Merhaba arkadaşlar çok utanarak yazıyorum bana akıl verin ben evliyim iş yerinde birine normal gözle bakarken hatta kaba davranıyordum zamanla içimde bir tuhaflık oldu heyecanlanıyorum saçmalıyorum başkasıyla konuşunca kıskanıyorum bazen o bakmaya çalışırken farkediyorum göz göze gelince ters bakıyorum gözlerimin içine bakıyor bir tuhaf oluyorum evliyim saçmalama diye kendime kızıyorum onada kaba davranıyorum eşimi düşünüyorum pişman oluyorum ama sürekli onu düşünürken buluyorum kendimi lavaboya gidip ağladığım oluyor saçmalama diye kendime kızıyorum aşk değildir dimi ben 4 yıldır evliyim aşık olarak evlendim ya bu durum ne çok utanıyorum kınamayın ben çok kınadım kendimi kötü kadın gibi hissediyorum napıcam bana bir akıl verin kendimce o kişiye kötü davranıyorum aklımdan çıksın diye lütfen utanıyorum akıl verin bu ne oluyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel kardeşim şeytan bir insanı yoldan çıkarmak için başka insanlarıda kullanır eşinle bir ömür hayat geçireceksin o şahısla emin ol sadece gecelik ilişkin olur eşini düşünsene kahrolucak bir ömür vicdan azabı duyacaksın daha neler belkide yuvan yıkılacak peki neden sadece adamın biri yüzünden yapma kardeşim yapma kendine hakim olamıyorsan al sana çözüm her aklına geldiğinde (er reşid ) esmasını inanarak zikret düzelecek hemde çok kısa sürede allah seninle olsun dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılOkuyacağım çok teşekkür ederim rabbime Allahım aklımdan çıkar diye dua ediyorum bunu her gün okuyacağım sağolun
Cevap sahibi+1 yılselametle
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olarak evlendin diye aşık olarak devam edecek halin yok :)
Demek ki baya bir sıkıldın rutin hayatından, heycan arıyorsun , evet yanlış olduğunu biliyorsun, bırak aklında kalsın, zamanla geçer , sana yazak diye çekici gelmiş olabilir. Sakın ola açılma , sakın bir hata yapma. Zamanla geçer06 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallah
- +1 yıl
İnşallah yok, geçecek , bu senin elinde , bu senin seçimin, istersen başaırsın, inşallah maşşallaha olay kalmasın.
Soran+1 yılAmacım o
- +1 yıl
İşte herşeyin çözümü sende saklı, sen istersen başarırsın bunu biliyorsun
Soran+1 yılEvet inşaallah
- +1 yıl
Kendine inan gerisi gelir kardeşim
Bak kardeşim buna inan her evlilik monotonlasir eşim benle sohbet etmiyor diyosun ya, tutki hoşlandığın insanla beraber oldun buna inan biraz zaman geçir o insan eşinden daha kötü davranır.. evladın için sabret dua et inşallah eşinle bir ömür mutlu olursun.. öbür türlü hep bir pişmanlık olur..
00 Yorumla
kendin de dahil ne buraya ne de başkasına söyleme bunları. insanlık hali oldu madem eğer dillendirirsen içinde büyütürsün. görmezden gel bir süre sonra soğursun. mecbur kalmadıkça konuşma. gelip geçici bir şey bu. bir anlık boşluk kendine böyle telkin et.
26 Yorumla
Soran+1 yılGülümsemiyorum yüzüne bile bakmıyorum ama bir tuhaf elim ayağım titriyor dediğin gibi yapıyorum
- +1 yıl
yazmışsınız zaten bunlar hep eşinizin ilgisizliğinden oluyor. eşiniz sizinle ilgilense sevme asla böyle bir şey düşünmezdiniz. ilişkilerde de öyledir. mutsuz olursunuz sonra gözünüze biri takılabilir. sonra aldatmam ben diye savaşırsınız ama zaten gözünüz başkasına kaydıysa içinizde bu bitmiştir. malesef evlenince kadın da erkek de kendini salınca, evlenmeden önceki sevgiyi ilgiyi azalltınca çiftler bu duruma gelebiliyor. eşinizle de bu durumu konuşun. birbirimize ilgimizi göstermezsek sorun yaşarız diyin. çocuğunuzu bırakın biraz ailenize eşinizle baş başa bir tatile gidin. arada değişik bir aktivite yapın sevgili gibi takılın biraz. sürekli çocuğunuzla gezmeyin. bir süre sonra çocuğunuzun anne ve babası oluyorsunuz. eş sevgili olmuyorsunuz.
Soran+1 yılEşim evcil biri sürekli bişiler yapmaya zorluyorum sinemaya bilet alıyorum o arkadaslarınıda çağırıyor kahvaltı randevusu ayarlıyorum iptal ettiriyor bişiler paylaşmaya çalışıyorum gereksiz diyor uyarıyorum eşimi sevgiliyken değer veriyordun diye bir ortamda bir tartışma olunca haklıda olsam sen haksızdın der karşı tarafı destekler eşimi uyarıyorum korumuyorsun değer vermiosun diye o rahat biri bende özel hissetmek istiyorum ondan dolayı aklım saçmalıyor daha nasıl uyaranilirim ki eşimi
- +1 yıl
bu sorunları yaşayan sadece siz değilsiniz malesef. her yere evli, mutlu çocuklu yazanların ev hali bunlar. size karşı ilgilisi azalmış. kaybetme korkusu yok. biraz kendinizde değişiklik yapsanız saç, kilo vs? diyebilirsinizki adam atletle oturuyor evde haklısınız ama yapıcı olan taraf siz olun deneyin bir. ciddi ciddi konuşun hala düzelmiyorsa. sen kendine çeki düzen vermezsen bu evliliğe önem vermezsen bana değer vermezsen ben bu evliliği yürütmeyeceğim diyin bunu göze alabiliyorsınız. napacak bakalım? hala ayılmıyorsa bir süre ayrı kalın. ve niyetinizi söyleyin belki tek kalınca akıllanır. bu kişi olmasa bile sizin evliliğiniz bu şekilde olduğu sürece gene bu noktalara gelirsiniz.
Soran+1 yılDaha önce uyardım bişiler paylaşmıyor başbaşa biyere gitmiyoruz gereksiz görüyor muhabbet ediyorum o telefonla oynuyor duymuyor beni bu üstümdeki güzelmi diye mağazada deniyorum nebilim bak sen diyor telefonuyla oynuyor her gün hal hatır soruyorum hatta bir kerede sen sorsan ya nasılsın diye bekarken güzel sözler söylerdin evlendik değer vermiyorsun diye çok kez tartışma yaptık onun cevabı ne alakası var oluyor rahat biri kaybetme korkusu hiç yok günü birlik tatil bile düşündüm o böyle şeyleri sevmiyor evde oturmak oyun oynamak onun en zevk aldığı şey dediğiniz gibi yapacağım
- +1 yıl
oyun alın o zaman :) beraber oyun oynayın. siz biraz huyundan gidin. ben inanıyorum ki bir kadın isterse karşındakini parmağında oynatır, tekrar aşık da eder ben ona inanıyorum. biraz işve cilve artımı, dış görünüş değişiklikleri. sizi neşelendiren arkadaşlarla sık görüşme biraz havanızı değiştirin. parfümünüzü değiştirin böyle kadınsı bir şeyler filan, makyaj vs. yeni bir kadın yaratın adamın karşısında. inşallah düzelir. canınızı sıkmayın ben düzeleceğine inanıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
+1 yılişten ayrılacaksın ve eşinle biraz daha ilgilenin bir hobi bulun kendinize. anca böyle düzelir. ya da durumunuz varsa baş başa bir tatile gidin orada farklı fanteziler deneyin. aşırıya kaçmamak şartıyla ama o işten ayrılman gerekiyor. ve eşine daha fazla vakit harcaman gerekiyor. çocuğun falan varsa onlar için. neyse sağlıcakla kal. gidip eşine biz bununla bakışıyoruz çekil aradan falan der. daha büyük sıkıntılar olur.
00 Yorumlakötü kadın değilsin canım böyle düşünme utanmada bunlar olabılır belkı evllıgındekı sıradanlıktan sıkıldın heyecan arıyosundur hataya düşmemeye çalış eşinle daha cok vakıt geçir eğer duygularını engelleyemıysan onu sevıyosundur hayırlı ısler :D
00 Yorumla
+1 yılçok kötü bir durum olabildiğince uzak dur unutma sen evlisin sonradan pişman olabileceğin şeyler yapma imkanın varsa işten çıkmayı dene böylece aklından gider
10 Yorumla
+1 yılBen düğün nişan gibi yerlere gitmeyi fazla sevmem ama gidersem de oyundaki kendini kanıtlama, ben de buradayım triplerine girmiş kızlara işim olmaz.. Kenarda hanım hanımcık oturan kesimle işim olur..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Görmezden gel diyecem aynı iş yerinde çalışıyorsun.
İşi bırak diyecem, kocamın işi o kadar iyi değil diyorsun.
Bence kocan ile ilgilen belliki evliliginde bazı şeyler eksik bunları tamamlamayı dene derim ben...01 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbet eksik malesef erkeklerin elinde bir telefon saatlerce oyun oynanıyor değersiz hissediyorsun
Eşini hala seviyorsan bırakma. Isden ayrılıp başka yerlerde is bakmaya bak o adamdan ne kadar uzak o kadar iyi olur. Ilerisi kötü olur bence.
00 Yorumla
+1 yılO iş yerinden çık bence yemin ederim bende korkuyorum aynı şeyin evlenince başıma gelmesinden. Evlenince çok gezmeycm ve çalışmycm buna karar verdim
00 YorumlaAsik degilsin ebde kocan yüzüne bakmiyor muhtemelen ondan oluyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşkım canım ömrüm gibi durumlar yok zaten
+1 yılBen çocukluğumdan beri zeingleri kınıyorum hala bir hareket yok
10 Yorumlaeşine söyle seninle daha çok ilgilensin. ilgisizlikten kaynaklanan bir boşluk seninkisi
00 Yorumla
+1 yıleşine odaklan normalde yaptıklarınızın dışıda birşeyler yapın sosyal anlamda
00 Yorumlaaşk değil arzuluyorsun, eşin de arzuluyor olabilir baskasını
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünerek kendimi kontrole almaya çalışıyorum zaten :(
Boşuna demiyorlar;
Kınama başına geçer diye
Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim.
Sanmıyorum aşk olacağını ama hayırlısı00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yüzünden vurup geçiyoruz Gerek yok evliliğe yarın bir gün böyle bir mevzu yaşasam Çok büyük sıkıntılar olur harbiden.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bacım değilim gönlümde yer aldı napacağım diye akıl istedim kendimce bişileri düzene koymaya çalışıyorum kaşar değilim
+1 yılaşık olmaya doğru hızla ilerliyosun ve bunlar felaketin ayak sesleri
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
sıkıntılı bir durum tecrübem var bu konuda
Soran+1 yılNasıl düzeldiniz
- +1 yıl
uzun mesele benimki.. sana kısaca söyliyeyim işten ayrıl ve bir daha sakın görüşme o kişşiyle
Teklif etse birşeyler yaşayalım diye cevabın ne olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz derim
+1 yılOluyor öyle şeyler. Uzak durmaya çalışmak en iyisi.
00 Yorumlaevde kocana iyice sarıl
Kocana aşkını daha da artır
Masanın üstüne kocanın resmini koy onu her gördüğünde aklına kocan gelsin vs. vs00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle süt dilimleri çok sonra erkekler neden svmez neden sevsin her yer aha böyle kaşar dolu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman ne yapacağını biliyorsun uzak duracaksın neden soruyorsun
Soran+1 yılSalak uzak duruyorum bapmam gerek diye soruyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBnde verdim cevabını anlayışı kıt
iş değiştir bence yoksa kerndini tutamıcak gibisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİş baktım bulamıyorum eşimin işide kötü işten çıkabilir kalmak zorundayım :(
+1 yılİş yerinden izin al ve ayrı kal ortamdan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kötüsün eşinin yerinde olsam ayrılırdım
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİş çevirmiyorum o gelse seni seviyorum desede bozarım olmaz ki iş çevirmiyorum
Soran+1 yılEşinize ilk günkü gibi davrandığınız ona değerli olduğunu hissettirdiğiniz ve kıskandığınıxı belli ederek sevdiğinizi güzel sözler söylediğinizde gözlerine bakarak gülümsediğiniz sürece bir olay olduğunda karım diye koruyabildiğiniz sürece bir kıyafette bu olmuşmu diye sorduğunda yüxüne bakıp yorum yapabilirsiniz değerli olduğunu hissettirdiniz sürece benim gibi kafası karışık bir hanımınız olmaz telefon oyununda saatler geçirip bir naslsın aşkım demeyi çok görmessen böyle olmaz bende böyle olmak istemezdim
- +1 yıl
Peki ayrılmak için neyi bekliyosunuz? Bunlar yaptığınızın doğruluğunun mu kanıtı? Eşinizi seçerken niye daha detaylı tanımadınız? Hoşlantılarınızla evlilik yapıyosunuz sonra ortaya bu vakalar çıkıyor önce sevmek nedir onu öğrenin sonra sevin. Biriinden hoşlanmanız veya onla iyi vakit geçirmeniz değildir sevmek duygusal verilen kararlar her zaman insanı yanlışa sürükler. Mantığınızla hareket etseydiniz bunlar başınıza gelmezdi. Doğru insanı seçemeyende sizsiniz kendi fıtratnıza uygun birini alsa idiniz bu sorunları yaşamayacakdınız vs gibi birçok şey söyleyebilirim siz siz tamamen yanlışsınız demiyorum az çok bazı şeyleri kestirebiliyorum kişisel gelişim psikoloji astroloji vs gibi ilimlerde çok araştırmalarım oldu ve birebir insanları deneyerek bazı varsayımlarım oldu. Ve insanla ilgilenen bu ilimler diyorki eğer hayatında bir hata var ise karşı tarafı suçlama dön kendine bak erde yanlış yaptım de. Eğer anlaşamıyorsanız direk ayrıl ve hayatına yön ver diğer türlü çok yanlş bişey yapyrsn
Soran+1 yılEvliliğim babam hastaydı oda görsün diye hemen nişanlandım babamın kaybından sonrada basımızda biri olsun diye düşündüm çok iyi birisi diye düşünerek evlendim hakkısınız :(
+1 yıleşinle ilgili sorunun var bunu çöz her şey düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ki :( yeni aldığım elbiseyi deniyor gösteriyorum kuzenlerimle hep beraber o bakmadı bile herkes güzel söz güzel bakış bir kahve yapıp muhabbet etmek istedemde ya telefon oyunu ya arkadaslatıyla belkide bu saçmalık saçmalatıyor beni dimi :(
- +1 yıl
Seni hiç tanımadan cevabını söylüyorum işte bu ilgisliğin bir sebebi vardır onu bulmak lazım
+1 yılöyle olur insanları ayıplama
01 Yorumla
Soran+1 yılGünah nasıl böyle düşünebilinir dedim düşünülüyormuş :(
+1 yılALLAH yardım etsin
Kovana üzüldüm be kardeşim..01 Yorumla
Soran+1 yılBende ;s
+1 yılbu normal kınadığını yaşar insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUygulamaya gecilmedikten sonra. sıkıntı yok
01 Yorumla başka bir yerde işe başla
00 Yorumlaevlilğin de boşluktamısın
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz :(
Soran+1 yılEşim rahat umursamaz biri hesap kitap yapmaz güzel söz söylemez onu uyarıyorum ayrılırız düzel diye yok aynı
Soran+1 yılPaldır küldür söylüyorum :s
Soran+1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yıleliliğini riske atıcaksa o işyerinden aytrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin işi kötü en iyi maaşıda burda alıyorum iş baktım bulamıyorum :(
- +1 yıl
git kafanı duvarlara vur o zaman eşin aynısını yapsa?
- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğun varmı? Kınamak için sormuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar burda arkadaşlar bacım kaşar diyor öyle biri değilim belkide eşimle bir kahve içip muhabbet edemiyoruz güzel sözler duymuyorum gözlerime bakmıyor belkide ondan saçmalıyorumdur dimi
Cevap sahibi+1 yılMillet namus abîdesi hepsi..
Kendileri her haltı yapıp akıllarınsıra millete ayar veriyorlar..
Neden çocuğu sordum, ilişkilerde 3yıldan sonra aşk meşk hak getire.. Bitiyor heves de kaçıyor. O sıralarda çocuk yapınca tekrar ruhen birbirine bağlanıyor çiftler..
Tabi eşin bu tip konularda kibar ve anlayışlı değilse görev yine sana düşüyor. Aşke bütünlüğünü korumak istiyorsan Eşinle konuş ve onu incitmeden ondan beklentilerini söyle. Ama başkalarıyla kıyaslayarak yapma bunu..
İş yerindekini kafandan atman için tam tersi uzaklaşmak yerine daha yakın dur
Seks yapınxa geçer net
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbölümünü değiş veyte işini değiş
00 Yorumla O işten çık
00 Yorumla
+1 yılver gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle belden aşağı durum değil terbiyesizlik tapmayın
- +1 yıl
boşa kocanı onla evlen o zaman
kinama sende
10 Yorumlaİşten ayrıl
00 YorumlaHayırlısı olsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılişini değiştir
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı