Eşim kendi dünyasında yasiyor?

15 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var evlendigimizden beri özel hayat vb. yok asla hadi birlikte birşeyler yapalım demez tatile gitmez evde ise hep yorgundur konuşmaz sadece TV karşısında oturur iltifat etmez güzel birşey söylemez özel gün falan önemsemez benim hayatıma katılmaz (orn. calistigim is yerine veya icinde bulundugum farkli bir topluluga gelmeyi akil etmez benim cagirmam gerekir zorda olsa bir kere ugrar) ama sordummu beni çok sevdiğini söyler psikiyatra gitti kaç kez biseyi yokmuş bilemiyorum bana karşı mesafesini çevremdekilerde fark ediyor artık bana da uğraşmak zor geliyor sanki kapalı bir kutunun içinde yaşıyor arkadaşlarla olduğumuzda dikkati hep onlardadir ben yokmusum gibi davranır. İlişkimize hiç özen göstermiyor her şeyi fazlasıyla hafife alıyor hep yorgun hep anlayış bekliyor ve sürekli beni eleştiren tavırlar takınıyor sizce ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Önceleri böyle sıkıntılı anlarda gerginlik olduğu zaman hep ben konuyu açardım konuşur tatlıya bağlamaya çalışırdım. O bir kere bile sormaz neyin var nasılsın benim yapabileceğim bişey var mı diye. Şimdi ise bende yaklaşmıyorum bakalım bu sefer bir kez olsun kendiliğinden çaba gösterip bişeyler yapacakmı diye ama nerdeyse 2 haftayı geçti sadece 1-2 cümle konuşuyoruz günde hiç dönüpte demiyor ne oldu diye. Bende bu sefer beklemeye karar verdim bakalım değerimiz ne kadarmış bir görelim
Güncellemeler
+1 yıl
Bende mi sıkıldı bezdi nedir anlamadımki öyle olsada insan söylemezmi hiç tepki vermez mi?
Eşim kendi dünyasında yasiyor?