Eşimin aklı başka birinde olabilir mi?

Eşimle 10 yıllık evliyiz ben 40 o 32 yaşında. 1 çocuğumuz var. Severek evlendik. Ailem eşimi hiç sevmedi. Bu onu yipratti baya. Bende yaklaşık 2 sene önce şeker hastası oldum. Bu beni sinirli ve depresif biri yaptı. Eşime hiç şiddet uygulamadım ve aldatmadım. Bu hastalık döneminde onunla çok fazla ilgilenemedim. Eşim ev hanimiydi. Her zaman beni önemse sev derdi bana sürprizler yap derdi. Ara ara yaptimda. Hastalandiktan bir sene sonra evliligimizdeki sıkıntıları konuşalım halinin altına süpürmeyelim diyordu. Son1 buçuk senedir de sürekli ikinci çocuğu yapalım diyordu. Meğer evliliğimizi kurtarmak istiyormuş. Ben kabul etmedim. En son 14 Şubat 2022 için bir otele gidelim basbasa kalalım dedi. Bu da olmadı. Ben bu sıkıntılı dönemlerimde oyun oynuyor ve çoğu zaman onunla beraber uyumuyordum. neyse 3 ay önce işe başladı. Zaten 14 şubata otele gidelim teklifi çalışmasının ikinci ayına denk geliyordu. 21 şubatta ben artık boşanmak istiyorum sana karşı bisey hissetmiyorum dedi. Resmen bir duvara toslamistim. Aklım başıma gelmişti. Mart ayı başında aile mahkemesine gittik. Boşanma kağıtlarını imzaladık. Ama daha davaya 45 gün falan var. Neyse ben bu durum karşısında resmen romantizm rüzgarları estirdim. son 20 gündür şiirler yazıyorum işyeri ne çiçek gönderiyorum. Son 2 haftada 3 4 kez birlikte olduk. Neden benle beraber oldun sonuçta boşanacağız dedim yoksa bana aciyomusun dedım. unutma kadın bedeni asla acımaz aşkım dedi. Tabi birlikte olduktan sonra bu sefer kıçımı dönüp yatmadım. Saçlarını okşadım. ona tatlı sözler söyledim. 1 hafta önce ailesinin yanına taşındı. Bana da yürüyerek 10 dk mesafesi olan bir yer. Çocuğumuz sana yakın olsun istiyorum diyor. Hiç şansımız yok mu dedim. Hayır ben artık bir yola çıktım ve yolun sonunu görücem diyor. Gerçekten onu çok seviyorum. Ayrıldıktan sonra yine görüşücez beraber tatile çıkıcaz falan diyor. Aynı evdeyken eski anilarimizdan bahsettik. defalarca ağladık karı koca. Son 20 gündür yaptıklarım onu mutlu ediyor. Sen böyle değildin diyor. Beni sevdiğini biliyorum gözlerinden anlıyorum diyor. Ayrı evdeyiz ama her akşam konuşuyoruz ben evlerine gidiyorum. Yemek falan yiyorum. Akşam evime geliyorum. Akşamları onu işten alıyorum. Ama inadını kıramıyorum. Başka biri mi var dedim. Yok dedi. Ama var der miki. Bu beni yıkar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Onsuz bir hayatı hiç düslememistim. Onu ne kadar sevdiğimi şimdi anlıyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Eşimin aklı başka birinde olabilir mi?