İlki annenin çocuğuna olan sevgisi, ikincisi çocuğun annesine olan sevgisi ve üçüncü olarak hayvanların bize olan sevgisi ve sadık olması.
Bahçede beslediğim ve evde beslediğim kedilerimin beni sevdiğini o kadar çok hissediyorum ki. Ne zaman yanlarına gitsem bana sürünüp şirinlik yapmaya başlıyorlar, minik minik adımlarla peşimden geliyorlar. Hepsini çocuğum bebeğim gibi görüyorum ❤️
Valla asil hayvanlar sahiplenecem bende.. Neyse gercek sevgi bence karsilik beklemeden verilen sevgidir. Yani sirf o diye onu sevmektir. Bir seyi sevmesen bile icinde o oldugu icin sevmektir ya da bir seyi kotu yapmissa bile o yapti diye sevebilmektir. Sirf o var diye hayati sevebilmektir. Kendini sevmiyosan sirf o var diye aynaya bakip kendini sevebilmektir. Ask dedigin sey sevgi dedigin sey bir o sevsin diye sevilmez o diye sevilendir bence. Gercek sevgide budur onun tum kusurunu gormezden gelip her baktiginda tekrar tekrsr aşık olmak sevmek
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anne ve babalar yaşlanınca kendisine baktırmak için, kadınlar eşleri bırakmasın diye doğurup sek.. yapacak insan bulunduruyor yataklarında,çocuklar anne ve baba parasıyla iyi davranıyor, hayvanlar mama vermesen terkeder,çıkarsız sevgi yok, aşk zannedilen şey cinsel açlıktır, evlilik seks için bok kokusuna ve osuruk kokusuna kutlanmaktadır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tolstoy'un İnsan Ne ile Yaşar kitabını tavsiye ederim. Son zamanlarda okuduğum bu kitapta bu soruya ve gerçek sevgiye ait incelemeleri, analizleri çok hoşuma gitmişti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Gercekten kastın menfaatsiz sevgiyse oyle bir sevgi yok. Her şey menfaat üzerine kurulu bu dünyada annenin çocuğuna sevgisi de dahil