avrupalı kızları örnek veren erkeklere diyorum hadi gelin yorum yapın.
Avrupalı kızlar mı Türk kızları mı?
avrupalı kızları örnek veren erkeklere diyorum hadi gelin yorum yapın.
Şahsen o sözü söyleyen kişiye katılmıyorum. Mini etekli gördüğüm zaman ağzımın salyalarını da akıtmam, Adriana Lima'dan da hiç hazzetmem.
Peki benim bu sorudan çıkarabileceğim ders nedir?
O adam genelleme yaptıysa, siz neden genelliyorsunuz ki? Gülün geçin kafaya takmayın böyle saçma cümleleri. Irkına, dinine, kültürüne, diline göre insan ayrılmaz. Türk insanı kızlı-erkekli bir takım katı kurallar ve tabular ile büyütülen insanlardır.
Ve değişimi derinden hisseden bir nesil olduğumuz için bu tip özenmeler, farklı düşünceler, etkileşim içinde olduğumuz toplumlara benzeme çabaları var. Gülün geçin kısaca.
yok aGa ne olursa olsun TÜRK kızları kadar saf ve güzeli yooookkkk
avrupalı erkeklerin kibirle beyınlerını yedıklerı kuruntulu hatunları yok.bunu bır turk kızı olarak soyluyorum objektıf olmak lazım.adamlar sevgılısıne kapan desınler baska kızlara baksınlar.suç adamlarda degıl ayagı taraklı hatun ıtıcımıdır?sarı saçmı esmer saçmı?erkekler tavlamak ıçın nasıl olmalıyız vs. kapanmayın arkadas erkek ıstıyor dıye esmer olmayın sarısın olmayın sırf erkegı kaybetmemek ıçın söz dınlemeyın ben bıreyım dıyıp ayak dıretın anlamıyorsa basın tekmeyı gıtsın.bukadar ozguvensız turk kızlarının bu kadar adrıana lıma kıbırı olması bana gore turk kızı oldugum halde cok saçma.
turk kizi o kadar da kibirli degil.sadece her onune gelenle yatmiyo bu da erkeklerin isine gelmiyor cunku gir arkadaslik sitelerine bir kiza 50 erkek dusuyo.bi tane denyo demis hangi kiz burdan biriyle yatmak istiyorum der yukarda yorumu.kizlar hakli burda neden neden buna tepkilisin?
tepkılı degılım objektıfım.her turk kızı kıbırlı degıldır fakat şu bır gerçekkı turk kızlarımızın bır kısmı erkek ne derse yapıyor yada erkegı egosu ıçın pesınden kosturuyor.yada yatmaksa konu sırf kaybetmemek ıçın yatıyor ama benı kullandı attı dıyor.yada kendını bulunmaz hınt kuması sanıyor bazıları.bunlar gerçek ve bende bır turk kızıyım ama dogruya dogru egrıye egrı
sende ne yapsa elestiriyorsun ama.her turden insan var sonucta.ama benim actigim baslikta baska biseyi elestiriyorum erkekler ozellikle internette sapiklik yapan erkekler cok fazla turk kizi bulamadiklari icin elestiriyolar ama rus tonla var.reelde ise adam olan erkek her zaman kiz bulur kibir filan kalmaz :D bunu takinti yapmasinlar.
ben avrupada doğdum büyüdüm de ne olmuş yani bence bu bir b*k anlamına gelmiyor kusura bakmayın. kimse avrupaya özenmesin, asıl biz özümüze dönmemiz lazım !
kimse bir yerlerini açarak 'modern' olmuş sayılmıyor, ne mini etek giyerek yabancı kadınlara benzemeye kalksın kadınlarımız, nede beyni pantolonlarına kaymış erkeklerimiz yatakta daha iyi diye rus ukraynalı vs kadınlara baksınlar. sonra da bakire/bakir diye gözleri düşüyor
Cevap
11Cevap
o değil de, bizim kızlarımız mini eteği giyerken eminim avrupaya özeniyor. beceremiyor da. tamam biz avrupalı erkekler gibi olalım... soruyorum sitede kaç tane kız harbi harbi yatmak istediği erkeğe yatmak istediğini söyleyebiliyor. kaç tane kız bekareti önemsemiyor. özel günleri çoğu erkek unutmuyor eminim. büyüten kızlar... ulen bi sor parası var mı yok mu. neden avrupalı kadınlar antalyaya muğlaya tıkılıyor sanıyorsun... bizim erkeklerimizin romantizminden. türk kızları için gelen erkek var mı dışardan. konuşturmayın beni... :S
Çok büyük genellemeler. Ben beraketimi önemsemiyorum ama onu kaybetmedim. Farklı tarzda giyiniyorum avrupaya özendiğimden değil. Kendimi olduğunca geliştiriyorum, gayet bakımlıyım. Makyaj yapmam. Ve nedense bu genellemeye sokup haksızlık yapıyorsunuz ya, yazık. Bu sadece düşünceniz. Gerçek değil. Kanıtlanmış değil söylemden öteye gidemiyor. Malesef.
bunu hep söylüyorum yine de söylücem kibir değil bizimkisi karşıdakinin öküz hallerine dayanamama hem size kaybetme korkusunu hatırlatmasak cepte muamelesi yaparsınız başka arayışlara girersiniz hatırlatsak kibirli nazlı tripli siz bi adam olun da sonra adam gibi muamele bekleyin!bu da benim yorumum
Bi arkadaşım vardı kız çok güzeldi hep erkeklerin peşinde olmasneden bakislarndan rahatsız olduğunu söylerdi aynı senin gibi Bigun saçlarını kestirmiş kuaförde kasap çıkmış b.k etmiş saçlarını tipsiz bişey olmuş kız neyse aradan bikacgun geçti kız yanıma geldi cildiricam ya niye kimse bana bakmıyor dedi dedim nasıl yani sen erkeklerin bakislarindan rahatsız degilmiydin ? Şimdi Noldu dedim ve ses yok ışte bu ikiyuzlulugunuz yüzünden erkekler avrupalı rus vs kızların peşinde önce siz adam olun.
bız avrupayla kendı kulturumuz arasında bocalıyan bır mılletız toreden karısını kızını oldurenle evlılık gıbı kavramları hıçe sayıp rahat gıyınen özgürlüğün sınırlarını zorluyan aynı şehırde yasıyor bu kadar uç kültürlerın netıcesıdır laf atmalar tecavuzler
Avrupalı kadınlar erkekler nasıl yaşar ilişkilerini zerre kadar fikri olmadan , filmlerden edinilen izlenimler doğrultusunda fikirler üretmek aptalların işidir .
adam gibi adam herzaman kendini belli eder. ama ne yazıkki türk erkeklerinin yarısından çoğu karaktersiz sapık lanet olsun avrupalılar türklerden kültürlü be !
kaç tane avrupalı erkek gördün ya da birlikte oldun.
mini etekli kız niye mini etek giyer? avrupalı gibi olmasın kızlarımız asla. biz biz olalım. mini etek giyenlerde avrupadan gelme zaten :D
ben Osmanlı kültürüyle yetiştim Osmanlı da erkek isterim.
Ben avrupalılara özenmeye karsııym. kendi bir kültürümüz var?
Sizde az makyaj yapın ilgi çekmek için. Türk kızları a vrupalı kadınlardan kat be kat fazla makyaj yapıyor ve açık giyiniyor acayip kaprisliler
İnternet sapığı olmalarının da sebebi sizsiniz. Odun olan da sizsiniz. Nerde boş iş var kadınlar orada.
Kesınlıkle katılıyorum...
Hımmmmm ! Anladım, tamam :)
kezban ya musluman erkek kurana bakar
Eveeeet <3
:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar