Onun ise 26
KS de diyarbakırlı sosyalist birine aşık oldum neden mi?
Onun ise 26
Birbirinizin görüşünü tam anlamıyla anlayıp, benimserseniz halledebilirsiniz. Benim erkek arkadaşım da sağcı, ben solcuyum. Ne Ahmet Kaya açıyoruz, ne Ali kinik. Birbirimizi kizdirmamaya çalışıyoruz ve bu konunun üzerine fazla gitmiyoruz.
chp-hdp düşmanlığı pek eskisi kadar yok
ikinizde solcunuz ne güzel işte
sağ-sol görüşlü ilişkisinden daha iyidir
Yaşa ilişkini gönlnce siyasi görüz mutlu etmez karın doyurmaz işine yaramaz sadece düsman kazandr8r bu ülkede. Yaşa gönlnce o kisiyle istedgni bnce. Yani ne olursa olsun seviyosan konus gotsin takma bu tür seyleri
Vayyy Hemşehrime Aşık Oldun Demek :) Seviyorsan Bırakma Derim
Tesekkur ederim. D. bakir nasıl bir yer
Nasıl Anlatayım Bilmem Ki... Sokaklarında Yürüdüğünde Tarihin Mistik Kokusu, Sıcak Kanlı İnsanları ve Özgürlüğü Hisseder İnsan...
Tabii Ama Burdaki Faşo Ağalar Ne Anlar... Mutlu ve Mesut Bir Ömür Geçirmeniz Dileğiyle
Oda aynen öyle konuşuyor
Cevap
21Cevap
ön yargıları bir kenara bırakın chp ve hdp aynı yolun yolcusu benim de meclise girebilecek olanlardan oy verebileceğim 2 parti kesinlikle akp mhp vermezdim
Kanka diyarbakırda yasıyorsa tanısalım enişte ile :D
Evet orada yaşıyor
:D Yalnız diyim fazla sesi cıkarsa hizbullah alır kafasını :) Ama sevgiyi neden siyasete baglıyorsunuz ileride boş oldugunu anlayacaksınız onun için korkma sev :) İyi aksamlar
D. bakirda güçlü bir aileye mensup kimsenin zarar vereceğini düşünmüyorum.
:D Öyle diyenleri cok gördüm abla k. bakmada ne cıkacagı belli olmuyor sen asıl dedigimi anladın mı
Anlamadım.
Neyse senin düşüncen herhalde Hizbullah ondan öyle gevşek konusuyorsun.
Gittiği yerlerde fotolarina baktım ve videolarına
Sorduğumda silvan cizre silopi sur ve kobani de saldırı altında iken işgalci guclere karşı özgürlük savaşçılarıni yalniz bırakmak istemediğim için orada bulundum. Dedi
O neden ile korkuyorum.
Bir gün PKK ye katılır diye.
Hizbullahcı degilim polis cocuguyum :) Diyarbakırda canlı canlı nasıl öldürüldüklerini gördüm :) Bu Arada vatan haini ile evlenecek zihniyeti alkıslıyorum canı gönülden tebrik ediyorum ölen polisler diyecegimde onlar kukladan ibaret sizin gibiler için
Polis çocuğu o. cocuklari, insanları katlederken senin ne isin vardı orada sen polis misin?
Koca bir şehri yakıp yıkan saray çetelerine çanak mi tutacaksin.
Yaş gerçek mi? Hislerinizi partiye göre mi yaşayacaksınız yani?
Yaş hatali
Hayır tabiki ama malum olaylar felan
Yaş detayda olay hendek PKK işte
Ne saçma bir Aşk anlayışınız var. AŞK demek sorgusuz sualsiz bağlanmaktır, kim olduğunun önemi yok.! Aşkı sizin gibiler batırdı zaten.
Kesin bir şey yok iyi oku ama
Aşık oldum diyorsun. Nasıl kesin birşey yok? Aşık olmanda sorun yok, kişininde önemi yok. Saçmalık senin sorunda, Çelişkili
Çok bilmiş hissettiğim şey aşk, ama karşıdan nasıl bir tepki alırım onu bilemiyorum.
Ayrıca beni yargılamak senin haddin değil.
Aşkı sen mi yarattın tanım getiriyorsun.
Ask birine olan sevgi içten histir eğer kim olduğuna baksaydim aşık olmazdim.
Tabi ki ciddi bir ise basvuracaksam önlem almam gerekir sebep ve sonuç ilişkisi.
Aşkın ne olduğunu bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun. Aşık olan insan AMA demez. O adamda akıl varsa seninle olmamalı sen en ufak bişeyde bırakırsın. Ayrıca sormuşsun cevapladım. hadi güle güle
Tesekkur ederim.
yanlış iletmiş olabilirim
aşık olmak da zaten bu kadar kolay bişeydi :) diyarbakırlıları ve sosyalizmi öveyim derken sıvazlamışsın iyice
Buradan birine asik olmak? Sanal bir karakter o cok kapilma.
Konuşuyoruz
Herkes birbiriyle konusur, buradan bir sey olmaz takilmana bak. Benden bu kadar hadi iyi geceler.
Türk sev kürt sev arap sev laz Çerkez sev ama asla ve asla hain ve kani bozuk bir teroristi sevme !
İhanet içinde ki insanla ne işin var? İleride pişan olma ihtimalin olan ilişkiden uzak dur derim
bundan bizeene emuğakoyim
Saçma sapan ilişkiler kürt solcu ne ya kes kafayı at
Bu ulke icin ikiside fark etmiyor sizin tiniyetinizde at izi it izine karismis
Chp❤️Hdp mantıklı çıkın siz 😄😄😄
İnşallah
Durmalısın bence bende aynısını yaşadım
Ne oldu ki
Anlaşmazlıklar hatta kavgalar
Ahaha chp ve hdp ikilisi tencere kapak derim
Beraber eylemlere katılırsınız işte
Neden olmasin
Aşk varsa devam edin
Ay teşekkür ederim
rica ederim ne diyim siyaset boş iş çünkü
Pisman olursun
Neden ya
Siyasete atilmaz o görüşü o
Bu teröristlerin sorusu kaldırılsın lütfen
ne yapalım yani :/
Fikir
Sıkıntı olmaz
Tam uyarsiniz amkun teroristleri
Yani terörist
ya terörisleri
aşk iyidir
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar