Sevgilim fakir mi?

arkadaşlar sevgilimle 8 ay doldurduk beni linclemeyin ama ben fakir erkekle yapamıyorum mutsuz oluyorum ne kadar sevsem de sevgilimin durumunu hala anlayamadım 19 yasında çalışmıyor üniversiteye hazırlanıyoruz ikimiz de o babasıyla muhatap olmuyor zamanında aldatmıs annesini falan iletişimleri 0 annesi de ilçe yönetimindeydi muhtar adayı oldu seçilemedi Şu an çalışmıyor sevgilimle buluştuğumuzda. parası yoktur diye yemek yiyemiyorum cüzdanını gördüm hep 300 400 lirası oluyor bazen daha az özel okuldan mezun oldu trakyalılar köyde yaşıyorlar 3 katlı triplex evleri var babasının hiç para verdiğini söylemedi bu zamana kadar hep annesi veriyor para ve babası bu aldattıgında yabancı bi kadınla aldatmıs kadın da dolandırıcı cıkmıs birlikte tatile falan gitmişler adamın durumu olmasa bunları yapamaz heralde dimi sizce anlattıklarıma göre bu ailenin durumu nedir beni linclemeyrcek olan fikrini belirtsin 2 3 seneye evlenmeyi düşünüyorum ciddi ilişkim oldu hep o yüzden fakir biriyle ciddi ilişki yapamam hayırlı akşamlar hepinize

Sevgilim fakir mi?