Sevgilim laftan anlamıyor. Arkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim? Nolursunuz sabırla okuyun?

Arkadaşlar sevgilim çok yalnız ailesi onu hiç sevmiyor. Hiçbir arkadaşı yok. Hiçbir sosyal aktivitesi yok. Birazda ailesel nedenlerden dolayı psikolojisi bozulmuş. Benimle hergün 5-6 saat telefonda mesajlaşmak istiyor. Bende ona diyorum ki aşkım bak benim sosyal bir hayatım var arkadaşlarımla dışarı çıkabiliyorum. Oyun oynayıp maç izleyebiliyorum diyorum. Sevgilim'de bunları yaptığım için bana trip atıyor. Onunla konuşmayı, başka şeylere tercih ettiğim için. Arkadaşlar tamam sevgilim yalnız ama bende hayatımın 5-6 saatini telefonda geçirmek istemiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve herkes gibi benim de eğlenmeye hakkım var. Birde şu var sevgilim bana acıtasyon yapıyor. Ben tekim burda sen beni yalnız bırakıyosun diyerek beni suçluyor. Bana ağlayarak vicdan azabı çektiriyor. Sizce ona bu durumu nasıl güzelce anlatabilirim? Bir ton laf söyledim ama derdimi anlatamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar unuttum yazmayı. Ona sosyalleşmesini tabiki söyledim. Kitap felan aldım oku diye. Arkadaşın edinmeye çalış dedim. Bunları yaptım yani
Sevgilim laftan anlamıyor. Arkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim? Nolursunuz sabırla okuyun?