Nolur okuyun lütfen okuyun kafayı yemek üzereyim nolur ciddiye alın?

selam ben bir afganistanlı sevgili edindim bana hep sen beni bıraksanda ben seni hiç bırakmam diyordu İstanbul'da 9 ay boyunca her şekilde aşkımızı yaşadık ama ben diyarbakıra gelince o beni engelledi ve ona çok ulaşmaya çalıştım ama engelledi hep beni ve bir insana demiş ki o beni bırakıp gitti halbuki o beni terk etti dün arkadaşıyla konuştum ve arkadaşı bana dedi ki seni hiç sevmemiş şu an onun bir sevgilisi var ama beni sevmediyse neden hep benimleydi ben anlamıyorum neden hep benim yanımdaydı arkadaşı beni asla istemediğini söyledi başkasını sevdiğini ve eğer istanbulla gidersem bir plan yapıp onu dışarıya çıkartıp benimle karşılaştıracakmış ben gerçekten kafayı yiyeceğim neden beni sevmedi ama arkadaşına benimleyken mutlumuydu diye sordum evet çok mutluydu dedi neden böyle oldu omu beni yanlış anladı yoksa diyarbakıra gelmem gerekiyordu çünkü ailem burada ve o nişanlı yani afganistanda nişanlısı var yoksa bu yüzden mi beni terk etti gerçekten anlamıyorum afganistana gitmeyi bile kafaya koydum?
Nolur okuyun lütfen okuyun kafayı yemek üzereyim nolur ciddiye alın?