Özellikle aynı yaşta olanlar var mı :) ve kim daha büyük gösteriyor misal
Edit: Aynı yaştayız :)
Edit: Aynı yaştayız :)
4 tam istediğim gibi hep derdim zaten 3-5 arasınyaş farkı olsun dıe çnku bana gore benden daha olgun olamlı. Ayrıca bn 21 yasndayım ve sozlum 21 olsaydı olnazdı dıe dusunuyorum. Çnku erkekler daha geç olgunlasıyor. ( en azından çoğu) ve bnce bir erkeğin evlilik yası 25 den sonrası 😏
Tam benim kafadansın resmen beynimdekileri okumuş gibi aynen öyle 👍👍 malesef ki geç olgunlaşıyorlar :(
Herkes sevgilisi ve eşini yazmış ben de hoşlandığım beyi yazayım bari :) :)
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum. O da büyük gösteriyor normalde 1 yaş fark var ama boy farkı da eklenince 2 3 varmış gibi duruyor ^_^
Çok iyi bu tam benim durumum :) sevdim bu cevabı baya 👍👍👍
Evet evet seçicem tabikide ama eig seçebilmem için sorunun üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyor ya :) aklımda yoksa
En az 5..
En çok 8.. Olmasını isterim..
#Vesselam
Güzel 👍👍
yok ki olunca söz yazarım :D
Peki :) eğer olsaydi aranızda kaç yaş olmasını isterdin
senin gibi yaşıt olmak isterdim :) ya da birkaç yaş büyük olabilir..
Yok ya bir kızın bir erkekten büyük olması iyi olmazdı sanirim :))
Tabi fazla büyük olmasın ama bir iki yaş olsa sorun etmem ben zaten bir iki yaş büyük gösteriyorum onu da hesap ettim ayrıca :D
Olabilir bu ama şu anlık büyük gösteriyorsun kizlar çabuk çöker :)) ve kızlar erkeklere göre daha olgundur düşünce yönünden olsun her yönden daha çabuk olgunlaşır. Erkek daha geç olgunlaşır mesela bu yüzden 1 yaş bile büyük olsan çok sey farkeder :) ama yinede senin bileceğin durum.
Hemcinslerin hakkında yaptığın bu itiraf hoşuma gitti gerçekten tebrik ederim, haklısın öyle ama :D onu da biliyorum kızlar daha olgun düşünüyorlar çoğu zaman :D Bakalım kısmet ya bir olsun da ;)
Doğrular böyle malesef :) şahsen eşimin yanında olgun bir bayan olarak durmak istemezdim 5 yaş iyidir :) bu arada sağol
evet doğru :D hiçbir kadın istemez onu bence hatta ben de bir erkek olarak istemem eşim olgun gözüksün :D
Kesinlikle :) bir an büyük olabilir diyince öyle bir düşünceye kapılmıştım :) ama simdi anladım neyse hakkınızda hakkımızda hayırlısı iyi aksamlar...
evet hayırlısı :) size de iyi akşamlar..
👋👋
(y) 👏😊
☺☺☺
☺☺☺
Son mesajı ben atsam :)
öyle bir takıntın mı var yoksa :D
Malesef ki 👍👍 evet
ya benim de varsa :P?
😒 bak bu olmadı işte
tamam tamam bırakıyorum seni son kez yazıyorum, kendine iyi bak :)
Teşekkür ederim. Merakta ettim seni ne yalan söyleyim neyse bb buda benim son mesajım 👋👋👋
Son kez yazıyorum dedim ama yorumunu okuyunca yazma gereği duydum bu da benim takıntım galiba ;) Ben de seni merak ettim doğrusu. Her neyse hoşçakalın..
Tamam tamam bitsin artık merak etmiyorum hadi son yoksa uzayacak hoşçakalin.
@ayse3nur ne son mesajmış arkadaş ben çekiliyorum artık kime kalıyorsa son mesajı atma şerefi :D
Tabikide bana kalsın ☺☺
Cevap
15Cevap
Yaşıtlarimla veya daha küçüklerle asla yapamam bu demek degildirki babam yasimdakilerden hoslanirim. 5,10 yaş büyük erkekler iyi oluyor bence 7 yaş var hoslandıgım adamla aramızda.
Ideal :) bence
Yok ama olsaydı 4 yaş büyük ya da en fazla 2 yaş küçük olabilir
Aynen :) öyle ki bence küçük olmasa çok daha iyi olur bence
Ben asla olmaz derdim sonra kendimden 2 yaş küçük sevgilim oldu sorun yaşamadık. Şimdi de iki yaş küçük birinden hoşlanıyorum Büyük denk gelmiyor artık.😄 Ben görünüş olarak küçük gösteriyorum zaten sigara alırken kimlik sorulduğu oluyor o derece yoksa sevgilimin yanında yaşlı durmak istemem tabi.
O zaman iyi yani küçük gösteriyorsan ama kafa yapınız pek uyuşmaz oda var sen daha olgunsundur mesela ona göre :)
Kendimden 7 yaş büyük bir sevgilim olmuştu illallah ettirmişti o zamanlar 29 yaşında falandı ama bildiğin çocuktu ya 23 yaşında olan ona göre çok daha mantıklı aklı başındaydı. yaşta önemli tabi haklısın erkeklerin geç olgunlaştığı doğru ama bilemiyorsun işte kimin nasıl çıkacağını birde erkeklerin çoğu hep çocuk kalır zaten:)
Yani olgunluk yaşla alakalı değil o zaman :) öyle diyelim... evet haklısın bu konuda bizden daha çocuk gibi davranişları oluyor çoğu zaman :/ ama sevdikten sonra o çocuk gibi davranislari vs onlar bile insanin gözüne hoş geliyor.
Aynen öyle sevince herşeyiyle kabulleniyorsun zaten:) Bir de yaş ilerledikçe karşına senden bir iki yaş küçükler çıkmaya başlıyor iki yıl öncesine kadar hiç küçük biri çıkmazdı karşıma. Çünkü dış görünüş olarakta küçük gözüküyorlardı. Ama 23-24 yaşlarındaki erkekler fiziksel olarak olgunlaştıkları için ilgimi çekebiliyorlar. Kafalar karakterler uyuşsunda yaşı çok takmamak lazım ciddi yaş farkları olmadıktan sonra:)
Bencede kafa yapıları uyduktan sonra gerisi önemli değil dediğin gibi çok sağol yorumların için bu arada :))
Benimle aynı yaşta veya benden küçük olmasını isterim
:) evet mantıken doğru olanıda bu zaten büyük olmasi abes kaçardi
Benden 8 veya 10 yaş büyük olmasını isterim daha fazlada olabilir benim için farketmez aşk yaş tanımaz
10 yaştan fazlasi bence biraz olmaz gibi :)
Esimle aramizda 6 yas var 29 yasinda ama 25 26 gibi duruyo :) benide 20 saniyolar
Oo iyimis :)
Bir ay bir gün var sadece aramızda :) 27 ekim-28 kasım 😊 1 ay büyük benden sevgilim 😊
Oda iyimis :)
Biriyle 3, biriyle yasitiz, biri 7 yas buyuk. Simdi sirada 15 yas olan var. Bulsana bana bir tane. daha buyuk olsa da dusunuruz yani bir seyler.
Hey maşallah 😑😑
Sağol.
Ayniyiz, anne karnından beraber çıktık, canım elim :)
en sonuncusuyla 6 yaş büyüktü benden
Oo 😕
1-2 Yaş küçük olmasını isterdim sanırım
Evet en iyisi 👍
Esim 2 yas buyuk :) 2 yas buyuk gosteriyo :)
Güzel ideal :) ömür boyu mutluluklar dilerim...
Hayir evli değilim daha :))
Çok sağolun teşekkur ederim amin :))
Şu an gönlümde olan beyle 5
Güzel :))
1 yaş küçük benden ama ben küçük gösteriyorum :)
Evet oda iyi bişey ama 👍 kafa yapısı olarak sen daha olgunsundur ondan :))
kesinlikle :)) o yüzden bazen sinir oluyorum
:)) olsun siz seviyorsanız birbirinizi gerisi önemli değil zaten 👍
çok şükür 8 senedir beraberiz yakında düğünümüz var sorun değil böyle şeyler :)
Oo 8 sene çok güzel maşallah :)) Mutluluklar dilerim o zaman size 😊😊 aynen haklısınız bu tarz şeyler fazla önemli değil
teşekkürler :)
Olursa iki uc yas buyuk olmasini isterim
Evet doğru olanıda bu kadin çabuk olgunlaşıyor :( malesef
33-27 6 yaş fark var :)
Oo iyimiş fazla değilmi sizce :) gerçi kadin daha çabuk olgunlaşıyor ama :/
6 senelik evlilik 4 yılda flört sıkıntı olmadı :)
Anladım :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin
sagol :)
Rica ederim
30 falan var heralde doğmadı sanırım daha
Bilmiyom nerdeyse ona sor
😊😊
Yokki sevgilimiz 😒
Peki
Dört yaş var
İyimiş :))
yok.
Peki