Sizce hangisi gerçek sevgi? Sevgililik mi kölelik mi?

Merhaba,
5 ay önce tanışıp sevgili olduğum çocuk bana ayak fetişi ve köle ruhlu olduğunu itiraf etti ve kimine göre sapıklık gelebilir ama ben denemeye karar verdim. biz kendi aramızda sahibe köle dışardan bakınca düz sevgili ilişkisi yaşamaya başladık. Bana sahibem diye hitap ediyor, sizli bizli konuşuşuyor, eşyalarımı taşıyor onu azarlamam hoşuna gidiyordu. Onu kuskanıp kısıtlamam bana rapor vermesini istememden hoşlanıyor itiraz etmiyordu. Zamanla birbitimize bağlandık ve o da beni kuskanmaya başladı. Hakkı olmadığı için çok ses çıkartamıyordu. Geçenlerde sahibe köle ilişkisinin bu sıra onun işleri yoğun olduğu için onun özgüvenini ve konsantrasyonunu etkilediği gerekçesiyle bana bir süre sen diye hitap edeceğini ve düz sevgili olmak istediini söyledi. 1ay böyle devsm ettik ve ben artık benim sajibesi olup olmadığımı sorfum. İstrmiyor mudun diye yokladım. Beni çok sevmeye başladığını ve sahibesini bu şekilde sevemiceeni söyledi. Sahibe ilişkisi öncesinde onun içşn tabuymuş ve çekici geliyomuş ama benle yaşayıp tadını alınca normal sevgililiğin daha iyi olduğuna karar vermiş. Sizce derdi ne? Beni önceden mi seviyordu ki kölem olmak istiyordu yoksa şimfi mi sevmeye başladı da sevgilim olmak istiyor?
Sizce hangisi gerçek sevgi? Sevgililik mi kölelik mi?