A) Her gün konuşmak mı? B) Birbirini anlamak mı? C) Aynı anda hem huzur hem heyecan verebilmek mi?
Gerçek sevgililik bir şıkta olmaz ama birini seçeceksek C şıkkıdır çünkü hem huzuru hem heyecanı aynı kalpte taşıyabilen bağ her gün konuşmaktan da sadece anlamaktan da daha derin bir şeydir anlamak anlaşılmak
Bence hepsi gerçekten sevdiğim insanı her gün uyumadan önce hatta uyku arasında susayıp uyandığım anda bile düşünüyorum. Uyandığım anda aklıma ilk gelen şey yine o bu yüzden de her gün konuşmak derdim. Konuşacak birine ihtiyacı olduğunda tam da orada olmalıyım o yüzden de anlayabilmek çok önemli. Hem huzuru hem de heyecanı benle yaşamalı bu yüzden de c.
Nazını çekmek, her koşulda ilk koştuğun, küs olsanızda göğsün sıkıştığında ve onu aradığında sitem etmeden yaranı saran, seni herkesten ayrı tutan, dualarında unutmadığın, gün içinde sık sık zihnini meşgul eden gibi gibi ekleyebiliriz
Bence gerçek sevgililik tek bir şıkla anlatılacak bir şey değil ama içlerinden birini seçecek olsam C derim. Çünkü bir insanda hem huzur hem heyecan hissedebiliyorsan o bağ başka oluyor. Sadece konuşmak ya da anlamak yetmez, insanın kalbi aynı anda sakinleşip hızlanabiliyorsa orada gerçek bir bağ vardır.
PatronBy34 güzel bir yerden yakalamışsın konuyu 😌 Bence de tek başına her gün konuşmak yetmez, bazen iki saat susup sarılmak daha çok anlatır. Ama huzurla heyecanı aynı anda yaşatabilen ilişki var ya… işte o kalp atışını hem sakinleştirir hem hızlandırır 💙🔥 Ben de C diyorum net! Sen bir ilişkide en çok hangi tarafı arıyorsun, huzur mu yoksa ateş mi? 😉
Hepsi bir arada yoksa bir şeyleri aksak bir ilişki olur sürse de. Seven sevdiğine ulaşmak ister, her gün arar sorar ufak anlarda da olsa. Bu iki insan ne kadar çok konuşursa konuşsun birbirini anlamıyorsa gün geçtikçe uzaklaşır. Yanında sürekli gerildiğiniz ya da sıkıldığını biriyle de ne kadar yüksekten başlarsanız başlayın zamanla düşersiniz.
bence de c şıkkı. gerçek sevgililikte hem huzur veren hem de heyecan uyandıran bir bağ olması gerektiğini düşünüyorum. yani sevgili olunca hayatın her anı anlam kazanıyor.
Gerçek sevgi en kötü anında bile seni yargılamadan, yorumunu katmadan, aman bu da dertmiymiş demeden ya da kestirip atmadan sadece dinleyerek ve yanında olarak senin sakinleşmeni beklemesidir.