Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup seninle ağlayasım var , benzer durumum var evlenmedi belki ama oluru yok ben onun için üzülürken o başkası için üzülüyor , değiyor mu değmeyecek üzülmek eldemi değil üzülmesen sevgine ihanet edersin ulan , öldürsen ne olacak için rahatlayacak kinlisin 2 gün 3 gün rahatlayacaksın , o en iyi ihtimal 3 sene yasını ttup belki başkasına gidecek , sen ne olacaksın senelerini vereceksin , çok saçma çok boktan bir durum insan düşün düşün beynini yiyor ulan senin gözünden kendini görse anlayacak belki ama sen üzerine düştükçe kaçıyor onun için çekiciliğin azalıyor , 4 gündür içiyorum sabaha kadar ne oluyor bir bok olmuyor daha rahat içleniyorum , kendimi kaybediyorum acı çekmeyimi seviyorum diye düşünüyorum , elden bişey gelmiyor allahım bana sana bizle aynı şeyleri paylaşanlara yardım etsin çok bunaldım artık , yakma kendini kardeşim , kardeşim benim inan değmiyor bende seviyorum köpek gibi it gibiii biliniyormu kıymetii yooookkk ama elde değil üzülüyozz kendimize yapıyoruz sokayım böyle aşkın ızdırabınaa oyyy oyyyyyyy , kurtulmaya çalış o psikolojiden inan candan üzülüyorum sana da..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 4 sene dayandım artık olmuyor usta dağı taşı yakasım var gözleri rüyamda giriyor yolda ona benzeyen birini gordugumde o sanıp başım dönüyor geberiyorum köpek gibi aşığım
Cevap sahibi+1 yılDahası da var her söylediği kelimeden kendine pay çıkarıyorsun , seni en çok o mutlu edebilecekken en çok o üzüyor , düşünmekten sabahlar oluyor , sigaran 2 katına çıkıyor , iştahın yok , umrundamı değil , belki çok cesursun onun karşısında tırıvırı dilin düğümleniyor mallaşıyosun , sanki her şarkı seni anlatıyor hepsi ona yazılmış.. Okuyanlar diyor belki acizlik belki eziklik ama elde değil olmuyor hiç bir insan için kendimi böyle hiçe saymadım kendimden çoktan geçtim..
Kaçıncı replayım hatırlamıyorum.(https://www. youtube. com/watch? v=Gp1kITY9qtM)
Kaç kere replay yaptığımı hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNesrin Kopuz - Oralı değil (dinle)
En İyi Cevaplar
Hayatının en büyük yalnışını yaparsın Asla tevessül etme cezaevine girdiğinde çok pişman olursun psikolojik destek al bir dakikalık efelik bir ömür boyu hapislik olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışında dayım var oraya kaciricam param var orda evim var
Soran+1 yılKabul etmezse o adamı kursuna dilerim o kadinida kendimide aynı denizde boğarım gözüm kara uapacam Allah affetsin
Soran+1 yılOnuda yanımda goturcem ben bu yola baş koydum
Işte bu yüzden kadın olmak zor bir şey. psikopatın biri geliyor sen yuvani kuruyorsun mutlu mesut yaşıyorsun diyor ki ben sana çok aşığım kocani öldürür seni kaçırırım. kadın da istemiyor tabi hayır diyor o zaman da seni öldürmeye kalkıyor. sende zorla kabul ediyorsun, etmezsen de hem seni hem kendisini öldürüyor. kabul edince de istemediğin biriyle kötü bir hayat yaşıyorsun. sen bu düşündüklerini yaptığında çok mu mutlu olacağını düşünüyorsun? Aptalligi bırak ve kendine gel yeni insanlarla tanış yeni bir hayat kur. Allahım sende beni ve hemcinslerimi koru, yoksa bir gözümüz her zaman toprağa bakıyor olacak.
23 Yorumla
Soran+1 yılBoş vaad verme pls
Soran+1 yılBeynindeki boşluğu dolduracak tek kadın o senin gibi değersiz insanlarla tatmin olamıyorum bysa
Eğer gerçekten aşık olsaydın o kadına onun mutluluğuyla da mutlu olmayı bilirdin.. Kaç kişi tanıyorum senin durumunda ilk sen degilsin yani. Ama hayırlısı böyleymiş diyip geçmek lazım biyerde. Sen sanıyo musun ki onu kaçırınca herşey güzel on numara olcak.
19 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacak belki ama benim olacaj
Soran+1 yılBeni ilgilendirmiyor onun EŞİ sürterim yok olur bu kadar basit
Soran+1 yılAşkım uğruna manyağm
Soran+1 yılGözüm döndü
Soran+1 yılBabam gerekirse ailesini öldürelim diyor annem ayrı zaten abim arkandayım dedi dayım zaten mafya her zaman arkamda oldu rusyada çeçen mafyası amcam var almanyada halam ve evimiz var kısacası ben bu kızı kaciriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yıl20-28 yal zaten ciddi bir farklılık bekar olsaydı da olmazdı muhtemelen. Ki evlenmiş gitmiş şu ya benimsin ya toprağın saplantısından kurtulun sorunlusun git tedavi ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence insan sevgisinin peşinden koşmalı siz tedavi olunuz
+1 yılSahiplenen seven insan diye dalga geçeyim desem daha çok inanır gazlanıp hemen yaparsın diye demiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHer turlu yapacam ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. içindeki yanlış duyguyu öldür
evli bir kadını düşünme büyük bir günah
şarkılardan uzak dur ruh sağlığın bozulmasın02 Yorumla
Soran+1 yılKafaya koydum aga
+1 yılkız hayatını kurmuş ne kaçırması git bir psikolojik tedavi gör
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kararlym
+1 yılPlatonik aşıksan söyleseydin belki kabul ederdi belki istemezde kimse zorla sevicek diye bişey yokki
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında neyi kabul edecek isim yoktu
- +1 yıl
Çok güzel ve bitmiş bir aşk hayatı geçirmiş olarak sana şunu söyliyim 2 sene üzüldüm sonradan umrunda dahi olmuyor çok takma
Soran+1 yılBenimki Leyla mecnun misali ama o mecnundan haberi yok yakında olacak
+1 yılKaçırırsan mutlu olabileceğine inanıyor müsün?
Kız sana hayatı zehir eder.03 Yorumla
Soran+1 yılYeterki o etsin
- +1 yıl
Başkasının helali
Soran+1 yılGorecez
mal açık ve net platonikmişmiş kaçırıcakmış mal mıısn olm sen
04 Yorumla
Soran+1 yılKaçıracam lan alayını gebertirim gerekirse
Soran+1 yılSıktır lan sen ne anlarsın
+1 yılOtur ln oturduğun yerde yakma kimsenin başını sülalende adam bırakmazlar namus davası bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBirader babam gelsin onuda gebertirim ben o kadın için
- +1 yıl
Yapma kardeş her günahın kefareti var kiminin bu dünyada kiminin ebedi dünyada.
Soran+1 yılKardeşim benim onun için yapmayacağım şey yok yapamasam bile o uğurda ölürüm
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Kadın kendi hayatını kurmuş neyin kaçırması zaten onun sana karşı bir hissi olsa evlenmezdi
04 Yorumla
Soran+1 yılBen im ona olan sevgimden bile haberi yok bu neyin kafası
Soran+1 yılGörücez
+1 yılSen savaşla aşkı karıştırmışsın kardeş
08 Yorumla
Soran+1 yılBu pazar savaşıyom
- +1 yıl
Hadi bakalim :D
Soran+1 yılHelp Me
- +1 yıl
Yani bilemedim ki evli sonucta bence birak "/
- +1 yıl
Bu sene evlendi demissin vegerekirse nisanlisini da oldurcem demissin bu kiz evli mi nisanli mi simdi
Soran+1 yılNişanlı olduğu kesin ama evlendimi tam bilgim yok o gece litvanyadaydım
- +1 yıl
Gecen yine litvanyada takiliyorum : D birilerine soramiyo musun
Soran+1 yılYok olm ortak kimse yok yanlz kimse ölmeden halletsek iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBu aşk değil saplantı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılYat yat sen ne içtiysen bida içme
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı sanıyorsun lan
+1 yılOoo saçmalama bırak kadın mutlu olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gözlerinin göremeden yaşayamıyorum
- +1 yıl
Hayatın kanunu bu
- +1 yıl
Üzgünüm :(
Soran+1 yılSıçarlar böyle kanuna gerekirse onun uğrunda ölücem
- +1 yıl
Keyfin bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal arkadaşım erkek adam ağlamaz
026 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç aşık olmamissin
Cevap sahibi+1 yılher kez aşık olur ama senin olay çok gereksiz 20 yaşındayım diosun kadın 28 diosun bide evlendi diosun bekar olsa belki bir ümit dicem kardeş ama hiç bulaşma sen ona sevgiğin bir kadını başkası gelip gözdikse elinden almaya çalışsa sen ne hissedersin ben o kişinin an*sını s*krim
Soran+1 yılBen o adamdan daha çok seviyorum daha çok hakediyorim bu kadını gerekirse o adamı kurşun a dizerim ailesinin ocağını söndürürüm
Cevap sahibi+1 yılm*lmısın mk daha çok sevion die daha mı çok hakkettiğini sanıosun madem seviodun 4 yıldır ne b*k yiodun açılsaydın yürüseydin sen fırsatını kaçırmışsın şansın varken kullanmıyıp sonradan çabalamanın bir anlamı yok ayrıca o senden 8 yaş büyükmüş sen onun gözünde bir veletten başka hiç bişe olmicaksın
Cevap sahibi+1 yılmanevi olarak hakkettiğini düşünebilirsin maddi olarak karşılayabilicekmisin? kafa yapın güzelmiş kardeş
Soran+1 yılSalak adam ben 18 yaşında kadına neyime güvenerek evlilik teklif edicem. Almanyadan ev aldım 20 yaşında iş sahibiyim gelirim var arabam var şimdi benim olacak o kadın karşıma çıkanın kukusu. na koyacam severim sevigilisinide ailesinide lan
Cevap sahibi+1 yılsen o adama bişe yapmaya kalkarsan ve ya yaparsan Allah korusun kadının gelip senin kollarına mı atlicanı sanıosun senden nefret edicek iğrenicek senden hapse girmenden bahsetmiorum bile
Soran+1 yılAdamın ruhu duymayan biz almanyada olucaz o kadına bu hayatı sevdiricem en güzel yerlerde yasaticam saçını süpürge edicem yüzü gülsün diye kaderi buymuş birazda o ağlasın
Cevap sahibi+1 yılahahahahahaha sen harbi s*laksın ya zorla mı yaptırıcan yani zorla güzellik olmaz yavrum
Soran+1 yılSen şu üslubunu duzelt önce mafyaysan herşey olur bu dünyayı bilmiyorsun paşa
Cevap sahibi+1 yılpabucumun mafyası son olarak sölicem şey şu sana eğer gerçekten bukadar seviosan onu mutlu olmasına izin verirsin önemli olanın senin ne istediğin değil onun mutluluğudur ve bırakıp gitmektir bırak o hayatını mutlu bir şekilde yaşasın çünkü o seçimlerini yapmış sen bu seçimlerin içinde yer almıosun, hepimiz özgür insanlarız kimse bir başkasına istemediği bişe yaptıramaz artık seni Allah a havale ediorum ben daha fazla uğraşamicam
Soran+1 yılSeni ünvanımızla ezerim bu 1 2. Si benim kadına olan sevgiden haberi bile yok belki onu aldatacak lan
Cevap sahibi+1 yılayy götüm , evlenmiş lan ne aldatacak mk , bunu yaparsan senin o adama yapmış olacağın şey şşerrrefdsizlikten başka hiç bişe değil düşüncesiz p*ç seni bas git uyu ya alkol içme bidaha
Soran+1 yılLan ga. vat sen bir gizliden çıkta özele geçelim hıyar ağası tanışalım senle
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka gel hesabim bu Fenasi_Kerim
Soran+1 yılÇocuksun
Cevap sahibi+1 yılAhahaha kabul et güzeldi 😂😂 aynı yastayiz bende 20 yim sadece ben mantikliyim sen siyirmissin kanka
Soran+1 yılAşık olunca anlarsın
Cevap sahibi+1 yılsen yinede dediklerimi bir düşün bakalım daha ne muhteşem kızlar var bu dünyada :)
Soran+1 yılSenin dünyadaki kızlar benim gökyüzüme güneşime pabuç bile olamaz 4 senedir karanlıktayım 1 haftaya o güneş doğacak
Cevap sahibi+1 yılherkesin bir abisine ablasına aşık olduğu bir dönem vardır ama o dönem geçer gider kimse takılmaz buna okadar sen bu durumu anlayamamışsın işte zihin yaşı geri olunca naparsın
benimde bir abla vardı 15 yaş büyük bende cocukluğumdan beri tanırım 9-10 yaşımda felan açılmıştım ben ona abla ben sana aşığım die :D gülüp geçmişti şimdi kankayız yani ;) ama bu durumu çocukken yaşamak daha iyi çünkü konuyu bilmiosun geçio gidio sen bu yaşında bu durumu yaşıyıpta buna takılmış olman üzücü gerçekten git söle onda sıkıntı yok ama mevzu çıkarman ında bir anlamı yok yani hem kendine hemde ona yazık ediceksin hayatı sen kafaya koymusun zaten oyuzden daha fazla ugraşmicam yıldım senden kardeş sana üzülmüom artık sadece acıorum :)
Soran+1 yılSen 4 köşeli odanda elini tokatlarken ben 15 yaşından beri çalışıyorum. Okuldan çıkınca internet cafeye gezmeye değil işe gidiyordum. Ev aldım araba aldım evet mafyadan karaborsayla aldım ki bu kimseyi ilgilendirmez emeğim var senin çocukluk dediğin şeyi ben yasayamadim. En çok kavgayı ben ettim ki sizin ekmeğiniz yağlıyken. Bu saaten sonra herşey hakkım
Soran+1 yılSen biraz tarihini arastirirsan 1 2 roman okuyup mecnunun Yusuf un zelihaya yaptıklarını görsen sacmalamayi kesersin
Cevap sahibi+1 yılbenim çok arkadaşım var öyle genç yaşta çalışan felan ama senin gibi sıyırmıolar mk
ayrıca geçmişle şu anı hangi kafayla kıyaslıon demokrasi kimse kimsenin hayatına karışamaz
madalyon die çok iyi bir psikoloji merkezi var tavsiye ederim
Soran+1 yılSen milliyet siz soysuzsan ben ne yapayım ga. vat.
Soran+1 yılAdam olsan özele gelirdin
kıza söyle aşkını nereye gideceğini
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk önce öyle yapıcam sonra uygulucam
Saçmalama.
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadğm kadar ciddiyim
Soran+1 yılAşık olunca anlarsn
Soran+1 yılNasıl takıntı arkadaşım anlamiyomusun 4 senedir güneş yüzü görmedim karanliktayim araftayim yeter artık bence yetmeli
Soran+1 yılTek aldığım şey alkol iyi böyle
+1 yılKacir la adamsin :-D
04 Yorumla
Soran+1 yılO adamın ocağını sondurucem
- +1 yıl
Şaka falan da yuva yikanin yuvasi olmaz.
Soran+1 yılOlmasın ilk önce kadını sonra kendimi öldururum napalım
- +1 yıl
Hayirlisi be. Istedigin gibi yasa her zaman. Icinde kalmasin hic bisey
+1 yılyat uyu geç oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı sanıyorsun lan
Ohaaaaaaaa
08 Yorumla
Soran+1 yılSakam yok ciddiyim
Soran+1 yılSanmam kararımı verdim
Soran+1 yılBelki oda beni benimser... En azından kaçırırım kabul etmezse gözleri önünde kendini oldurucem
Sacmalama
04 Yorumla
Soran+1 yılHaberlerde gorursun
Soran+1 yılOlmuyor valla olmuyor ya kendimi oldurucem en sonunda
+1 yıluyu gec oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı sanıyosun
Soruyo bide
00 Yorumla
+1 yılYat gecer
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama.
03 Yorumla
Soran+1 yılYakında haberlerdeyim
- +1 yıl
Tabii çıkınca söylersin
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılHadi kaçır :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKaciracam zaten almanyaya
- +1 yıl
Really? Dostum vazgeçmek bazen herşeyden iyi olabiliyor. 20 yaşındasın. İyi düşün.
Soran+1 yılGözleri rüyamda giriyor ona benzeyen birini gördüğümde yeniden ölüyorum bir gün iş çıkışında kaciricam zaten öğretmen sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Peki kaçırdın ve gittiniz diyelim. Onun gözünün önünde her gün ağlamaktan bitap düşmüş sana nefretle bakan gözlerini mi görmek istersin yoksa mutlu olmasını mı? Duyguları kontrol edemezsin. İnsan kaç yasında olursa olsun hayalleri vardır. Ve bayanların daha çok.
Soran+1 yılBen onu mutlu ederim kilina zarar verenide gebertirim yeterki yanımda olsun
- +1 yıl
Hiç birşey bu kadar basit değil. Her neyse...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomedi stayler
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşaman hikaye boşver çocuk
Soran+1 yılCiğerini söktürmeden defol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım