Karşınızda sizi dinliyor olsa neler söylersiniz?
(Lütfen saygısızlık etmeden duygu, düşünce ve taleplerinizi yazınız. Sevmeyebilirsiniz. Ama ülkemizin Cumhurbaşkanına saygı duymalıyız)

Karşınızda sizi dinliyor olsa neler söylersiniz?
(Lütfen saygısızlık etmeden duygu, düşünce ve taleplerinizi yazınız. Sevmeyebilirsiniz. Ama ülkemizin Cumhurbaşkanına saygı duymalıyız)
lütfen iktisat bilen bir danışmanın olsun. faiz ile enflasyon ilişkisini yarım yamalak anlamak bir insanı ekonomist yapmaz
Rica ediyorum artık mülteci almayın. Önce kendi halkınıza odaklan. Suriyeliler afganlara bedava alışveriş kartları verip konutlar vermişsiniz, kendi halkınızı araplastirmaya mi çalışıyorsunuz derdim.
Bunları gonderin derdim.
Keşke
Cevap
2Cevap
Hakaret etmeden ülkeyi yönetemediğini söylerdim. eğer her şey serbest olsaydı saydırırdım tüm gün
"Senin emir komuta merkezin kim" diye sorarım ona
https://www.youtube.com/embed/n75jaF2RBkEGeçen Er Soğan adında bir beyfendi gördüm
Anasına soyle derdim
Söylersem başım belaya girer
Hayır, hakaret etmedeğin s ürece hiç bir şey olmaz.
Mesela ben şunları söylerdim "Sayın Cumhurbaşkanım, ülkemize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ancak artık yönetemediğinizi düşünüyorum. Aday olmanıza kesinlikle karşıyım. Lütfen artık ülkemizi yönetmeyin.
Atanamamış bir üniversite mezunu musun sen?
Üniversiteyi kazanmış ama parasızlıktan okuyamamış bir lise mezunuyum
Sağlık olsun
Aklına yanlış bir şey gelmesin. Tayyibe hiç oy vermedim. Vermem de. Söylemek istediğim hakaret etmediğin sürece başın belaya girmez. Şunu da söyleyebilirdim. Seni sevmiyorum. Asla da sevmeyeceğim. Ülkemin başında olmanı istemiyorum. Bırak artık o koltuğu...
Yeter kurban olurum yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?