Doğum günüm için almış. İnsan en azından değerli birşeyler alır pahalı. Ben özel günlere önem veren biriyim. Sizce ben mi abartıyorum? Somucta coluk cocuk degılız kı seker kıtap alalım bırbırımıze hem kitabın görüntüsü hosuma gitmedi? Sizce?
Bu kitabı okumayan insanların sayısı sayılacak kadar az. Bence maneviyatı gözden kaçırma. Çocuk seni düşündügünden böyle bişeye kalkışmıştır fakirlikle ne alakası var... Sevgilisiniz abartma bence Tektaş pırlantamı alsın. Gerçi onuda alsa '' oyy oşkoomm bo porlontonon toşo oloktoroklor kosoldogondo odoyo oydonlotmoyoooo '' diye tribe girersiniz.
Sevgilin fakir değil. Sevgilin senin beyinsizliğini düşünüp az beynini geliştirirsin diye seni düşünüp kitap almış. Eğer okuyarak beynini geliştirmiyceksen kulağından içeri sokmayıda dene, ihmal etme. Zira o beyinsiz kafanın içinde belki birkaç bilgi yer edinir..
Helal olsun çocuğa böylesini bulmuşsun kaçırma derim ayrıca ne okuyacagini bilen bir çocukmus bu kitap gerçekten baya baya güzel. Kitabi okuduktan sonra yapılan yorumlara baktığımda neredeyse bir tane bile kötü yorum görmemiştim. Benim sevdiğim kişi bana roman alsa herhalde dünyanın en mutlu insani olurum değerini bil sevdiğinin :)
Ya güldürdün 😂 Kitabın kapağına bakacağına içini okusaydın keske. Kusura bakma ama sevgilin sana iyi ki pahalı bişey alacağına bunu almıs en azından okursun da biseyler öğrenirsin belki. yazık sana 😒
aynı kitabı bana çok değer verdiğim bir kız arkadaşım almıştı.. bu kitabı alan sevgilinizin kalbi, gönlü zengin.. belki siz daha değerli birşey bekliyordunuz ama bence okumadan yargılamayın derim.. en azından onun inancını, kalbini kırmayım derim ben.. Bu kitap cidden kaliteli bir kitaptır anlayana..
Hediyenin azı çoğu pahalısı pahasızı olmaz... Her hediye düşünülerek alınır bunu unutma.. Bence sana tipik Türk erkekleri yakışır.. Özel günleri unutan.. Ha bu arada çoğu senin istediğin erkekler dereyi geçene kadar öyledir çünkü amaçları seni elde etmektir ve anca evlenince görebilirsin gerçek yüzünü ;)
Herşey para demek olsaydı hediye yerine sana para vermeyi secseydi haklisin fakir diyebilirdim. Ama Kurk mantolu Madonna gibi bir kitabı verdiği için gerçekten şanssız bir arkadaşmis, maddi konuda fakir mi bilemem ama gönlü zengin birisi imiş asıl fakir olanda sensin zaten duyguların düşüncelerin fakir. Emin ol bu diğerinden daha ağırdır :)
sevgilin maddi olarak fakir belki ama sen maneviyat açısında bitmişssin Vay Haline... Öncelikle hediyenin hesabı kitabı tutulmaz.. Hele ki sevdiğim dediğin kişidense... Bu kitabı bir kütüphaneye bağışla zira sen bu kitabı okumayı haketmiyorsun.
sen ne anlarsın hedıyeden ukala hedıyenın nesını begenmıyosun zaten bu dusunce ıle sana bu bıle fazla bence bılgı en guzel hazınedır okuda gelıstır kenıdnı bıraz bence tamam
Sebahattin Ali'nin harika aşk romanıdır. Bence çok manidar bir hediye almış. Ama senin maneviyattan anlamayacağını, mükemmeliyetçi bir insan olduğunu nereden bilebilirdi.
Icten gelerek soylenen soz bile en buyuk hediyedir demekki maddi durumu buna yetti bunu aldi ne bu sacma zihniyet simdi niye onun maddi durumuyla ilgili durumunu buraya yazip onu rencide edip kucuk dusuruyosun cok acizsin.
Bu kitabi okumazsan çok şey kaybedersin erkek arkadasin bence adamın dibi.. ve eğer dediğine bakarsak sana bir tektas yüzük alsa ondan iyisi olmazmis yazık bee...
Ya fakir olsa ne olacak? Sonuçta önemli olan düşünüp birşey almış olması eminim ki daha fazla durumu olsa başka birşey alırdı. Ama bunu buraya atıp sergilemen çok kırıcı. Sevgilin görse?
en sevdiği kitapsa ondan hed, ye etmek istemiştir veya konusunu senle bağdaştırmıştır. ön yargılı olma. hem fakirse fakir herkes zengin olamıyo malesef
Statüye ve paraya önem veriyorsan küçük bir hediye almış. Ama sadece seviyorsan onu ve aldığı şeye değer veriyorsan kitabı okuduktan sonra anlarsın bunu
Hep daha fazlasını istediğin için bigün onu kaybedeceksin, sana kitap almış bunun nesi kötü?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anlamiyorum gercekten neden surekli fakir mi diye soruyorsunuz, en önemlisi sana hediye Almis ya pahalimi diye ne yapicaksin? Böyle seylere önem verdiginizi anlamiyorum...
Tam bir instagram kızısın. Adam sana kitap almış. Sen diyorsunki pahalı birşeyler alabilirdi? Çok pahalı gübreler var sırf pahalı olduğu için daha mı mutlu edecekti seni 2 çuval gübre?
Düşünüp hediye alanda kabahat sana :) Parası için birlikteysen ayrıl kızım çocuktan... Sana gecelik aşklar için 1 000 Tl verecek olanların yanına git...
En İyi Cevaplar