saat 6ya geliyordu işten geldim.. daha eve girer girmez hadi yıkanda annemlere götür beni kardeşlerim ordaymış dedi bu, mangal falan yapacaklarmış. biraz moralim bozuktu benim bizim şefle tartıştım, ya başlatma şimdi anana dedim.. arabada benzin var mı sorun yok. baktım bu bela okumaya başladı bana, allah belasını versin senin gibi adamın kardeşlerimi özledim bütün gün eve tıkıyorsun beni nolur götürsen falan diyor. götürmüyorum otur evinde dedim. iyi o zaman minibüse atlar giderim diyor... gidecek orda beyler benim dedikodumu yapacak beni aşağılayacak biliyorum. benim bir bacanak var zaten gevşeğin teki karı gibi oturuyor bunlarla muhabbet ediyor.
nereye gidiyorsun sen ya diye bir tokat attım ben buna. küfür falan etti bana bir iki tane daha vurdum. ağlamaya başladı. yatak odasında zırlıyor şu an, duyanlar bir şey var sanacak a. mk evde huzur bırakmadı ya karısı. bende oturdum burda iddaa falan oynuyorum sizle takılıyorum moralim düzelsin diye. pişman oldum yaptıklarımdan. kafanızı ağrıttıysam kusura bakmayın.
nereye gidiyorsun sen ya diye bir tokat attım ben buna. küfür falan etti bana bir iki tane daha vurdum. ağlamaya başladı. yatak odasında zırlıyor şu an, duyanlar bir şey var sanacak a. mk evde huzur bırakmadı ya karısı. bende oturdum burda iddaa falan oynuyorum sizle takılıyorum moralim düzelsin diye. pişman oldum yaptıklarımdan. kafanızı ağrıttıysam kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer