Gizli Üye(30-35)+1 yılSen oyle diyorsun da avrupa da ki kizlari biliyor musun kizla bugun tanisiyorsun yarin evde basbasa takiliyorsun bizim turk kizlsrini opmek icin bin takla atiyorsun hic bir avrupa erkegi bunu kaldiramaz isi gucu yok turk kizinin tribini cekicek birde turk kizlari cok kokuyor diyorlar o yuzden orda sikinti yasarlar ;))
03 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir şey :D asıl türkiyede aşağılıyorsunuz kadını :D kısa boylu diye reddedildiğim günler hala aklımda, burada 190 boyundaki adam bile burun kıvırmıyor :D
Cevap sahibi+1 yılSen boy diyorsun ben yarin bize gel takilalim diyorum konu boy degil burda ki kizlarin dusunce yapisi sen Şu an avrupa da oldugun icin anlamassin
Soran+1 yıltavır hal haraket konusunda evet... kendilerine biraz çeki düzen verseler sıkıntı yok. ama boy uzamıyor biliyorsun ki. :D
En İyi Cevaplar
Allahım ya egoya bak dünyada türk kadınını seven bir millet yok o abd li kaslı kumral ya da sarışın erkekler size baksın beni tüm kainat bip biplesin mk
ahha kezoşum ah hayaller hollywodd ama sen ortadoğu ahahhahahah09 Yorumla
Soran+1 yılya işin komik tarafı kaslı kumral sarışın erkekler bana bakıyor ama kısa esmer kıllı göbekli türk erkeği kendisine sarışın rus modellerden daha altını görmüyor :D
Soran+1 yıllan olum yalan mı söyliycem? :D hep siz aşağılıyorsunuz türk kızlarını.
Soran+1 yılsen yeme Varan.
Soran+1 yılgönlümü alman lazım.
Soran+1 yılinanmadım.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl168, beyaz tenli ve çilsiz ve orijinal kizil sacli ve bakimli olunca her ülkede bir giderim var diye düşünüyorum. Biraz kiloluyum ama şuana kadar kilolu olmam bir dez avantaj olmadi ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. giderin var. ;) avrupalı erkeklerin boy fetişi yoktur, zayıf ve bakımlı ol en kraliçe sensin. türk erkekleri gibi özenti değil hiç biri ;;)
Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Bence girişken, sosyal, konuşkan, sıcak kanlı, güler yüzlüyse, neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılavrupalılar şeker gibi ya. gelin bence :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Merak etme, minyon kaprisini yani kısa boy kompleksini fark ettikleri anda bütün büyü bozulur, bal kabağına dönüşürsünüz.. :)
016 Yorumla
Soran+1 yılkapris mi, biz mi? :D yok biz orada prensesler gibi olucaz siz ne yapacaksınız ben onu düşünüyorum :D
- +1 yıl
Tabi tabi.. Onlar da salaktı. Kendinizden çok ödün vermeniz gerekir ki onun yarısını burada verseniz zaten mutlu sağlıklı bir ilişkiniz olur. Ama burada kaprisiyle dağları delenler orada tam tersi olur nedense. Belki de o halleriyle kimsenin yaklaşmayacaklarını bildikleri içindir..
Soran+1 yılneden burada kaprisli olup orada kendimizden ödün verelim ki? şimdi söyle bana, türk erkeğinin genel olarak boylu poslu kızları minyonlara tercih ettiği doğru mu yanlış mı?
- +1 yıl
Çünkü orada da bizim erkeklerin şikayet ettikleri şeyleri fark ettiklerinde toparlamak için ödün vermeye başlayacaksınız. Bakma ben demiyorum ki bizim erkekler çıkınca destan yazıyor. Onlar da buradaki kızlara yapmadıklarını yapıyorlar. Burada göstermedikleri ilgiyi nezaketi gösteriyorlar. Bu biraz şey gibi, bazı kötü anne babalar vardır; karısının / kocasının veya çocuğunun yüzüne bakmaz. Dışarıdan birilerine ama olmadık centilmenliği gösterir. Onun gibi..
Şahsen ben de boylu poslu ve fit kızları tercih ediyorum. Nedenleri farklı ama, Türk olmakla alakalı değil.
Soran+1 yıltürk erkeğinin genel tercihi bu olduğu için avrupaya açılmaları iyi olur tabii. yani her şey değişir ama boy değişmez, kısa boylu olduğum için reddedildiğim bir ülkede olmaktansa kısa boyun tercih edildiği bir ülkede yaşamak daha iyi değil mi?
Soran+1 yıl"Çünkü orada da bizim erkeklerin şikayet ettikleri şeyleri fark ettiklerinde toparlamak için ödün vermeye başlayacaksınız. " ne gibi mesela?
- +1 yıl
Kısa boylular tercih ediliyor demek kendini kandırmak oluyor, tekrar söyleyim atladıysan. Bir şeyleri aşmadan kısa boylu bir kızın sağlıklı bir ilişki kurabileceği ülkeler yine boy ortalamasının kısa olduğu asya ülkeleri olur. Avrupa ülkelerinde özellikle uzun boylu ırkların domine ettiklerinde işiniz şansa kalıyor resmen..
Soran+1 yılkısa boyun tercih edildiği ülkeler neler?
Soran+1 yılAsyaya gidelim o zaman? :D
Soran+1 yılaz önce söylemedin mi, ben de uzun boylu kız istiyorum diye?
Soran+1 yılbizi tercih edenlere gidelim diyoruz, tercih edilmediğimiz yerde ne yapalım?
+1 yılArz ve talep meselesi. Doğru insanı bulamadıktan sonra isterse padişah kızı olsun bir cacık olmaz. ;)
00 Yorumla
+1 yılÜlkedeki kemalist sayısı azalır bu projeye her vatansever Türk destek vermeli postalayın şu hıyarları avrupaya
09 Yorumla
Soran+1 yılnaparsanız yapın ya yollayın minyonları buraya "gerçek erkek" neymiş görsünler :D
Soran+1 yıl@BOOOOOOOO haykırdım dlgkjdsklşfdsilfkil, sd
Soran+1 yılmerak etme bu arada biz kemalistler her yerden ülkemize sahip çıkarız, kimseye meydan bıraktığımız yok. yani öyle sahada top koşturabileceğini sananlar varsa kendileri adına üzüldüğümü belirteyim. ;)
- +1 yıl
*@BOOOOOOOO Bak bu da kemalist gördün değil mi? kemalistleri gavurlara itelemeliyiz sonrada vatandaşlıklarını kesmeliyiz. Kemalistlerin zaten gavurdan farkı yok. Kemalistler Türk aile yapısına ve kültürüne kesinlikle uygun değiller. Türkiye'yi kemalistler için yaşanmaz yapana kadar bize rahat yok
- +1 yıl
@BOOOOOOOO
- +1 yıl
ak hobbitleri sizi 1.60 boyunuz var türlü türlü huyunuz var
- +1 yıl
@BOOOOOOOO kemalistler ümmetçiler komünistler sosyalistler. kemalistleri avrupaya ümmetçileri de arap ülkelerine postalarsak bu ülke kurtulur
Kim dedi beğenmiyoruz diye yurdun insanı yurtta kalsın açılmayın avrupaya
12 Yorumla
Soran+1 yıle herkes gitsin diyo baksana? :D
+1 yılKendimizi piyasaya surukleyelim mi gibi bir soru olmuş resmen
00 YorumlaOnlara turk oldugunu soyledinmi 😂 hala bayilmaya devam ediyolarmi 😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılehehehhehe :D en azından "ayyyyyyyyyyyyy 165den kısa kadın kadın deildir benjeee" demiyorlar. türküz falan ama ayak uydururuz :D
deme dımyata pırınce gıderken eldekı bulgurdanmı oluyoruz ruslarda gitti zaten :/
08 Yorumla
Soran+1 yılevet artık elinizin kıymetini bilin diyim :D
Soran+1 yılkıyamam size ya ruslar da bakmıyor size tayyip sağolsun, dünyada zaten türk erkeğinin reputationı ortada, artık uzaylı istilasına kadar elinize mi kalırsınız birbirinizi mi yersiniz orası beni ilgilendirmez. minyon kızları üzmeyecektiniz!
Soran+1 yıltürk erkeklerine karşı ayaklanıcaz evet :D minnoş minnoş kızları ne hale getirdiniz be
Soran+1 yılat gibi kızlar için minnoş gibi kızları üzdünüz daha ne yapacaksınız :(
+1 yılŞimdi pardon bende minyon, fit bayanları seviyorum. Ama sarışınlar bir başka oluyor 😂😂😂
00 YorumlaAynen bak ben 1 65 boyundayim 47 kiloyum sen dusun artik 😀
08 Yorumla
Soran+1 yılsana da mı kısasın dediler? ahahahha gel bacım gel. buradaki erkekler çok tatlı hepsi yunan heykeli gibi. :D
Soran+1 yılölme kız saçmalama 165 ideal sayılır avrupada boşver bu tipsiz kıl yumaklarını erkek neymiş avrupaya gelince gör ;)
Soran+1 yılşimdi bir organizasyon lazım pasaportları söyleyn bakim bana toplu göç ediyruz
Soran+1 yılekip sağlam olacak da kızlardan ses seda yok 4 kız mı geleceksiniz?
+1 yıl163 üm :D önceden çok takardım ama takmıyorum artık :S :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyahu sen iyisin aslında avrupada sana yollar açık ;) takma türk erkeeklerinin ne dediğini :D
+1 yılİyi de dikkatini çekerim
Burada naz evi olan sizsiniz02 Yorumla
Soran+1 yılolay naz meselesi değil, nazlı değilim zaten. olay sizin zevkleriniz. minyon sevmiyorsunuz, napayım yani? :D
- +1 yıl
Tombul ise severim
+1 yılOlur ama sole yap finlandiyadaki sarisin mavi gozlu olan kizlarida buraya gonder olurmu?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır. onlar sizi tercih etmiyor. :(
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. benim boy 1,70 olduğu kampanyaya dahil olamıyorum malesef
16 Yorumla
Soran+1 yılsizleri türk erkeklerine bırakıyoruz ama dikkat et parçalamasınlar malum ülkedeki kız sayısını azaltıyoruz :D
Soran+1 yılya türk erkekleri nolacak? uzun boylu kız diye çıldırıyorlar?
Soran+1 yılya bu yorumu hepsi görmeli bence çok efsane bir yorum oldu ahaha. D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkeği 1,90 da olsa istemiorm zaten. hödük değil erkek istiorm
11 Yorumla
Soran+1 yılhelal be kız helal olsun :D
+1 yılBen varım :D beni de götür bayıldım bu fikre ya şahanesin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir di mi? alıcam hepinizi ama form doldurmanız lazım bir de pasaport ne renk
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye elin yabancılarına vereceksiniz kızlar türk erkeklerinin nesi var :D
08 Yorumla
Soran+1 yılçok boy takıntıları var
Cevap sahibi+1 yılboyun kaç ki
Soran+1 yıl155:D
Cevap sahibi+1 yılhaa işin rengi değişti şimdi :D şaka şaka sevenler pek önemsemez boyu hele ki kendi 1.70se boyu önemseyenler genelde flört veya cinsellik için önemsiyor
Soran+1 yılya yok nereye önemsemeyecek :D
Cevap sahibi+1 yılsen de 1.65lik birini bul laf edemez boyuna :D
Soran+1 yılelin yabancısına veririm daha iyi :D
Cevap sahibi+1 yılama uzun boylu kız isteyen erkekler yüzünden biz de yanıyoz kızlar ben kısa boyluyu da severim kucağımda taşırım güzel pozisyonlar olur :D
+1 yılHadi ya :D ben 168 im minyon sayılır mıyım 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır :D uzunsun. ama türk erkekleri hasta sana :D
- +1 yıl
Hasta olan yok 😒 ama olsun benim sevgilim var kimseye kalmadım ben 😂
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Allah aşkına oralarda yaşa sen :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyorum zaten :D haha.
evet gidebilirsiniz minyonlar...
11 Yorumla
Soran+1 yıl165den uzun kızları size bırakıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenide götürün giderken
01 Yorumla
Soran+1 yılniye sen de mi minyon bir kadınsın? :D
+1 yılNe azsa o kıymete biniyor işte
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam siz yollayın minyonları yazık kızları her gün kompleksten komplekse sokuyorsunuz
- +1 yıl
Kimseyi komplekse soktuğumuz yok, arkadaşlar kendi kendine giriyorlar o komplekse. 1.80 im 1.50 sevgilimde oldu, 1.80 de. Benim için sevginin boyu santimle ölçülmez.
Soran+1 yılgüzel bir yorumdu :)
Açılmayın bence üzerler sizi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılne üzecekler ya al işte, minyon olmanın avanytajını hep burada tattım ben. türkiyedeyken kimse takmıyordu beni :D
büyük sevaba girersin al hepsini git :D
033 Yorumla
Soran+1 yılvay be bu kadar mı sevilmiyormuş :D götüreceğim hepsini evet azıcık erkek görsünler
Soran+1 yılsarı erkek candır can! yani ben türk erkeğini de severim ama at gibi olmadığım için onlar beni sevmezlerdi. biz de elimizdekilerle idare ediyoruz :D
Soran+1 yılsiz napcanız peki? kızların yarısını alıyorum? :D
Soran+1 yılaşağıda 170 bir abla var o da geliyor bizimle. meğer kimse sizi beğenmiyormuş neyin havasındasınız ki? :D
Soran+1 yıl"ya bırak kendileri çok uzun sanki piknik tipler kendilerini bir şey sanıyolar bırak ağlayıp dursunlar sanki onları takan varmış gibi"
Soran+1 yılönce ben yazdım :D
şuanda bir norveçli ile konuşuyorum siz türk erkeklerine gülüyoruz :D
Soran+1 yılBjörn'üme dokundurtmam! senden daha uzun o seni döver.
Soran+1 yılyaaa işinize gelince boyla mı oluyor bu işler işinize gelince +173 aşağısı kurtarmaz. :D siz türk erkekleri ne şekil adamlarsınız ya :D
Soran+1 yılya şaka maka ne diyim hepinizde bir uzun boy fetişi var ben anlamadm
Soran+1 yıl"hak". sizin "hakkınız" yüzünden ülkedeki minyon kardeşlerimi alıyorum oradan.
Soran+1 yılsizin yüzünüzden alıyorum minyonları elinizden ne haliniz varsa görün banane
Soran+1 yılaynen ya biz de azıcık kültürlü fit medeni erkeklerle yolumuza devam edelim :D
Soran+1 yıli should be 173cm tall to use this ride
Soran+1 yılbu hakkımı kullanmamayı tercih ederim galiba :D
Soran+1 yılnorveçlime dokundurtmam.
Soran+1 yılönce beni dövmek zorundasın.
Soran+1 yılben emir almam. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişisin bence. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkaç tane minyonu üzmüşsünüz hepimiz farklı minyonlarız.
+1 yılOlurmu canım öyle şey biz minyon seviyoz :D
012 Yorumla
Soran+1 yılreferanduma çıksa gitsin diyenler çoğunlukta, kusura kalmayın ama onları Erasmus benzeri bir programla avrupaya dağıtma projesi içine girdim. :D
- +1 yıl
Fiziği düzgün minyonu herkes sever ama. Şahsen bende minyon olucaksa belli bir fizik ölcüsünden sonrasına ısınamıyorum :D uzun boylu kız benim gözümde bir adım önde :D
Soran+1 yılbir minyon seviyorum diyorsun bir uzun, anlamadım ama çok da önemli değil uzun kızları size bırakıyoruz zaten. bu arada minyonlar da avrupada önde ;)
- +1 yıl
Ben ırkcılıga karsıyım. Türk kızı candır :D
Soran+1 yılırkçılığa değil boy fetişi olan erkeklere karşıyım, siz can değilsiniz :D
- +1 yıl
Valla kusura bakmada bizim kızlar spor yapmıyor :D boya yakısacak fizik olsa her türlü güzel olurlar. 1.60 fit bir kız olursa kimse hafife alamaz onu ama boyu uzun cok cılız ya da kiloluysa oda ilgi görmez :D
Soran+1 yılben yapıyorum valla spor :D valla 160 boyundaki kız ne yapsa yaramadı size. yaracak erkekler buldu ama sıkıntı yok :D
- +1 yıl
Boy kac senin minyon hatun :D vizelerde kalkıyo tabi kacın bizden
Soran+1 yıl160. ben kurtardım kendimi vizeler de kalksın diyer boydaşlarımı da kurtarıcam :D
- +1 yıl
Oh tam sınırda kurtarmışım. 1.65 yazsam meydan dayagı yerdim heralde minyondaşlarınızdan :D ve senden. Bari bir iki tane bırak hepsini götürme :D
Soran+1 yılminyonlar çok sinirli. baya kırmışsınız kızları valla ederler tabii. olmaz bırakmam avrupalı erkekler minyon diye çıldırırken siz bulmuşsunuz uzununu arıyonuz.
- +1 yıl
Şu konuştuğum minyonu görmek istiyorum ben gitmeden :D
Tamam mümkünse sen orda yasa.
00 YorumlaAçılın mk birazda oraya doğru domalın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. açıl da gör mınyonunu:D
04 Yorumla
Soran+1 yılben açıldım şimdi kardeşlerimi topluycam. :D kızsız kalın da aklınız başınıza gelsin. uzun boy diye kafamızı yediniz
Soran+1 yıldelirttiniz :D
- Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne yoksa onu arar bu cok normal bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yıl165den kısalar gittiğinde sizin "kız" arayacağınız kesin :D
- +1 yıl
Yok ben genel olarak pek aramiyorum
+1 yılMal böyle olunuyor demek 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ya :D istenmedikleri yerde durmasınlar işte mis gibi avrupalı erkekler varken? :D
- +1 yıl
Avrupa'dan geliyorum ben ordaki kızların tırnağı olamazsınız kezbanlık yapmayın
Soran+1 yılsizin bu yaptığınıza kibir derler sevgili sayın türk erkeği :) şu ana kadar hiç bir avrupalı erkekten böyle bir şey duymadım. hep kendi milletindeki kadını aşağılayan sizsiniz. türkiyedeki minyon kadınlar da "kadın" gibi davranılmayı hak ediyor. bu yüzden hepsini avrupaya göndereceğim. siz de bok yiyin.
- +1 yıl
Sevgilim 164 boyun minyon ki 😁😂 bu kibar halim kızım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende minyon kı seviyorum bana gelin kızlar 😝😝
00 Yorumla
+1 yılben 1.65 den de kısayım hadi gidelim o zaman :)
00 Yorumla
+1 yılminyonlar çok tatlılar
00 Yorumlayarın ilk ucakla gıt sen bılet paran benden
06 Yorumla
Soran+1 yılben polonyadayım zaten :D
Soran+1 yılaaaa yok öyle polonyalı kız size. tamam siz elmayı seviyor olabilirsiniz ama elmanın sizi sevdiği anlamına gelmez bu. polonyalı kızların bu dediğini kabul edeceğni sanmıyorum. :)
Soran+1 yılsenin parana ihtiyacımız olduğunu kim söyledi? :D polonyalı kızlar için türk erkekleri rahatsız edici, bunu polonyalı kardeşlerime yapamam kusura bakma. üzmeseydin minyon kızları.
Yok bu aralar kralice olursun
00 Yorumla
+1 yılKalk gidiyoz kiz
01 Yorumla
Soran+1 yıllets go :D
+1 yılkim bakıcak...
01 Yorumla
Soran+1 yılburada erkekler minyon seviyor :D
Yaşasın biz.
00 Yorumla
+1 yılAhahah güzelmiş :D
00 YorumlaGüle güle 😀
07 Yorumla
Soran+1 yılhop. ben buradayım zaten. ülkedeki diğer minyonları da toplayacağım. size mi kaldık be :D
Soran+1 yılsizin durum zor olacak ama ne yapacaksınız kızsız? yani 165den uzunları türkiyede bırakacağız ama yetecek mi onlar size? :/
Soran+1 yılzaten türkiyede erkek sayısı kız sayısından hayli fazla, minyon kızları avrupaya dağıttığımda 165den uzun kızlar kalacak ve onlar da kızların %40 ı gibi bir şey. her erkeğe 35 gram kız düşecek demek bu. türkiyeyi iyice elektrik elektronik mühendisliği bölümüne çeviriyorum yani. siz kaşındınız. ne haliniz varsa görün :D
Soran+1 yılyok size kız. pirinçe giderken eldeki bulgurdan olun.:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar