Eşim ben dışında herşeyle ilgili?

Ya ben mi çok abartmıyorum bilmiyorum ama gerçelten bu durum artık çok üzmeye başladı beni. Eşim kız kardeşinin ve kız kardeşinin eşinin orada amir olarak çalışıyor. Yoğun bir firmada değil oturup sohbet edebilecek kıvamda. orada kahve içip sohbet edebiliyor onlarla ama bana ne mesaj atıyor ne arıyor. Sırf ben bunları dile getiriyorum diye mesaj atıyor gibi hissediyorum. Umrunda bile değilim. Eve geliyor eve gelincede direk telefonu eline alıyor eşinin kız kardeşiyle telefonda konuşuyor oyun muhabbeti çeviriyorlar bir amir olarak ne yapıyorsa herşeyi anlatıyor onları kayırıyor yani. Benimle hiç ilgilenmiyor. Diyorum ki bir dakika bile vaktin yokmu beni arayacak veya mesaj atacak kadar. Kafam atacak yine hiç alttan almıyosun diyor. Uyandın niye yazmıyosun diyo. Yazdığım aradığım zamanlarda geçiştirip duruyor insan bi ses bi nefes arıyo. Konuşmak sohbet etmiyorsa neden evlendim ki ben Bebeğimle evde yapayalnızız. kadınlar sonra konuşucak birisini aradığı zamanda vay efendim neden aldattın diye öldürüyorlar. Sonrada benden beklentileri oluyor isteksiz oluyorum. Bu durumda haklımıyım

Eşim ben dışında herşeyle ilgili?