Sorum erkeklere kızlarda düşüncelerini söyleyebilir
erkekler hiç bir erkekle çıkmamış kızlardan mı hoşlanır evlenmek ister ? doğrumu
erkekler hiç bir erkekle çıkmamış kızlardan mı hoşlanır evlenmek ister ? doğrumu
Hayır hiç çıkmamız kızlardan hoşlanmazlar, el sürülmemiş kızlardan hoşlanırlar ve onlar ile bir beraberliğe atılıp,ilk lerini onları ile yaşamak isterler fakat şu bir gerçektir. Erkekler sadece böyle olsun ister,ama karşısında olana böyle davranmazlar,tabi ki bu sadece istisna hepsi böyle demiyorum. Erkekler çıkmaya başlayınca karşıda ki kızı seviyorsa eğer,sonu da o olacak gibi görür ve onunla herşeyi paylaşmak ister fakat ayrılık kelimesini unutur. Zamanı gelince ayrılmaya gelince de iş,hiç bir şey yok gibi ayrılabilir geneli. Ondan sonra bir daha biriyle çıkar ve yine aynı şeyleri ister,ama karşıda ki kız böyle bir şey yaşamış ise ondan uzak durur,sevgisi azalır vs. .Erkeklerin ne yaptığı ve neye karşın ne istedikleri gayet açık bir söz ile belli edilmiştir.
-- Ne koyarsan aşına, o gelir kaşığına..
Evet bu dogru kim soyluyosa yalandir cunku daha cazip gelir neden peki diye sorucaksin cunku sen geldin bir erkekle evledin bir kiz gelp ben bu adamla yattim sevistim sevgilimdi dese hosuna gider mi onun icin dogru. boyle bir kizla evlenmek ister erkeklerin geneli.
Tek taraflı düşünmemek lazım. Ben onun ilki olmayacaksam onada ilk gitme mecburiyetim olamaz. Hepsi şimdi evet diyecek ama Allah bilir kendileri kaç kızla birlikte oldu. O yüzden böyle bir şey isteme hakkını görmüyorum onlarda
Aklında,ruhunda kimse olmayan,olmamış bir kız,çok güzel..
tenine de kimse değmemiş..
bence evet ama karakter çok mühim.
Cevap
17Cevap
yoo ben ona pek takılmam ama geçmişinde çok kişi olan insandanda hayır gelmiyor.benim fazla ilişkim olmadı. ama bana denk gelen kızların geçmişinde 30 tane falan erkek vardı. bunu sorun etmedim ama çeşitli şekillerde hayatımıza dahil oldu eski sevgilileri. bu açıdan kötü gerçekten. o yuzden ne kadar temiz olursa kız o kadar iyidir düşüncesine kapılmıyor değil insan..
sadece ister.. ama eğer bu düşünülürse hiç kızla çıkmamak lazım ya da ilk çıktığının sonu olması lazım..
Biz her haltı yerken karşımızdan bunu beklemek haksızlık olur tabiki insanlar flört edicek hayatlarına insanlar giricek ama her haltı yiyip sonra bakireyim diye ortada gezen kaşarlarla da evlenilmez yani onlar sadece kısa eğlenceler olur hayatımızda
yaa sen kendini bildikten sonra sıkıntı yok.öyle bir kız isteyen erkek bugune kadar kaç kızla çıkmış acaba.eğer cevap sıfırsa o mantığa diyecek lafım yok ama eğer cevap en az 1se bir gitsin işine baksın.öyle bir mantık yok...
valla bu onları bazı konularda daha çok cesaretlendirir,yani bir kızın geçmişi biz erkekler için önemlidir bence,yani bir koca için karısının her konuda ilki olacağını bilmek pek çok konuda erkeği rahatlatır.
bu doğru düşünceye bazı hepsinde değil bazısında bulabilirsin. zira bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır.!
Doğrudur efenm.
Bkz:Erkek bir kızın ilki ,Kız ise erkeğin sonu olmak ister.
evde kaldın demek ne kötü. hemen bir tv kanalına müracaat et ve evlen. siteyi de artık bu meraklı sorularınızdan kurtarın. Heil Hitler...
tabi ki bunu ister her erkek.ama biraz hayalcilik olur.en azından bir düzine sevgili değiştirmemş olsun isterler evlenecekleri kızların
Niye sen öyle misin arkadaşım?
bırısı ıle cıksındlar
bulunmaz hint kumaşı öylesine canım feda :)
farketmez follofoş olmasın yeter bana yeminnen:D
en iyisi.. millet naapsın ikincl el kızı..
hiç çıkmazsan nasıl seçim yapacaksın
olsa güzel olurdu
Evet eyneeenn
evlenmek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar