Gunaydnn ağzınizdan dokulen sozleri alalim bakalimm?
♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥
İlanı aşk diyince aklıma Kutsi geldi :D
İlanı aşk ediyorum benimle evlenir misin :D ::D
Ben biraz seni düşünüyorum yani biraz da değil aslında sebepsiz aklıma geliyorsun sadece aklıma da değil zaten kalbimden hiç çıkmıyorsun yani demek istediğim seni.. seni seviyorum
Varsin bana maço desinler
Varsin bana kiskanç desinler
Varsin dedikodumuzu etsinler
Seviyorum seni hemde allahina kadar
Ne derlerse desinler :D :D :D :D :D :D :D (alinti) :D
sevdiğime sözler ağzımdan değil içimden dökülür benim... o yüzden ekstra bir çabaya ihtiyacım olmaz ;)
çünkü şu anda buraya tasarlayacaklarım ağzımdan dökülecektir içimden değil ;)
bu zamana kadar kaybedendim..
seninle kazanan oldum..
ben bir ömür kazanmak istiyorum...
benimle sen veya ben değil,
biz olur musun?
odunum ben, anlamam öyle romantiklikten ;))
Cevap
24Cevap
Gel; gece olsun, güneş yerin dibine batsın.
Sen ecel oldun, böyleyken yaşamak tatsız.
Gel; çöllerden okyanuslara dönsün bahtım.
Gel; otur, ihtişamlı görünsün gönlümün tahtı. ❤
Hic sevmem ilani ask bana gore degil. Eden olursada karsisina gecer dinlerim.🙈😃😃😂 baktim etkilesim var. duruma gore hareket
@4Nokta5G 😂😂😂😂man×akmisin oglm, evlenen evde kalir , evlenmiyen gezer tozar hayatin tadini cikarir. 😉👊Yoksa sende yasli teyzeler amcalar gibi hala evde kalmakmi var saniosn... turkiyenin bosanma yuzdelerine bakarsan evlenenlerin cogu adliye kapilarinda nafaka diye surunuyo. Kusura bakma o kadar aptal degilim. Sanada kendimi ispat edicem hicbir durum yok.
sakinn kartaliçem sakin :)
İzin ver Gözlerin gözlerime değsin, yüreğin de bir yerim olsun. Doğacak kızımız senin gözlerine sahip olsun mu?
Burada sen ben tartışması yapmıyoruz ki yapmam da zaten, onu daha tanımıyorum bekar olduğunu bile bilmeden yazdım o sözü ki bilmiyordum gerçekten. :) Ablam yaşımda bu kadar alınacağını bilsem yazmazdım şaka niyetli yazdım. Ama benim dediğim bir laf iğnelemeydi onun yaptığı ise ALLAH'ın yarattığı bir şeyi ve bir insanı aşağılamak. Ben bu dediklerimin açıklamasını yaparım da o ne yapacak. Ben bilene havale ediyorum. Kalbini kırmak istemedim kırdıysam da özür dilemesini bilirdim fakat bazı insanlar gerçekten kendilerini ispatlamak egolarını tatmin etmek için diğer insanları çok çabuk harcıyabiliyolar. Sonuçta bayansınız ve sizin düşüncenizde hep siz haklısınız ee mağlum bu kadar abazan varken de bu hep böyle kalacak gibi.
(İktisat okuyorum) güzelim hani bir matematik sorusu çözersin ya cevabı bulduktan sonra şıklarda götürsün kesin bu dersin işte ben seni böyle kuşkusuz seviyorum ❤️❤️
I love you, i love you. Do you love me? lerle yetişen bir nesiliz biz :)
Fazla makyaja gerek yok
Onu istedigimi soylemem yeterli
Bu makyaj nasil 😊
https://i.hizliresim.com/nMZGMg.jpg
Abartili mi oldu ruju falan 😀
😊..
@seraaah evet guzeldi 😊
@seraaah keskee
Sevdim seni bir kere başkasını da sevebilirim, deli diyorlar bana desinler haklılar
Gözlerini kapat ve adımı bir kere tekrarla. Adımı tekrarladığın zaman heyecanlanma oluyorsa seni seviyorum yok olmuyorsa hadi bana güle güle.
Bilader sevdim ışte beni konuşturma.. çakma tuna kiremitci olmak istemiyorum senin olmak istiyorum. Yürü derim gelir herhalde 😋
üşenmeden karşına çıktım ve bir ömrü benimle üşenerek geçirirmisin :) daha ne deyim
Umut olmayinca bunu bile dusunemiyorum belkide biraz odunum
Belki masumca sade bikelime belki uzunca cumleler
Asik olmam cok zor asik edicek kiz yok asik olucak hic yok
Senden bir tane daha yok ve ben sana aşığım, o kadar ki seni seninle bile paylaşamam
ettiğim kişiye özel şeylerdi onlar o anki yaşadığım duyguları dile döktüm sadece bunu anlatamam
birgün nasıl olsa beni terk edeceksin çok da fazla önemsemeye gerek yok
Bilmem aşk falan cok bayatladi ben romantizm seviyorum
Yokki Edelim Kanka :P
Ben zehrimide seni sevdigim gibi sekerli severim biraksanda koymaz bana 😂😂😂😂
Biz maçoyuz abla seviyom ulan derim.😂
Sözle degil gözle anlatirim
Senin yanında, korkacak bir sey bulamıyorum...
Erkekten beklerim ben
oldugu vakit; seni seviyorum derim az ve öz
Benim olmazsan annen ölsün. ☝
İşte bunu ben beceremem
Yalnızlığımın katili olur musun ¿
Günaydın
Seviyorsam direkt söylerim
Sen o musun? :-D
İşte bunu sorarak ilan ederdim anlayana
Ben etmem o etsin
nefesimmm
Evlenek mi?