Evlenme yaşının gittikçe yükselmesi ve Türk kızlarının aman vücudum bozulmasin diyip çocuk yapmazken Kürtler ve Suriyeliler 4-5 er çocuk yapması milli güvenlik sorunumuz değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları bozuldu artık evlenecek halleri kalmadı evlenmeden zaten yapacaklarını yapıyorlar türk kızları o.. buu oldular çıktılar bir tanesi yazmış da yazmış iste bunlar türk kızı ya lafa gelince konusurlar herhalti yerler yerler ama suclusu erkekler olur niye bunlar türk kızları çünkü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ekonomide ne çocuğu Allah aşkına duvarı mı kemirelim iş mi var çocuğa iyi gelecek sunmadığın sürece onu dünyaya getirmenin ne anlamı var? Elbete atıp sallamak kolay değil mi? Hayatın gerçekleri öyle KS deki gibi değil millet yicek yemek bulamıyor bide çocuk mu yapsınlar düğün maliyetleri de ortada zaten parası olmayan insan şatafat derdinde ona buna hava atiyim falan onu geçtim insanların psikolojik durumları ortada önemli olan çocuğun sağlıklı ortamda büyümesi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim işim gücüm var np
- +1 yıl
İşin olması bir şey ifade etmiyor benim bahsettiğim şey sağlıklı bir çocuk yetiştirmek.
Soran+1 yılHerkes sağlıklı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuriye soeununu sana ben yaratmadim hesabini bizim cocuk dogurmak istememmizle bagdastirman cok sacma. Kopek yavrusu hibi uremeo yedine insani kosullar altinda baakabilecegimiz o refah ortamini saglayabilecegimiz bir donemde bu pis dunyaya cocuk getirmeyi daha mantikli buluyoruz. Suursuz gibi korunmasiz seks yapanulteci kadinlarinin daha biluncli oldugunu mu savunuyorsun o halde Turk erkekleri de Suriyeli kadinlar ile evlensin ve kutuk yine turk olsun
Al sana cozum.236 Yorumla
Soran+1 yılHe yani melez olsun
Cevap sahibi+1 yılcocuk dogurma derdine cozum buldum ne istiyorsun? Ulkeyi turk kadinlarinin dogurganligini arttirarak mi kalkindiracagiz bu mu senin planin 😂surili karilarla bebek dogurma makinesi oyunu vs turk kizlari puahahahah
Aş bu kafayı ulke nufusunu bu sekilde dengeleyemeyiz baska politika sart kafandan turet iste cok bilmis ama cocuk disinda
Soran+1 yılBen evlenirsem 5 tane yapacam türk nüfusu çoğalsın 😄
Cevap sahibi+1 yılnasil bakacaksin?
Soran+1 yılBakarim ben kendim nasıl buyuduysem o şekilde
Cevap sahibi+1 yılkadina yazik gubah degil mi sonra asil sen vucudu deforme oldu diye kadini begenmez aldatirsin
Soran+1 yılYok ben onun ellerini öperim bana o kadar çocuk vermiş
Soran+1 yılHem ben ders çalışmayi da seven biriyim hepsini okutucam evde özel ders veririm 😄
Cevap sahibi+1 yılsiz de mi 5 kardestiniz senin icin allahin kutabin yoku ahahahhaha sonumuz nereye belli dwgil hic bi gun karin ve cocuklarinin yalniz kalacagini bi garantisi olmadan hayatlarina devam edeceklerini duaunmuyor musun? ya olursen zir cahilsin ulan sen safalet bu defa 5 kisiye paylastiriliyor. Bir cocuk degil 5 cocuk dezavantajli konumda oluyor + herhalde sen el bebek gul bebek buyuduk ya da kalplsizsin bi duygulari olan bir bebegi dunyaya getirmek onun ihtiyaclarini karsilayabilmek sadece ekonomik olarak mi var duygusal olarak bu 5 cocuga ayni anda calistigin vakitte nasil ywtiswbileceksin babalik gorevi oyle eski toprak kafali babalarinizdan gordugunuz gibi degil cogu yanlis model doverim de severim de kafasinda
Cevap sahibi+1 yılsenin yasin kac cok ders calismayi seven insan? he belku cocugub kafasi derse basmiycak hepsi problemsiz cocuk mu olacak sandin 😂😅 bin tane senaeyo cizerim sana beb
Cevap sahibi+1 yılcocuk yetistiemek kolay dwgil sen 5 tane diyorsun bitki mi bu be adam 😂
Soran+1 yılÇok acımasızsın
Soran+1 yıl27 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılMeslegin ne duz mantik bi insansin kesin sayisal zekan baskin
Soran+1 yılBen güzel şeyler düşünüyorum sen hep felaket tellalligi yapiyosun.
Soran+1 yılEvet mühendisim
Cevap sahibi+1 yılBen cocuklara acirim keyfi dunyaya cocuk getiricem diyip cocuklari denek olarak ywtistiren ebeveynlere dwgil. Cogu kendi yetiskin egosunu cocuklark uzerinde tatmin ediyor geecekten cocugunun bireysellesmesinde bir engelden baska bir sey değiller...
Soran+1 yılYani herkes anne baba olmamalı ama kurunun yanında yaş da yanmasın
Cevap sahibi+1 yılTamam belli psikoloji egitimi almadigin
Cevap sahibi+1 yılZor bi tahmin degil kusura bakma da asil sizin gibi duz mantik bireyler cocuk dogurmasin isin hic bu yonunu gormuyorsun. Felaket tellalligi degil beni anlamani zaten bwklemiyordum gecmis olsun
Soran+1 yılAma 🥺 çocuk güzel şey bence hem kocaman aile olunuyor
Soran+1 yılSen anne olursan çocuklarını döversin bence evlenme
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sevilmez mi kim aile kurmayı istemez. Ama her şey bilinçli yapılmalı ben sadece bunu savunuyorum. Bak okumuş mühendis olmuşsun köylü ağa gibi konuşuyorsun. Yeei geldiğinde herkes milliyetçi kimliğini sonuna dek savunur ama senin bu konuda yaklasiminin duygusal acidan dusundugunde aslinda cok mantiksiz. İsin sadece sayisal verileriyle ilgilenmemeliyiz onemli olan nitelikli ve saglikli nesillwr yetistirmek. Ben bunun ayni anda 5 cocuk buyuterek olacagini hic sanmiyorum. Belki kendine bosu bosuna guvenmiyorsundur eyvallah ama ben fazla garantici bir insanim + ne bi annenin ne de bi babanin da 5 cocuga esit duzeyde yaklasacaklarini hic sanmam bu surecte her iki ebeveynde cok yipranacaklarindan bana kalirsa cocuklari ihmal etme oranlari daha da artar. Ben ihameller cocuguyum erkek kardesimi cok severim bakma bizimkiler dogulu kafasinda oldugu icin belki ama ben erkek kardesim dogsun diye dunyaya gelmisim. Aslinda ben yok ve zarar hukmundeyim onlara kalirsa... Okudum lisans diplomami elime aldim ama henuz basarili olamadim. Bi cocugun ihmali cocukta ne gibi travmalar yaratir biliyorum o yuzden bu konuda cok hassasim
Cevap sahibi+1 yılAsla bi cocuga el kaldirmam aksina asiri pimpurukliyim kafayi yerim okulda basina bisey gelir mi dustu mu agladi mi cart curt... Cocugun yuzu asiksa hemen anlarim bir seylerin ters gityigini. Erkek kardesime abilik yaptim bi sure 😂😅 az erkek dovmedim
Ebeveynlik bana gore stresli bi rol sadece.
Soran+1 yılSakin olmak her zaman iyidir. Hayat zaten kısa
Cevap sahibi+1 yıleee hayat kisa ya cocuklarin babasiz kalirsa hahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl5 tane kimsesiz cocuk
Soran+1 yılBenim öleceğimi nereden çıkarıyorsun? Allah bilir onu
Cevap sahibi+1 yılHayat ihtimallwr uzerine kurulu bi cocugu dunyaya getirmek ve onu buyuturken her asamada yaninda olmak da garanti degil. Ben onu her kotulukten koruyamam mesela bu konuda da asiri hassas bi insanim duz mantik zart zurt doguramam sana iyi sanslar kendi kafanda bi kizi ancak memleketinden koy kizi bulursun ama benden demesi. Kucumsedigimden degil asla sadecw insanlar artik fazla realist ve geleceklerini her seyi (ekonomik, ruhsal yipranma, gelecek sartlari) dusunerek planliyorlar
Soran+1 yılSen böyle detaylarda boğulurken ben oğul ve kızlarımla parka gidicem edkgkkfg
Cevap sahibi+1 yılKıssadan hisseye kadınlar her zaman vücutlarındaki deformeleri dusunwrek cocuk dogurmamayi dusunmuyorlar+ multecilerle yarismak zorunda birakilmamalilar. Siyasi ve sosyal sorunlardan kaynakli nufus problemi de bizim sorunumuz degil. Erkekler olarak siz bulun cozumunu biz ardi sira dogurarak cozum uretemeyiz o zaman daha buyuk sorunlar ortaya cikar. Senin demek istedigini anliyorum ilerde turkler olarak kendi ulkenizdeki azinlik olarak kalacagiz diyorsun. Ben de diyorum ki insan haklarina aykiri ancak bu auriyeli kadinlari baglatirsak uremeyi birakirlar. Okey?
Cevap sahibi+1 yılParka git suriler seni pıçakliycak shahahssh benim senaryo yine cocuklar babasiz kaldi 😂😅😅
Soran+1 yılSuriyeli ile evlencem en son ha😄
Cevap sahibi+1 yılEvlen ancak senin kafadaki nufus problemi sorusu cozulur 😂😅
Soran+1 yılBen yatiyom ya hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
Sik gibi bir ekonomide kaç yaşına gelirsem geleyim çocuk yapmam evcil hayvan sahiplenmiyorum ben veya eğer diyorsam ki ben bir çocuğa bakacak kadar sorumluluğu üstlenemem kötü bir anne olurum diyorsam çocuk yapmayayım daha iyi. Devletin zaten suriyelileri filan atması lazım memleketten. Ve kürtlerin bu kadar çocuk yapmaları ülkeyi içten ele geçirmek için bir çabadır
00 Yorumla
+1 yılAman vücudum bozulmasın dediklerine emin misin 😂 bence başka nedenler var bu dediğin neden eskide kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eminim bunun için evlenmeyenler var
Türk erkeklerinin çapı ne ki adam gibi olanını görmedik bütün hemcinslerimde fikir. Türk erkeğinden baba olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Eski erkekleri demiyorum modern erkekler böyle. Babam kızlarına karısına bakabilir hepsine ilgi verebilir suanki türk erkekleri ne ilgi ne maddi gelir sağlayabilir tek başına. Üstüne aldatıp çocuklarıyla karısıyla ilginmeyen çabası hergun soru açıyor kadınlar kocası 30 yaşında yeni evli ilgisiz yan gelip yatıyor iki kişi çalıştığı halde o yüzden babamla karsilastirmayin kendinizi hemen pay çıkarma kendine babam üzerinden. Önce düşün karşısındaki kişinin babası senden daha iyi karaktere sahip olabilir. Suanki erkeklerin ahlakı bozuk. Yapılmaz.
- +1 yıl
Babam beni senin ananın seni yetiştirdiğinden daha iyi yetiştirdi. Demek ki annen seni iyi yetiştirememiş ki kızlar hakkında böyle ahkam keserek konusuyorsun.
Ayrıca babamın senin gibi sorunlu beceriksiz yeni nesil kuşaktan olmadığını belirttim. Sen bütün kızları genellersen bende annenide katarim işin içine. Annen düzgün biri olsaydı burada boş boş konuşmazdin. Türk kızlarından biride annen bunu o kalın kafana sok - +1 yıl
Annen içinde aynı şeyi düşün. Ananda türk kadını bütün erkekleri denemeyip sadık kalsaydı. Önce ona sor neden boylesiniz diye sana türk erkeklerinden ne denli sıkılıp onca sene türk erkeklerinin zikilip kenara atılmasını anlatır. Anneni çok zikmiş türk erkekleri çok yaşamaz. Kadını bıraksaydiniz yabancı erkeklere verseydi
Türk kızı diye bir şey kalmadı. Bir çoğu yozlaşmış farklı bir millet
06 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin kafa başka şekilde çalışıyor Allah yardım etsin bize
Soran+1 yılBoş yapıyosun
+1 yılKonu vücudum bozulmasın değil aslında , hiçbir Türk erkeğinden bir çocuk istemedim
036 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Onları tanıyorum sadece birini değil erkeklerin bakış açısı bana her zaman kirli gelmiştir
- +1 yıl
Kızların bir çoğu sadece hayali bir karaktere aşık olur erkekler ise sadece sembolik bir beden
- +1 yıl
Umarım anlarsın
Soran+1 yılBiraz empati yaparsak haksızlık etmiyor musun?
- +1 yıl
Hayır sadece gösterdikleri gerçeği konuşuyorum
Soran+1 yılErkeklerin çok yönü var ve bizi yetiştiren de yine türk kadını
- +1 yıl
Sen geç seni yetiştireni, benide Türk kadını yetiştirdi ama kirli değil zihnim
Soran+1 yılNe demek geç, senin erkek çocuğun olsa belki bizim annellerden beter büyütürsün 😄
- +1 yıl
Asla erkek bir çocuk istemedim çünkü kızları seviyorum
Soran+1 yılÇok negatifsin kader ne getirir bilinmez
- +1 yıl
İlla kız çocuğu olmalı değil bu dediğim kızları seviyorum onlara zarar gelmesini istemediğim için erkek çocuk istemedim
İnsanlar kendi yaptıkları seçimlere kader deyip savrulurlar ama ben onlardan değilim
Soran+1 yılO erkek çocuğu da sen egiticeksin ama kızlara zarar vermez merak etme. Hem kızlar da az değil yani
- +1 yıl
Dostum benim ben hiç erkekler gibi cinsel rüya görmedim ben hiç bir erkek şort giydiği için onunla fantezi düşlemedim ben hiç cinsellik için bir erkeğin kalbini kırmadım
Ve beni kimse eğitmedi çünkü köpek değil insanım
Soran+1 yılErkeğin doğasında var karşıya bu şekilde ilgi duymak istersen nefret et. Doğada da böyle erkekler hep dişiyi etkilemeye çalışıyor. Köpek falan ne alaka onu anlamadım. İki kelime düzgünce konusamicak misin?
- +1 yıl
İnsanın doğası gereği insan olmak için eğitime ihtiyacı yoktur
İnsan değilseniz bir arayış içinde olursunuz
Ama bazen nefret etmekle kalmıyor insan günlüğe yazmakla bitmiyor günün sonunda bambaşka bir kişiliğe bürünüyor
- +1 yıl
Erkek olduğun için bu kadar rahat konuşuyorsun sen, kadın olsaydın tiksinti duygun olurdu en azından
Soran+1 yılÇok kompleks düşünmek iyi değil
- +1 yıl
Oysa bana kötü hissettiren düşüncelerim değil düşünmeme neden olanlardı
Soran+1 yılKarşı tarafın sınırını bilmesi birazda bizim elimizde
- +1 yıl
Erkekler s*rtük dediği kadınlardan kirli oluyor onun hakkındaki gerçeği bildiğim için bir erkeği sevemem çünkü onun hakkındaki gerçek asla sevimli sevilesi değil gördüğüm en iğrenç şey
Soran+1 yılHer erkek böyle değil
- +1 yıl
Sen ne dersen de senin dediklerini hep böyle erkeklerde dedi sanki bu ucube gösterisinden haberim olmayacak gibi apt*l yerine koyuyorlar sadece komik
Soran+1 yılUmarım doğru kişiyi bulursun ama geç kalma lütfen
- +1 yıl
Yetişmem gerekmediği için onu aramıyorum
- +1 yıl
Boşuna şans dileme böyle bir erkek yok
Soran+1 yılAslında varlar ama çok darbe yedikleri için yanlış kızlardan, kendini ibadetine falan vermişler.
- +1 yıl
Bana bunu anlatan erkekler oldu hepsinin sebebi kalp acısı değildi saklamaya çalıştıkça batırıyorsun onları
Soran+1 yılAldatılan o kadar erkek var ki çevremde korkuyorlar yeni ilişkiye
- +1 yıl
Bak dostum aldatılsaydım o erkeği umursamazdım ama ben onları başından beri sevemiyorum çünkü sevilecek bir şey değildi onlar erkeklerden nefret eden kadınlar mağdurlar erkeklerin kadınlardan nefret etme sebebi hepsinin Seksçil olması
- +1 yıl
Hiçbir erkeğe o erkek olduğu için sinirlenmedim sadece zihni kirli olduğu için
Soran+1 yılO zaman sen seks sevmeyen bir erkekle konuş madem. Ben yatıyorum iyi geceler
- +1 yıl
Ben sadece nefret kusarken yine yanlış anladın tatlı kabuslar dilerim
- +1 yıl
Bende şu açık giyinen kızları gördükçe kız çocuğu istemiyorum evlenmeme sebebim bu zaten deli gibi korkmak kız babası olmaktan kısır kalmayı tercih ederim hep söylerim bunu
- +1 yıl
Bende tam tersi 7.8 yıldır hep bu düşünce yüzünden ilişki yapmadım ya kızım olursa korkusu
- +1 yıl
Konu kızların giyimi değil konu insanların kirli zihni Serkan iki insanın seninle hiçbir alakası olmayan konusu bu ben onunla konuştum seninle konuşmak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse cocuk yapmak zorunda degil mk cok meraklıysan dusunuyorsan sen dogur sazana bak
210 Yorumla
Soran+1 yılYakın gelecekte Suriyeliler tepene binince ne demek istediğimi anlayacaksın.
Cevap sahibi+1 yılBana ne mk
Soran+1 yılKafana sçm
Cevap sahibi+1 yılBen de senın beynını seviyim dayıı
Soran+1 yılYazık kafana
Cevap sahibi+1 yılSen de o da yok bayy
Soran+1 yılSende benim yazdığımı anlayacak kapasite yok hadi naş
Cevap sahibi+1 yılSen de beyin yok ki mk
Soran+1 yılÇocukla çocuk olmayacagim sen git dersini çalış hadi bakiyim
Cevap sahibi+1 yılHe hee byy
Kürtler ve suriyeliler derken?
Birde güvenlik sorunu deyip algı yaratman.
Kürtlerle alıp veremediginiz nedir anlamış değilim.
Avam kesim deyip geçiyorum her zamanki gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBölünmeye çalışıyor Kürtler kimse laf ebeligi yapmasın. Neyin ne olduğunu sizden iyi biliyorum
- Aile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yıl4 5 çocuk doğurmak çok saçma onlarda doğurmasın bi zahmet ülkemde Suriyelilerin üremesini istemiyorum.
00 Yorumla bosanmalarda artti. Yakinda suriyeli kizlarla evlenenler cikacak. Turk kizlari bekarlik sevdasinda gezecek. Erkeklerin cogu evlenmek istiyor kiz yok. Kizlari begendiremiyoruz
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum hatta türk nüfusu azınlık olacak ilerde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle vallaha.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt