Selam dostlar,
Ülkemizin kızlarının burunları neden bu kadar havada? Illa macho mu olmak gerekiyor yani?
Ülkemizin kızlarının burunları neden bu kadar havada? Illa macho mu olmak gerekiyor yani?
Macholuk falan değil dostum macho seviyorum diyen bir kızın yumuşak erkekle de olduğunu gördüm 😅😅 mesele şerbeti iyi vermekte burunları havada olsa hep bok gibi insanlara kaptırmazlar kendilerini 😅😅 o yüzden boş ver ne istediklerini bilmiyorlar
Yanlış insanlarla takılmaya çalışıyorsundur. Değerinin bilinmediği bir yerde ne yapsan beş para etmezsin. Bu her zaman böyledir. Değerini bilenlerin olduğu yerde olman lazım.
Değişik arkadaş gibi konuşmayı bilmiyorlarmış gibi sanki birde bu abaza erkeklerin suçu onun egosunu tatmin eden erkekler var zaten hint kumaşı felan halt etmiş sanki
Cevap
4Cevap
ya bizim kızlar mal vallahi mal canım tüm dünya etrafında döner sanar sonra bi öküz bulur ben bunu kedi yaparım der gider onla sevgili olur cocuk bunun agzına sıcar icinden gecer aldatır her boku yapar sonra kız aglaya aglaya ben niye bunları yaşıyorum der
Gul gibi isiniz var beyefendi kendi halinde birisiniz sizi az once gordum neden kendinize uygun birine bakmiyosunu,
Derken nerede gördun?
Cafe isletmecisi degil misiniz anakarada
Yok.. 😂
Ankara incrk cafe prestijte oturan bey siz degil miydiniz
Havada? Gunde sana da 1500 kisi selamla karisik penisinin resmini atsin bide seni gorelim reis burnu kimin havada. d yani onlarda kendilerince onlem almis oluyo ellaham bi kizin mesaj kutusunu gordum oyle yaziyorum yani. d
Davranış tarzlarının saçmalığını hava sanıyorlar bu yüzden aptal aptal geziyorlar.
Profildeki duvar yazisi cok anlamli ve harikaymis
@priwateman Teşekkür ederim <3
Ricaederim
Fazla kıymet veriliyor ondan
Maco severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?