydirmem :D :D
hayır giydirmem.salaş takılsın
hayır olur mu öyle şey :D dsafdaf
Giyme demem, kendisi ne giyeceğini bilmeli.
kendine yakıştırabiliyorsa bırakırım giysin :)
Disarda asla giydirmem..
niye kendisi giyinemiyor mu :D
Sevgilimee mini etek giydirmem...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar