Kız arkadaşıma gerekenden fazla mı değer verdim?

İlk başta 1-2 hafta takılırım diye arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım biriydi sonradan ben onu çok sevdim ve geçmişi hakkında az çok fikri sahibiydim. Zamanla kendisinden çok daha fazlasını öğrendim bunu öğrenmek için de geniş biri gibi konuştum bu konular geçtiğinde. Ama öğrendikçe içime dert oldu, kabullenemedim çünkü benden önce 7-8 kişi ile ilişkiye girmişti aralarında 1 hafta çıktıkları oldu sadece mesela. Zamanla aşık olduğum için de bırakamadım en sonunda kavgalarımız şiddetlenince ayrıldık çok güzel bulduğum bir kızdı yani en güzel sevgilim diyebilirim ama hayatı iyi durumda değildi ailem karşı çıkıyordu ilişkimize ama ben idare ediyordum. Sonra yaptığı hatalarda özür bile dilememeye başladı ben de ayrılmak zorunda kaldım, evden çektim gittim kendi evime ve yolda da ağladım.. Aradan 1 hafta geçti ve bir adım bile atmadı ben umursamaz davrandım çünkü yaptığını anlasın diye sonra eşyalarımı aldım biraz tartıştık ve bitti, yanına erkek bir arkadaşımla gittim bana destek olsun diye sonra da bir daha görüşmedik. Benden ayrıldıktan sonra da görüşme dediğim kişilerle görüşüp mekanlara gitti, açık saçık giyinmezdi benimleyken, ama şimdi bunu yapmaya başladı falan eski hayatına geri döndü kısacası. Ama biz çok aşıktık hiç tatmadığım duyguları onda tattım hala aklıma gelince Mutlu ediyor ama ayrıyız diye de çok üzülüyorum ama hatalı olan o. Sizce mesaj atmalı mıyım? Bir çok olay oldu ancak son olay konuşma dediğim erkek bir arkadaşıyla konuşmasıydı bardağı taşıran damla oldu. Çünkü çocuk günaydın yazmış öpücük atmış bu da konuşmaya devam etmiş onunla normalde direk engellerdi öpücük ne yani? Bu yüzden ben de terk etmek zorunda kaldım ve başka kızlarla konuştum sonra ama şimdi içimden hiçbişey gelmiyor ondan sonra kimseyle de bir şey yaşamadım. Ne yapmalıyım? Ben kıskanç biriyim ailem de düzgün biri ile evlenmemi ister ailemin istemeyeceği biri sonuçta, ben de o kadar kişiyle ilişkiye girmiş olmasını kaldıramıyorum ancak bir yandan da özlüyorum..
Kız arkadaşıma gerekenden fazla mı değer verdim?