Senin yarisini Avrupada geciren birisi olarak soylemek istiyorum. Turk kizlarimiz guzel. Ama buyuk bir cogunlugu narsirt, pipolar ve buna benzer psikolojik sorunlari var. Genel olarak bakimsizlar. Kakim denince akillrina lazere gitmek, hergun dus almak, evi silip supurmek geliyor. Spor, genel kultur, para kazanmak, meslek yok. ayrica yataktada berbatlarmis.
Avrupali kizlar kilolarina, kulturlerine, sporlarina giyimine, makyajina, egitimine, meslegine ve yatakta erkegini nasil butlu edeceklerini cok iyi biliyorlar. Psikolojileride gayet pozitif.
İşte aradığım yorum öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için evet Türk kızlarının çoğu egolu ve narşistler hepsi mesela hiç tanımadığın bir Türk kızına merhaba tanışabilir miyiz dediğin zaman ya sapıksın ya karakolluk ya da davalık olursun veya orada seni rezil eder ama Avrupa kızları öyle değil merhaba naber de ertesi gün senin yanında senden hiç ayrılmaz diyor zaten toplumumuzda Türk erkeklerinin asosyalliğin olmasının sebebi Türk kızları aslında egosu ve narsistliği ( sürekli ilginin üstünde olmasını ister) yüzünden bir arkadaşım Ukraynalı kız ile evlendi beni hep tembihler aman kardeşim sakın Türk kızı ile evlenme benim hanıma söylerim sana düzgün temiz bir kozda bulur hatta diyor Allah razı olsun dedim hem gxtleri bxktan geçilmez hemde sana bakmaz dedi benim eşim Allah bin kere razı olsun kendisinden diyor her sabah benim ayaklarımı yıkar ilgisi hep üzerimdedir yanımdan hiç ayrılmaz çok temiz ayrıca namuslu da diyor ha avrupa kızı deyince hemen bizim milletin aklına onlar nxmussuz olurlar geliyor yok öyle bir şey öyle bir namusluları varki görmen lazım diyor ayrıca Avrupa kızları erkeğini mutlu etmeye çalışırken bizde tam tersi erkek kadını mutlu etmeye çalışıyor Avrupa’da bir kız Instagramdan fotoğraf atıyor 50 60 beğeni ya gelir ya gelmez diyor ama Türkiye de en çirkin kızın fotoğrafına bile 300 beğeni geliyor gxtü bxktan geçilmeyen kızın diyor biraz sizin erkeklerde de suç var diyor Abaza gibi peşlerine düşüyorlar kızın diyor kız kendini selena gomez sanıyor diyor çok haklısın dedim
Avrupa kızları fizik olarak önde rahatlık olarak iyi ve çabuk iletişim kurulabilecek pozisyonunda neşeli insanlar kendinizi pozitif hissediyorsunuz. Türk kızları yüz güzelliği %60 fizik yok denecek kadar az yüz güzel oluyor fizik olmuyor ve bir çoğu sorunlu psikolojik sorunları var çoğunun muhabbet ettiğinizde çok konuda yetersizler konu üzücü konulara sorunlara dayanır keyfiniz kaçar negatif bir hal alır bir çoğunun sorunları var.