Minyon Türk kızları olarak Avrupaya açılalım mı kızlar ne diyorsunuz?

Az önce bir soru sorulmuş Amerikalı erkeklerin minyon kız tercih etmesi ile ilgili, süper geyik dönüyor. :D Ben de Finlandiya'da yaşıyorum ve buradaki erkekler minyon, fit ve kahverengi saçlı kızlara bayılıyor :D Türkiyedeyken barlarda 180 boyunda sarışın kızlar varken kimse suratıma bile bakmazken burada adeta prenses oldum. Fit ve bakımlı olduğu müddetçe genel olarak Avrupada türk kızları güzel bulunuyor.
Önerim şu, madem erkeklerimiz minyon kızları beğenmiyor, 165den kısa olan bütün kardeşlerim Avrupanın farklı ülkelerine dağılsın. Ülkedesadece 165den uzun kızları bırakalım. Böylece yakışıklı uzun boylu fit kaslı türk erkeklerimiz "bu kızlar niye kısa yaaa" diye şikayet etmezler artık. :D Bu kampanyaya destek veren kaç kız var? :D aahahhakdnjl
Güncellemeler
+1 yıl
Pirinçe giderken eldeki bulgurdan olan türk erkeğinin dramı.. :D Avrupadaki erkekleri gördükten sonra zaten türk erkeklerinin suratına bakmazsınız kızlar, üzülmeyin boşuna ilk uçakla gelin. :D
Güncellemeler
+1 yıl
zaten türkiyede erkek sayısı kız sayısından hayli fazla, minyon kızları avrupaya dağıttığımda 165den uzun kızlar kalacak ve onlar da kızların %40 ı gibi bir şey. her erkeğe 35 gram kız düşecek demek bu. türkiyeyi iyice elektrik elektronik mühendisliği bölümüne çeviriyorum yani. siz kaşındınız beyler, ne haliniz varsa görün :D
Minyon Türk kızları olarak Avrupaya açılalım mı kızlar ne diyorsunuz?